-
schottner #18160 Nem tudom ki mennyire hallgatja Markust, de számomra az a hang ami megszólalt most utolsó gdjb-ben az vmi hihetetlen:S
(Persze lehet h beteg is, de benne van minden!!)
Markus még rétegebb zenét játszik mint Armin, Abovek és a többiek!
DE Markus az a dj aki egy igazi vonalat képvisel és ő tényleg mindent letett az asztalra és csupán ennek köszönheti, hogy top10 es dj maradt holott sztem mindenki tudja, hogy számomra ő hol is tart! Olvastam ezt a cikket én is és azt írja a szerző, hogy a vokálos számokat nem játszottak, így is van! Aki volt Markus bulin illetve a "Dakota" bulijén az tudja, hogy van h 4 órás szetben csak 1 vokálos szám csendül fel, és mégis akkora buli van ott, hogy a farkunk ketté durran a buliban!
Amit szeretnék még itt elmondani, hogy a háborút ott vesztette el a trance világ, hogy a netes rádók nem mennem úgy ahogy mindenki azt gondolta!
Ameddig 1 ember meghallgat egy asot ot frissen netes rádión, azon idő alatt 2 millió ember hal egy guetta számot! Tegnap is egy sporthasonlatot hoztam fel ma is azt fogok!
Van egy bunyósunk a neve Erdei Zsolt őt nem lehet nem kedvelni! Mégis a kutya sem kíváncsi rá mert túl jó és túl normális és semmi sem érdekli őt csak a box! Pont mint az Armadás dj-ket és társaikat! Míg van a másik bunyós a David Haye féle senkik, akik egész évben balhéznak és csinálják a feszkót mindenkit leugatnak fikáznak stb! A népnek pedig ez kell....
Azt mondja a cikk szerzője, hogy a youtube és a vevo futtatja ezeket a sztárokat eléggé érdekesen!
Arminnak mekkora siker volt, hogy nagy nehezen elérte a 100 milliót az in and out of love száma ami lassan 4 éves! Edward Maya -Stereo love meg a további román népzenészek egy számmal nézettebbek mint a trance dj-k!
Guettáról nem hizsem hogy sokat kell beszélni, hogy mennyi klipje van amire mindenki kíváncsi, mert tele van világsztárokkal!
Egyet nem szabad elfelejteni, hogy ez egy népszerűségi verseny! Ez csupán azt méri ki mennyire népszerű és el kell ismerni, hogy Guetta népszerűséget meg sem közelíti a többi dj!
Mondok még egy sportpéldát, ha szavazás lenne hogy ki a legjobb forma1 es pilóta ugye tudjuk, hogy toronymagasan M.Schumacher nyerne még most is mert őt ismeri mindenki holott azok az idpk elmúltak! Tiesto sanyi is csak így van ott a top3 ban! De egyet nem szabad elfelejteni, hogy Tiesto nevével még mindig meg lehet tölteni bmilyen stadiont ez sajnos nagyon nagy trance dj-k esetében nem mondható el.
Sok jel volt már erre, hogy ez lesz!
Amikor egy fosadék balaton soundon Armin neve kis betűvel van kiírva vhol elrejtve a sorok között, amikor Armin kapja a kis színpadot, amikor Armin este 9 kor zenél után jön vmi neve sincs senki és Guetta a főszenzáció osztrákoknál, amikor egy Sziget feszten Chemical Brothers kint van a nagyszínpadon és 100 ezer ember tolong, de egy Above meg bent éjjel közepén egy szar sátorban lehalkítva mehet az nincs rendjén!
Mára ennyi...