21632
  • desigo
    relax

• Adaaam
    Ez csak egyszeri alkalom volt, amit sokszor el is mondott Markus, pusztán azért született ez a szám mert régi vágya volt ezekkel a fekákkal egy számot csinálni.
  • bency
    Hát emelett a Guetta Armin remix egy remekmű.....de ez egy fos.
  • butcher20
    Te jó ég !!! Azt hittem csak Armin volt képes csalódást okozni (Guetta feat. Usher szám remixével) !!!

De nem mert ma fedeztem fel Myon segítségével ezt a gagyi Markus számot !!! EZ MI????? WTF ????

• gabi89
    Armin Only Los Angeles Cancelled
  • JAST
    Ez a lista csak a gázsijukat befolyásolja ha befolyásolja, mindenkinek meg van a kedvence. Egyre többet látom hogy popsztároknak készítenek trance dj-k remixet. Spears, Gaga de csakhogy kicsit felpiszkáljak néhány fant ott van a Dávid & Usher Armin remix amit csak azért hallgattam meg hogy ellenőrizzem valóban olyan mint ahogy elképzeltem. És igen, olyan. Köze a trancehez semmi. Szerintem ha egy trance dj csinál remixet akkor legyen az a remix trance. Nagyon erőltetik ezt az idióta pophouse vonalat, nekem nem jön be, nyomjanak akkor rendes proghouset vagy progtrancet és bár nem vagyok oda nagy mennyiségben az upliftért, mégis Abovék azok akik egy dj szett alkalmával nem kezdenek el idióta houset játszani. Markus is hiába perdít mindig táncra, bizony ma is készülnek olyan zenék ami egybeolvad a coldharbour 2006-2007 világával mégis nagyon keveset játszik belőlük. Meg kell újulni, de azt jó lenne nem elfelejteniük hogy ki milyen zenei stílussal és szettekkel ért fel a lista csúcsára. Tiesto is csak azért van ott, mert a régi zenéit komálja a nép + nyomja ezt az gagyi menő houset. Én nem egyszer voltam már Axwell bulin aki ebben a vonaban mozog, mégis valahogy más képet formál élőben. Sander zene kezdésnek stb. De hát úgytünik most ez a divat, sebaj, legalább tudom kiknek a bulijára tilos elmenni (Afrojack, Guetta stb).
  • DJ Tope
    Hűha. Micsoda felháborodások, ami nem is csoda.Akik nagyot ugortak azokat mind láttam a viva-n, ahogy kapcsolgattam. Afrojack, Marin solveig, David guetta. Popularisták, de az emberek szavazták meg őket.Hogy kifüttyentették guettát az nem csida hisz hollandia nem épp a pop house hazája.(Ha ott volt:))Guetta ahogy desi mondta előrre látható volt.Markus nagy csalódás h lecsuszott, de legalább ne afro előzte volna be.Na mindegy. DNS project egyáltalán bejutott a top100-ba?:Dtop 200? ha vki tud vmit róla szoljun.peace:P
  • OnlyArmin
    Az egész DJ MAG szavazás meg volt kenve!

DJ MAG azt állítja, hogy több, mint 500 ezren szavaztak Guettára ("David Guetta congratulations. You are now, officially, the world's number 1 DJ as voted by over 500,000 people in 2011."). Ennek ellenére mindössze 370 ezren lájlkolják őket facebook oldalukon.

Na itt azért már kilóg a lóláb, mert csak az szavazhatott a top100 dj listára, aki előtte lájkolta az oldalt!
  • JohnnyNapalm
  • desigo
    +1
    nagyon jó album lett
  • TBTPumpa
    Cosmic_Gate-Wake_Your_Mind-(BHCD852)-WEB-2011-3E

Egyértelműen az év egyik legjobb albuma! David Guetta készítsen ilyen albumot!
  • xotyi
    Szégyen a Dj Mag szavazás. Nem csak az idei első helyezése miatt,hanem úgy összességében. Ez csak azt mutatja h korcsosul minden, ha a house-t poppal kevered és a csapból is én folyok sztárocskákkal vegyíted akkor nagyobb réteg harap rá és már tiéd is az első hely...

