21632
-
#14410 most nézem...
Az a kemény amikor Armin a holland focistákkal ünnepelt, 150000 ember előtt játszott:)
azért az milyen érzés lehet?:) -
#14409 köcce. -
#14408 hajajj velem is fordult elő ilyen:D és ezek után imádkoztam azért hogy a partyretardra ne kerüljek:) -
musichunter #14407 Köszönöm a videót már töltöm is! -
#14406 Gyá... vannak élmény fejek meg élmény képek.
A partypeople-ös fotós csinált képet rólunk de úgylátszik annyira untrendyk voltunk h nem kerültünk bele a felrakott képek közé. -
#14405 okés köszönöm szépen:)
nem szeretném amúgy sem mutogatni senkinek... -
#14404 küldtem... -
#14403 én is kíváncsi lennék :P -
#14402 Jó képek lettek :) Videókat meg majd csekkolom -
#14401 hát nem gond
szólsz és kapod a linket
de direktbe netre nem lett kirakva... -
#14400 azért én kiváncsi lettem volna rátok:D -
viizo #14399 a szombati képek elérhetőségét elküldtem privátban azon a szerencséseknek, aki rajtuk szerepeltek - hiszen magánszféra is van a világon :)
a videók első packját viszont bárki letöltheti, innen:
pack1
pack2
van még egy pack 3-4 is, azokat holnap tudom csak feltölteni.
kellemes videózgatást :)
-
#14398 annyira hiányzik az egész buli, a zene, a társaság, Armin :) nagyon jó volt !!! Örülök, hogy ilyen sokan ott voltunk -
#14397 Közben a RIO oldalára is kikerültek a képek. (Regisztrálni kell viszont, hogy teljes méretben megnézhesd )
???
-
-
#14395 mintha egy zászló lenne -
#14394 partyfotós faszi lekapta a pólómat is :D -
schottner #14393 és a végén a fine without youuuuuuuuuuuuuu uram ééééééééééééééééég
-
schottner #14392 amugy meg 2:24 kor az a Full Focus akkorát ütött aztán egyből TUVAN ááááááááá:D:D:D mi votl ott:D:D:D -
schottner #14391 nagyon ott volt az este!!! főleg veletek!!!
köszönjük DESIGOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! -
HUmanHunter #14390 eszméletlen jó party volt, huh! -
#14389 -
#14388 03. Leon Bolier & Marcus Schossow - 2099
Egyébként telefonba kell egy sima txtben írni,ami meg nem ugrik be egyből azt mp3-ban felvenni pár mpet és itthon kényelmesen összeírni. -
#14387 Haha tudtam lesz olyan elvetemült tranctream -es aki szinte fullos tracklistet nyom :D
01. Gaia - Aisha (Intro Edit)
02. Faithless - Not Going Home (Armin Van Buuren Remix)
03. ID
04. Swedish House Mafia - One
05. Rank 1 & Jochen Miller feat. Yuri Kane – Right Escape (Armin Van Buuren Mashup)
06. Myon & Shane 54 pres. Velevetine feat. Aruna - Safe (Rank 1 Remix)
07. Shogun feat. Emma Lock - Save Me
08. ID
09. Markus Schulz feat. Justine Suissa - Perception (Super8 & Tab Remix)
10. Ali Wilson & Armin Van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Shakedown (Armin Van Buuren Mashup)
11. Sied van Riel & Radion 6 - Radiator
12. Jochen Miller - Humanoid
13. Armin Van Buuren - Full Focus
14. Gaia - Tuvan
15. Jon O'bir feat. Fisher - Found A Way (Joint Operation Centre Remix)
16. ID
17. ID
18. Max Graham feat. Ana Criado - Nothing Else Matters (Aly & Fila Remix)
19. ID
20. Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin' You (Armin Van Buuren Remix) mashup ???
