• schottner
    Nagyon sok mindent mondanék....de annyiszor kiveséztük az egészet és pont! ami mindent elárul az egészről az a bizonyos videó!!! és a tegnapi globalban nem tudom ki hallotta Markus hangját és ki nem, de abban benne van minden!!! Tökéletesen és szépen dolgozott mindenki csak tudjátok itt nincs WADA nincsenek RULES-ok és nincs etika! Az olimpia legősibb versenyszáma a marathon! Egészen egyszerűa verseny van 42,195 km amit le kell futni egy kijelölt pályán. Minden induló atléta egy nemzet képviselője és mindenkinek eleget kell tennie a feltételeknek. Aki nem tartja be a szabályokat azt kizárják eltiltják, meggyalázzák! Ami itt történt az nem verseny volt, hanem a mindenki által annyira imádott valóság show egyik episodja csupán! Most vagy dj-k vagyunk vagy vmi egészen mások! Mert az, aki nem ismeri el, hogy ameddig vannak aki rendesen végzik a munkájukat a versenyben azokat lenézik, elfelejtik, és megalázzák! Míg azok akik külső eszközöket használnak azokat meg a csillagos égig emelik! Szerintem tudjétok mire gondolok, de aki nem annak segítek. Armin Markus Sander és társaik 10 v több éve egy vonalon dolgoznak és újat találnak ki saját maguktól és olyan zenéket csinálnak, játszanak, amit senki sem hallott és nem kell hozzá nekik segítség soha! A másik versenyzők csoportja Guetta, Swedish, Avicii stb meg az a banda, akik feldolgoznak, feldolgoznak és feldolgoznak. Olyan slágereket újjítanak fel, amiket már 20-30 éve is játszottak a discokban! Mindeehhez pedig mi más is jön mint az, hogy a lehető legnagyobb sztárokkal dolgoznak! Ez már nem a marathoni futáshoz hasonlít mint versenyhez, hanem a millárdosok játékának számító hobbynak! Gondoljunk csak bele: Gondl egyet Lady Gaga vagy Adele, akik most nagyon nagy sztárok és kijelentik h dj-k leszünk! Ki is fog kapni több szavazatot? Az a Lady Gaga akinek nek tudják, hogy van fütyköse v nincs?! Az az Adele aki csak a brit akcentusa miatt és a régi feldolgozások miatt ( plusz Amy halála miatt) ekkora sztár?! Vagy az az ember, aki egy hátizsákkal egyedül utazza a világot, aki egy év alatt egyedül csinál 4 cd-t 1 dvd-t 5 klippet és sorlhatnám tovább. Akihez hozzá lehet szólni, aki saját filctollat hoz magával a dedikálásra, aki szereti a rajongóit! Aki visszaír a facebook chaten! Aki no name előadókból csinál egy akkora world tour bulit, hogy ha rágondolok akkor még most sem hiszem el, hogy milyen születésnapot csinált nekem úgy, hogy őrült nagy fanatikusként sem ismertem azokat a zenéket! Vagy az az ember, aki egy iagzi uriember! Egy hatalmas party sorozat után nem azt mondja, hogy isten vagyok mint egyik svéd maffia tag, hanem mint mindig megköszöni mindenkinek, hogy ott volt és jó utat kíván hazafelé és megkér mindenkit hogy vezessen óvatosan!!! Sok szemszögből meg lehet közelíteni én most csupán egyből tettem meg a sajátomból! Lehet h nem ért velem egyet senki sem, de nem is ez a fontos! Az a fontos, hogy csak egyetlen egy zene az ami az én részemmé tudott válni! Csak egyetlen zenei stílus ami mindig ott van azokban a pillanatokban ami igazán számít az életemben! ÉS ami a legfontosabb csak egyetlen egy szűk kis dj csoport az, akikre azt mondom, hogy igén én büszkén vállalom, hogy őket hallgathatom mindennap életemben!!!!! TRANCE FOR EVER!!!