És igaz, ha lehetne eme listán szavazni pitbullra meg a többi trendi sztárocskára, ennél még sokkal rosszabb lenne az eredmény. Dj Mag
  • schottner
    Szóval még annyit, hogy tegyük fel Desigo asszonya zongorista és ő játszik egy stadion ember előtt, ahol Adele énekel így http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY (nézzetek blee egy percere milyen ez) és akkor évvégén kihirdetik a legjobb női előadó jelöltjét a Grammy-n és az nem Adele lenne hanem D. asszonyság!!!
    ÉRdekes helyzet nem???
    (am sorry Csi nem bántani akarlak ezzel csak kicsit szemlélteni)
  • schottner
    Beatles vagy Rolling Stones?! itt volt a kulcsa az egésznek!!!
    Na a mai gondoltaim: az is probléma szerintem, hogy top5-t kell megszavazni mindenkinek! Mert sok szvazónak gondot jelent az, hogy nem tud 5 dj-t mondani :S
    Akit mindenki ismer az Tiesto és Guetta! Így tehát vki feljön szavazni, és beírja szíve szerelmét ez eddig okés, de aztán kit írjon még be???? Nem ismer 5 dj-t mert fingja sincs Pitbull-t Gagát Adele-t amire nap mint nap a diszkóóóódeánszban nyomja nem írhatja be, akkor ki marad??
    Nem Myonékat írja be akik még magyarok is vagy nem Above-kat akik szinte minden évben tune of the yeart csinálnak, nem Markust aki a legszorgalmasabb dj és legfőképpen nem azt az Armint aki miatt kialakult egyáltalán ez a csodálatos zenei stílus.... és még sorolhatnám.
    Hanem kit írnak be? Hát persze h Guettát mert őt mindenhol hallani és akkor uccú neki a másik ilyen név pedig Tiesto! Aki régen megérdemelte, hogy nyerjen de már rég köze sincs önmagához és egy átlagos dj lett belőle! Szóval elkészülnak az ötös listás és belekerülnek Tiesto és Guetta nevek holott nem is akartak rá voksot tenni csak kell az az 5 név de nagyonnnnnn........
    A mai másik nagy feltevésem srácok!
    Most akkor Guetta egy pop dj legalábbis mindenki annak tarja már! Sztárokkal nyomatják a számokat és így híres mindehol jön 2011 és megnyeri a elgjobb dj díját mert erre szavaz a sok hozzá nem értő kis fuck me i'm famous rádióshow hallgató! Ápropóóóóóó igen van neki ez a heti rádióshowja és ha 10 guetta sanyi rajongót megkérdez vki akkor még nem is hallott róla 9-10 :D azaz a kőkemény szavazói nem ismerek, de ez még hagyján én szoktam figyelni és meghallgatni. Kíváncsi is vagyok és úgy tudok jobb véleményt alkotni róla, hogy ha ismerem. Na fuck me i'm famous rádióshownak köze sincs kurvára az albumaihoz hanem electrot, és electro houset játszanak olyan afrojackes feelinget! Ezért akik rászavaznak egy ilyen választáson azok nem is ismerik az igazi zenéjét nem is hallgatják mert az nem az a "Memories amit 58 milliárdszor hallattunk mér egy buliban de megint azt kérjük mert ez annyira jó szám" :S:S:S úgy erről ennyit!
    Sok kérdést feltesz az is, hogy miért dupla cd-t adott ki Guetta?
    Egyik korongon a pop fostalicska megy amivel nyeri ezeket a versenyeket a másikon pedig csak zene van, amit megkérdeztem ismerőseimet, hogy ismerik-e ? és még engem néztek hülyének hogy nem is létezik :S
    Pedig egy Lunar tőlük jó zene!!!! Igen ezt mondom a Lunar az jó zene Guettától de az édes kevés lenne a top10 re is sőt, ha megnézzük kik nincsenek a top20 ban akkor lehet h még top100 ra is kevés!
    Na de a végső gondolatom mára!!!
    Mr. David Guetta lett a legjobb dj a világon a dj mag szavazásán. Mert ő egy dj/ egy producer egy pioneer stb!!! Erre szavazott a nép rendben bki szavazhat így alakulnak ki 2/3 ok meg az, hogy esetleg 2 színesbörű elnökjelöltje legyen egy csúcshatalomnak... szóval ezt a nép így akarta DE!!
    Felteszem én a kérdést, hogy Mr. David "világ legjobb dj 2011" Guetta mi a franctól jelölt a legjobb férfi előadók listáján a GRAMMY-n??????
    Most dj vagyok? vagy előadó???
    Elnézést kérek mindenki megszavazott, hogy én vagyok a legjobb dj elismerik a munkámat, de jelölnek még a legjobb előadónak is???
    Monsieur Guetta mikor énekelték vmit??? mikor írtál dalszöveget? Mikor kápráztattad el a tömeget egy hatalmas színpadi show keretében ahol olykor olykor elakadt a lélegzeted a sok tánctól a mikorfonba?? Mikor énekeltél csak úgy acustikosan 100 ezer ember előtt egy nagy arénában?
    Szóval vmi nagyon nincsen rendjén a világban! Valakinek nagyon nagy érdeke, hogy fuck me guetta famous legyen az univerzum királya, mert állítólag ez tesz jót a zeneiparnak!
    Biztos, hogy erre kíváncsi a kor embere????
  • TBTPumpa
    Van angol feliratozás!
    Mikor elindítod a lejátszást, kattints a CC gombra és akkor feliratozva lesz!
  • butcher20
    Nagyon jó ez a felvétel THX !!!

