• desigo
    Biztos kimarad pár dolog de azért egy-két gondolat.

Pénteken 14:00 körüli indulás után szokásos erős pesti forgalom majd 70-körüli sebességgel haladás az M7-esen.Hihetetlen,hogy Suzuki Altos mamóka szinte kötelességének érzi,hogy a belső sávban közlekedjen.Az sem zavarja,hogy mindenki jobbról kerülgeti...
    - Leérkezés után irány a bejárat majd azonnal lehet is visszafordulni mert a jegyeket előbb be kell váltani a kasszáknál karszalagra.Ezzel nincs is gond de legalább írták volna ki,hogy ne álljanak fölöslegesen az emberek sorba.
    - Bejutás után gyors körbesétálás.Az emberek többsége fürdik vagy a parton napozik.Össze-vissza káosz zene,mindenhonnan jön valami ütem.Minimum 3-4 félét hallani egyszerre.
    - Mindenfelé labdákat,lufikat,kitűzőket osztogatnak kedves lányok.Csodálkozok is,hogy nem kértek pénzt.
    - A nézelődés után irány Zamárdi egyik part közeli étterme majd degeszre evés.19:00 óra körüli visszaérkezéskor még mindig pár perc alatt be lehetett jutni.Ismét körbe séta majd a parton naplemente megnézése ami jól lett időzítve mert 21:00 re túl is lettünk rajta.
    - 21:00 irány a dohányárus.Pár perc elteltével örömmel tudomásul véve,hogy Butcher kivételével (aki később csatlakozott) mindenki tiszteletét tette.Majd irány a part és italozás,beszélgetés (már amit a hangfal mellett lehetett) közös fotók elkészítése (viizo gépén vannak).
    - Aztán irány az aréna.JUNKIE & HAWKY szettje ment de pár perc hallgatás után beláttam,hogy ez nem az én zeném.Inkább kimentünk a kocsiba átöltözni és még némi alkoholt elfogyasztani xD
    - Éjfél utáni beérkezés után Mylo zenélt de az sem volt túl szimpatikus ezért inkább kint pálinkáztunk inkább.
    - Observer szettje már sokkal szimpatikusabb volt.Látszott,hogy ő erősen rákészült és megpróbált méltó szettet összerakni Armin előtt.Sajnos ebben a technika erősen gátolta mert többször elment az áram és több perc kínos csend után tudta csak folytatni.Elég komoly gond lehetett mert a kinti színpadok egy része is egy ideig sötétségbe borult hosszú perceken keresztül.Observer szettjében komoly volt az énekes csaj aki mellesleg elég jól is mozgott.
    - 02:05 a tömeg kiszúrja,hogy Armin a pultban van egyből sikít mindenki.Az eddig tipegő emberek is életre kelnek Armin kezdésétől.
    Hatalmasat javult egyből a hangulat.Az első negyed óra kicsit furcsa volt számomra.Mintha nem tudta volna,hogy most mit is tegyen fel következő zenének és csak felrakta valahogy.Ez elteltével már nem volt ilyen problémám.Korrekt két órás szett volt végig pörgős slágeres zenékkel.Már-már túl slágeresekkel is.Inkább egy biztonsági kötelezően lejátszott mixnek tűnt nekem hanyagolva az újdonságokat.Egy-egy résznél szívesen fordultam szembe a tömeggel és néztem a boldog,éneklő embereket ami hihetetlen élmény volt.Ahogy eltelt a két óra már meg is jelent a pultban Sterbi.Kár,hogy nem volt ráadás Armintól.Akár egy-két újdonságot akár régi zenét szívesen hallgattam volna még tőle.
    - Sterbinszky színre lépésével az emberek nagy része elindult a kijárat felé.Mi is így tettünk hisz a lábunkat nem nagyon éreztük már a sok ugrálástól xD
    - Az Armin Only 9-órás időtartamát nem is tudom,hogy bírtam volna elviselni.
    - A buli után még egy rövid ideig kint beszélgetés a fórumtársakkal majd búcsú után irány haza.

- Összességében hihetetlen nagy élmény volt ismét élőben látni Armint.
    Kár,hogy csak ilyen ritkán jön kis hazánkba.

- Örülök,hogy sikerült találkozni,együtt bulizni,mászkálni,inni xD a fórumozókkal remélem,hogy lesz még rá alkalom máskor is!

-Jó pihenést mindenkinek !