• viizo
    Végre van erőm géphez ülni, és néhány mondatot írni a tegnap esti buliról.

Nagyon bejött! Először is rendkívül jó volt, hogy ennyi sg-s összejött, komoly hangulat alakult ki már a parkolóban! :) Ezek a kocsis alapozások valahogy mindig ütnek. :D

Bár olvastam a neten több negatív hangot a buli zenei részéről, nekem roppantul tetszett Armin szettje. Előtte viszont Blake Jarrel felvezetése nem jött be túlzottan, szívesebben hallgattam volna egy W&W-t vagy egy Dash Berlint. Armintól hatalmas érzés volt hallani a Tuvant, a Nothing Else Matters-t, de szinte az összes tracket nagyon kedvelem, amit tegnap leadott, nagyon nagyot buliztunk rájuk. :)

A körülöttem táncoló emberek közül rengeten ismerték a számokat, sokan énekelték őket, rengeteg trancekedvelő összejött a bulira. Persze akadtak megmosolyogtó divatmókusok is, és néhány grizzly is, de simán elviselhető mennyiségben.

A Rio kellemes helynek bizonyult tegnap, a szervezés jónak tünt. A kidobók is teljesen normálisak voltak, amikor pl. a VIP pultban korzóztam, korrektül oldották meg a helyzetet.

Doni! Vittem neked a Long Island Ice Tea-ket, ne tudd meg mennyit kerestünk! :)De nem találtunk meg, csak vmikor később, így kénytelen voltam meginni a Tiédet is az enyémen kívül. :D

Roppantul tetszetős este volt, ha pontoznom kellene, a hangulat, zene, társaság kapna egy 10/9-et! Ha mindez mondjuk egy tengerparton lett volna, meglenne a 10/10.