A műsor zenéjének a mixelését meg sztem mind3-an jól megoldották !!!XD

Jó lenne angol felirattal megnézni:)
  • gabi89
  • desigo
  • desigo
    555-nél kellett volna

• TBTPumpa
    Teljesen egyetértek veled!
    Nem baj az, hogy nem Armin győzött, de akkor inkább már valami nevesebb és tehetségesebb DJ kapjon díjat (Above vagy Markus), ne ilyen David Guetta és hosue-os irányvonalat képviselő társai...
    Továbbá fájó pont az is, hogy BT már nincs is benne a Top100-as listában.
  • schottner
    Nem tudom ki mennyire hallgatja Markust, de számomra az a hang ami megszólalt most utolsó gdjb-ben az vmi hihetetlen:S
    (Persze lehet h beteg is, de benne van minden!!)
    Markus még rétegebb zenét játszik mint Armin, Abovek és a többiek!
    DE Markus az a dj aki egy igazi vonalat képvisel és ő tényleg mindent letett az asztalra és csupán ennek köszönheti, hogy top10 es dj maradt holott sztem mindenki tudja, hogy számomra ő hol is tart! Olvastam ezt a cikket én is és azt írja a szerző, hogy a vokálos számokat nem játszottak, így is van! Aki volt Markus bulin illetve a "Dakota" bulijén az tudja, hogy van h 4 órás szetben csak 1 vokálos szám csendül fel, és mégis akkora buli van ott, hogy a farkunk ketté durran a buliban!
    Amit szeretnék még itt elmondani, hogy a háborút ott vesztette el a trance világ, hogy a netes rádók nem mennem úgy ahogy mindenki azt gondolta!
    Ameddig 1 ember meghallgat egy asot ot frissen netes rádión, azon idő alatt 2 millió ember hal egy guetta számot! Tegnap is egy sporthasonlatot hoztam fel ma is azt fogok!
    Van egy bunyósunk a neve Erdei Zsolt őt nem lehet nem kedvelni! Mégis a kutya sem kíváncsi rá mert túl jó és túl normális és semmi sem érdekli őt csak a box! Pont mint az Armadás dj-ket és társaikat! Míg van a másik bunyós a David Haye féle senkik, akik egész évben balhéznak és csinálják a feszkót mindenkit leugatnak fikáznak stb! A népnek pedig ez kell....
    Azt mondja a cikk szerzője, hogy a youtube és a vevo futtatja ezeket a sztárokat eléggé érdekesen!
    Arminnak mekkora siker volt, hogy nagy nehezen elérte a 100 milliót az in and out of love száma ami lassan 4 éves! Edward Maya -Stereo love meg a további román népzenészek egy számmal nézettebbek mint a trance dj-k!
    Guettáról nem hizsem hogy sokat kell beszélni, hogy mennyi klipje van amire mindenki kíváncsi, mert tele van világsztárokkal!
    Egyet nem szabad elfelejteni, hogy ez egy népszerűségi verseny! Ez csupán azt méri ki mennyire népszerű és el kell ismerni, hogy Guetta népszerűséget meg sem közelíti a többi dj!
    Mondok még egy sportpéldát, ha szavazás lenne hogy ki a legjobb forma1 es pilóta ugye tudjuk, hogy toronymagasan M.Schumacher nyerne még most is mert őt ismeri mindenki holott azok az idpk elmúltak! Tiesto sanyi is csak így van ott a top3 ban! De egyet nem szabad elfelejteni, hogy Tiesto nevével még mindig meg lehet tölteni bmilyen stadiont ez sajnos nagyon nagy trance dj-k esetében nem mondható el.
    Sok jel volt már erre, hogy ez lesz!
    Amikor egy fosadék balaton soundon Armin neve kis betűvel van kiírva vhol elrejtve a sorok között, amikor Armin kapja a kis színpadot, amikor Armin este 9 kor zenél után jön vmi neve sincs senki és Guetta a főszenzáció osztrákoknál, amikor egy Sziget feszten Chemical Brothers kint van a nagyszínpadon és 100 ezer ember tolong, de egy Above meg bent éjjel közepén egy szar sátorban lehalkítva mehet az nincs rendjén!
    Mára ennyi...
  • JohnnyNapalm
    "Ezek után azt hiszem a Dj Mag-nak is át kell értékelnie dolgokat, ugyanis ezek után nincs sem erkölcsi sem jogalapjuk arra verni a mellüket, hogy ők a klub kultúrát képviselik"

