-
schottner #18167 Beatles vagy Rolling Stones?! itt volt a kulcsa az egésznek!!!
Na a mai gondoltaim: az is probléma szerintem, hogy top5-t kell megszavazni mindenkinek! Mert sok szvazónak gondot jelent az, hogy nem tud 5 dj-t mondani :S
Akit mindenki ismer az Tiesto és Guetta! Így tehát vki feljön szavazni, és beírja szíve szerelmét ez eddig okés, de aztán kit írjon még be???? Nem ismer 5 dj-t mert fingja sincs Pitbull-t Gagát Adele-t amire nap mint nap a diszkóóóódeánszban nyomja nem írhatja be, akkor ki marad??
Nem Myonékat írja be akik még magyarok is vagy nem Above-kat akik szinte minden évben tune of the yeart csinálnak, nem Markust aki a legszorgalmasabb dj és legfőképpen nem azt az Armint aki miatt kialakult egyáltalán ez a csodálatos zenei stílus.... és még sorolhatnám.
Hanem kit írnak be? Hát persze h Guettát mert őt mindenhol hallani és akkor uccú neki a másik ilyen név pedig Tiesto! Aki régen megérdemelte, hogy nyerjen de már rég köze sincs önmagához és egy átlagos dj lett belőle! Szóval elkészülnak az ötös listás és belekerülnek Tiesto és Guetta nevek holott nem is akartak rá voksot tenni csak kell az az 5 név de nagyonnnnnn........
A mai másik nagy feltevésem srácok!
Most akkor Guetta egy pop dj legalábbis mindenki annak tarja már! Sztárokkal nyomatják a számokat és így híres mindehol jön 2011 és megnyeri a elgjobb dj díját mert erre szavaz a sok hozzá nem értő kis fuck me i'm famous rádióshow hallgató! Ápropóóóóóó igen van neki ez a heti rádióshowja és ha 10 guetta sanyi rajongót megkérdez vki akkor még nem is hallott róla 9-10 :D azaz a kőkemény szavazói nem ismerek, de ez még hagyján én szoktam figyelni és meghallgatni. Kíváncsi is vagyok és úgy tudok jobb véleményt alkotni róla, hogy ha ismerem. Na fuck me i'm famous rádióshownak köze sincs kurvára az albumaihoz hanem electrot, és electro houset játszanak olyan afrojackes feelinget! Ezért akik rászavaznak egy ilyen választáson azok nem is ismerik az igazi zenéjét nem is hallgatják mert az nem az a "Memories amit 58 milliárdszor hallattunk mér egy buliban de megint azt kérjük mert ez annyira jó szám" :S:S:S úgy erről ennyit!
Sok kérdést feltesz az is, hogy miért dupla cd-t adott ki Guetta?
Egyik korongon a pop fostalicska megy amivel nyeri ezeket a versenyeket a másikon pedig csak zene van, amit megkérdeztem ismerőseimet, hogy ismerik-e ? és még engem néztek hülyének hogy nem is létezik :S
Pedig egy Lunar tőlük jó zene!!!! Igen ezt mondom a Lunar az jó zene Guettától de az édes kevés lenne a top10 re is sőt, ha megnézzük kik nincsenek a top20 ban akkor lehet h még top100 ra is kevés!
Na de a végső gondolatom mára!!!
Mr. David Guetta lett a legjobb dj a világon a dj mag szavazásán. Mert ő egy dj/ egy producer egy pioneer stb!!! Erre szavazott a nép rendben bki szavazhat így alakulnak ki 2/3 ok meg az, hogy esetleg 2 színesbörű elnökjelöltje legyen egy csúcshatalomnak... szóval ezt a nép így akarta DE!!
Felteszem én a kérdést, hogy Mr. David "világ legjobb dj 2011" Guetta mi a franctól jelölt a legjobb férfi előadók listáján a GRAMMY-n??????
Most dj vagyok? vagy előadó???
Elnézést kérek mindenki megszavazott, hogy én vagyok a legjobb dj elismerik a munkámat, de jelölnek még a legjobb előadónak is???
Monsieur Guetta mikor énekelték vmit??? mikor írtál dalszöveget? Mikor kápráztattad el a tömeget egy hatalmas színpadi show keretében ahol olykor olykor elakadt a lélegzeted a sok tánctól a mikorfonba?? Mikor énekeltél csak úgy acustikosan 100 ezer ember előtt egy nagy arénában?
Szóval vmi nagyon nincsen rendjén a világban! Valakinek nagyon nagy érdeke, hogy fuck me guetta famous legyen az univerzum királya, mert állítólag ez tesz jót a zeneiparnak!
Biztos, hogy erre kíváncsi a kor embere????