21. Sophie Sugar & Sunlounger feat. Zara - Lost Together (Armin Van Buuren Mashup)
22. ID
23. ID
24. Marcel Woods - Tomorrow
25. Faithless - Tweak Your Nipple (Tiësto Remix)
26. Cirez D & Armin Van Buuren feat. Sharon Den Adel - On Off Love (Armin Van Buuren Mashup)
27. Dustin Zahn - Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)
28. ID
29. Max Graham feat. Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
30. Masoud feat. Laurie - Blinded (Sebastian Brandt Remix)
31. Arctic Moon - True Romance
32. ID
33. Solarstone - Seven Cities (Armin Van Buuren Remix)
34. Armin Van Buuren - Communication
35. Binary Finary - 1998
36. Armin Van Buuren feat. VanVelzen - Broken Tonight (Alex MORPH Remix)
37. Armin Van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You -
#14386 a többség ott lesz ;) -
#14385 ahh elvok keseredve hogy mi lemaradtunk a képről, de sajna csak 11-kor értünk oda:S azután meg esély nélkül kerestelek titeket, Gabi is mondta hol vagytok a kordonnál és pont akkor mentetek ki megint a kocsihoz.
gondolom Markusra meg nem minden SG-s jön már...
Amúgy a kép naon fasza lett:D -
#14384 nah akkor megérte annyit autóznod
remélem többször elő fog fordulni -
#14383 -
#14382 Zsír, köszi :):):):) -
viizo #14381 hey, tényleg... :)
holnap a munkahelyemről feltöltöm őket valahova a videókkal együtt, ugyanis összesen ~750 mbyte, itthon nettel kicsit lassú lenne. :)
privátban holnap délelőtt küldöm mindenkinek az elérhetőséget, ahonnan le tudjátok szedni. :) -
#14380 képek ? :) -
viizo #14379 Végre van erőm géphez ülni, és néhány mondatot írni a tegnap esti buliról.
Nagyon bejött! Először is rendkívül jó volt, hogy ennyi sg-s összejött, komoly hangulat alakult ki már a parkolóban! :) Ezek a kocsis alapozások valahogy mindig ütnek. :D
Bár olvastam a neten több negatív hangot a buli zenei részéről, nekem roppantul tetszett Armin szettje. Előtte viszont Blake Jarrel felvezetése nem jött be túlzottan, szívesebben hallgattam volna egy W&W-t vagy egy Dash Berlint. Armintól hatalmas érzés volt hallani a Tuvant, a Nothing Else Matters-t, de szinte az összes tracket nagyon kedvelem, amit tegnap leadott, nagyon nagyot buliztunk rájuk. :)
A körülöttem táncoló emberek közül rengeten ismerték a számokat, sokan énekelték őket, rengeteg trancekedvelő összejött a bulira. Persze akadtak megmosolyogtó divatmókusok is, és néhány grizzly is, de simán elviselhető mennyiségben.
A Rio kellemes helynek bizonyult tegnap, a szervezés jónak tünt. A kidobók is teljesen normálisak voltak, amikor pl. a VIP pultban korzóztam, korrektül oldották meg a helyzetet.
Doni! Vittem neked a Long Island Ice Tea-ket, ne tudd meg mennyit kerestünk! :)De nem találtunk meg, csak vmikor később, így kénytelen voltam meginni a Tiédet is az enyémen kívül. :D
Roppantul tetszetős este volt, ha pontoznom kellene, a hangulat, zene, társaság kapna egy 10/9-et! Ha mindez mondjuk egy tengerparton lett volna, meglenne a 10/10.
-
#14378 remek kép, és csapat :) -
#14377 great team -
viizo #14376
-
#14375 tegnap ugyan nem hallottam őket de mindig friss új zenékkel teli korrekt szettet tolnak -
#14374 partynews
Soundhead -
#14373 a Poleposition-ről tudtok valamit mondani? valaki hallgatta őket? mert ha minden igaz én kétszer is fogom látni augusztusban -
#14372 aki csinált képeket, majd valahova egy rar-ban nyomjátok fel :) -
#14371 Blake számomra érdekes volt mint warmup jó lett volna de valami mégis hiányzott mert az jó párszor megnéztem mennyi az idő mikor jön már Armin.
Blake amúgy még ezt is tolta
Mark Knight & Funkagenda - Antidote (Original Club Mix)
Erre viszont megörültem :D Markus is sokszor tolja.