nagyon igaz, kíváncsi vagyok meddig lehet még ezt játszani mire végre visszatérhetünk majd a dolgok alapjaihoz és igazi lényegeihez, legyen az trance vagy house
  • desigo
    Mi is a valódi baj a 2011-es DJMAG Top100 eredményével?
  • schottner
    Nagyon sok mindent mondanék....de annyiszor kiveséztük az egészet és pont! ami mindent elárul az egészről az a bizonyos videó!!! és a tegnapi globalban nem tudom ki hallotta Markus hangját és ki nem, de abban benne van minden!!! Tökéletesen és szépen dolgozott mindenki csak tudjátok itt nincs WADA nincsenek RULES-ok és nincs etika! Az olimpia legősibb versenyszáma a marathon! Egészen egyszerűa verseny van 42,195 km amit le kell futni egy kijelölt pályán. Minden induló atléta egy nemzet képviselője és mindenkinek eleget kell tennie a feltételeknek. Aki nem tartja be a szabályokat azt kizárják eltiltják, meggyalázzák! Ami itt történt az nem verseny volt, hanem a mindenki által annyira imádott valóság show egyik episodja csupán! Most vagy dj-k vagyunk vagy vmi egészen mások! Mert az, aki nem ismeri el, hogy ameddig vannak aki rendesen végzik a munkájukat a versenyben azokat lenézik, elfelejtik, és megalázzák! Míg azok akik külső eszközöket használnak azokat meg a csillagos égig emelik! Szerintem tudjétok mire gondolok, de aki nem annak segítek. Armin Markus Sander és társaik 10 v több éve egy vonalon dolgoznak és újat találnak ki saját maguktól és olyan zenéket csinálnak, játszanak, amit senki sem hallott és nem kell hozzá nekik segítség soha! A másik versenyzők csoportja Guetta, Swedish, Avicii stb meg az a banda, akik feldolgoznak, feldolgoznak és feldolgoznak. Olyan slágereket újjítanak fel, amiket már 20-30 éve is játszottak a discokban! Mindeehhez pedig mi más is jön mint az, hogy a lehető legnagyobb sztárokkal dolgoznak! Ez már nem a marathoni futáshoz hasonlít mint versenyhez, hanem a millárdosok játékának számító hobbynak! Gondoljunk csak bele: Gondl egyet Lady Gaga vagy Adele, akik most nagyon nagy sztárok és kijelentik h dj-k leszünk! Ki is fog kapni több szavazatot? Az a Lady Gaga akinek nek tudják, hogy van fütyköse v nincs?! Az az Adele aki csak a brit akcentusa miatt és a régi feldolgozások miatt ( plusz Amy halála miatt) ekkora sztár?! Vagy az az ember, aki egy hátizsákkal egyedül utazza a világot, aki egy év alatt egyedül csinál 4 cd-t 1 dvd-t 5 klippet és sorlhatnám tovább. Akihez hozzá lehet szólni, aki saját filctollat hoz magával a dedikálásra, aki szereti a rajongóit! Aki visszaír a facebook chaten! Aki no name előadókból csinál egy akkora world tour bulit, hogy ha rágondolok akkor még most sem hiszem el, hogy milyen születésnapot csinált nekem úgy, hogy őrült nagy fanatikusként sem ismertem azokat a zenéket! Vagy az az ember, aki egy iagzi uriember! Egy hatalmas party sorozat után nem azt mondja, hogy isten vagyok mint egyik svéd maffia tag, hanem mint mindig megköszöni mindenkinek, hogy ott volt és jó utat kíván hazafelé és megkér mindenkit hogy vezessen óvatosan!!! Sok szemszögből meg lehet közelíteni én most csupán egyből tettem meg a sajátomból! Lehet h nem ért velem egyet senki sem, de nem is ez a fontos! Az a fontos, hogy csak egyetlen egy zene az ami az én részemmé tudott válni! Csak egyetlen zenei stílus ami mindig ott van azokban a pillanatokban ami igazán számít az életemben! ÉS ami a legfontosabb csak egyetlen egy szűk kis dj csoport az, akikre azt mondom, hogy igén én büszkén vállalom, hogy őket hallgathatom mindennap életemben!!!!! TRANCE FOR EVER!!!
  • gabi89
    " az idei nem az uplifting éve helyezésekben " ... hát nem :(
    Sőt nem is a trance éve mert legtöbben visszaesettek és a house dj-k léptek a helyükbe.
  • desigo
    Armin van Buuren - Live @ Top 100 DJs Awards Party, Amsterdam - 20.10.2011

01. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound
    02. ID-ID
    03. Ashley Wallbridge & Gareth Emery - Mansion
    04. Markus Schulz & Jochen Miller - Rotunda
    05. The Killers - Mr Brightside (Marco V Treatment)
    06. ID-ID
    07. W&W - Impact (MaRLo Remix)
    08. Leon Bolier - Vengeance Vengeance
    09. Hannah - Falling Away (Armin van Buuren Remix)
    10. Andy Moor feat. Sue McLaren - Fight The Fire (Stoneface & Terminal Remix)
    11. Armin van Buuren - Full Focus (Chris Schweizer Remix)
    12. Orjan Nilsen - Viking
    13. Gaia - Stellar
    14. Gaia - Tuvan
    15. Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado - Fallen Angel (Dennis Sheperd Club Mix)
    16. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun - An Angels Love
    17. Mike Koglin vs. Genix - Helion
    18. Ferry Corsten & Armin van Buuren - Brute
    19. MaRLo - Whispers & Shouts
    20. Simon Patterson vs. Armin Van Buuren feat. BT - These Silent Latika Hearts
    21. Markus Schulz pres. Dakota vs. Marcel Woods - Sleepwalkers vs. Advanced (Armin van Buuren Mashup)
    22. John O'Callaghan vs. Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel - Raw Deal vs. In & Out Of Love (Armin van Buuren Mashup)
    23. Armin van Buuren - Blue Fear (Orjan Nilsen Remix)

letöltés
  • viizo
    a szavazásról:

1, Guettát kifütyülték a ceremónián, magáért beszél - nem a hc klubberek a fő tábora, hanem a rádiós, tévés, facebookos 13-19 közötti népség.

2, Armin sokat tett idén hogy első maradjon, nem rajta múlott. Személy szerint más _trance_ DJ-nek már átadtam volna a helyét, de nem Guettának.

3, Tiesto hihetetlen, mennyire brand. Nem lehet megkerülni, mindenki tudja ki ő, így nem lennék meglepve, ha visszavonulása után évekig már csak nosztalgiából is a top10-ben maradna.

Skrillexet kénytelen voltam megnézni a youtube-on, ki ő - a dubsteppel tört be. Attól tartok, jövőre még több hasonszőrű előadó jön, amekkora hypeot kap manapság a műfaj, és amennyi rajongót termelt ki magának az utóbbi 2-3 évben.

Egyéb:

05. Above&Beyond (nem mozdult) - sosem lesznek top3-asok

06. Avicii (fel 33) - örülök a sikernek, jóféle

16. Sander van Doorn (le 4) - top10-es DJ, mit keres lentebb?

22. Aly & Fila (le 2) - top10-ben a helyük

52. John O’Callaghan (le 19) WTF???

43. Cosmic Gate (le 19)- WTF ismétcsak.. top10-esek

72. Sean Tyas (le 27) - az idei nem az uplifting éve helyezésekben, pedig nagyon nagy zenék jöttek ki idén is, sőt.. :o
  • TBTPumpa
    A linkelt videóban is hallható, hogy David Guetta-ért annyira nem rajongott a közönség...
    Idióta ez a lista, sok olyan "zenésszel" akiknek köze sincs a DJ szakmához... Ennyi erővel DJ Bobo és DJ Sammy is a listán lehetne.
    Dash Berlin, Markus és Above and Beyond helyezésének örülök.
    Armin helyezésének nagyon nem. Tiesto hogyhogy még a TOP3-ban van??? ATB pedig mi a francot keres a 15.-ik helyen??? Ennyi erővel ő is lehetne 2011 legjobb DJ-je, mert mégsem annyira hulladék zenéket készít, mint David Guetta és ezek az új ismeretlen előadók.
  • butcher20
    Basszus hatalmas LOL !!!!! Semmilyen infó sincs Skrillex DJmag top100-as adatlapján egyelőre !!!

Ez tényleg a semmiből jött !!!!XD
  • butcher20
    onemusic.hu cikke

Ez a Skrillex nem hagy engem nyugodni:) hogy a francba lett egyből 19.?

Simon Patterson meg hát elég szomorú hogy 48 helyet esett vissza:S
  • butcher20
  • butcher20
    Háhááááá legalább egy jó dolog van a listában !!!
    A többi meg hát érdekes....

Szép volt Arty !!!
    teljesen megérdemelten lépett szépen előre !!!!:D
  • JAST
    ez az idei lista a facebook táborokon múlt. Úgyis mindenki magának állít fel egy toplistát a kedvenceiből.
  • gabi89
    Áhh de ingerel ez a csávó már ha meglátom :D

A listát meg leszarom még ha szomorú is :D Viszont annál kíváncsibb vagyok mi lesz most az elkövetkező egy évben. Vajon még nagyobb poposodás lesz Arminnal,h visszaszerezze az első helyet, vagy visszatalál a helyes útra.
  • desigo
    Arty a 78-ik helyről a 25-ikre jött előre.

Egyébként meg nem kell aggódni lesz pl tranceaddictes lista is.
    Az sokkal szimpatikusabb szokott lenni.
  • desigo
  • JohnnyNapalm
  • bency
    Egyenesen felháboritó ez a lista....minden jó dj 10+ helyeket csúszot hátra és mind no name electros meg houseos jött be a helyére.

Azt már nem is emlitem hogy ha jól láttam akkor Arty nincs is benne a top100ban,milyen ez már,egy szar az egész Dj Mag,nem csak azért mert Guetta lett az első,az egész lista fos.
  • desigo
    Armin 1456 napon át volt az első.

Hajrá Guetta lehet kapaszkodni...
  • desigo
    1. Guetta hatalmas rajongó táborral rendelkezik ezért nem csoda,hogy előre jött.
    Tvk,rádiók azonnal játsszák a zenéit amint megjelent.
    Várható volt sajnos :/

2. Armin mindent megtett remélem jövőre fordít.
    3. Tiestot nem értem mit keres ennyire elől.Lecsengett rég.
    4. DeadMau5 sokat turnézik,sokan szeretik én nem ismerem
    5. Above & Beyond maximális respect.Idei albumukat sose unom meg.
    6. Avicii pár mixét hallgattam nem volt rossz de nem trance.
    7. Afrojack fogalmam sincs ki ez,egy számát nem hallottam
    8. Dash Berlin szép,hogy top 10-es lett
    9. Markus Schulz szép,hogy top 10-es maradt xD
    10. Swedish House Mafia pfejj,nagyképű banda
    13. Gareth Emery jó sokat vissza csúszott :/
    18. Ferry Corsten ez is csúnya esés
    25. Arty maximális respect ! 78-ik helyről jött fel !
    36. W & W 71-ik helyről ez is szép
    48. Tydi ez nem lett valami jó hely
    59. Richard Durand lol
    62. Paul Kalkbrenner Guetta hype is így csengjen le...
    66. Myon & Shane 54 kellett volna pár új jó zene
    73. Mat Zo ez is csúnya...
    99. Leon Bolier épphogy befért a 100ba :)