Gaia - Aisha micsoda kezdés volt abban a melegben még a hideg is kirázott :)
plusz benyomta a Solar Stone - Seven Cities Ehren Stowers & Bostock remixet is, nálam hatalmas meglepetést okozott.
Végig bent nyomtam középen elől, és igen a magyarok nem tudnak bulizni, azért mert Bárányon, meg Hamvain az a szokás, hogy ki tud a legdrogosabban ugrálni és lökdösni, itt nem kell volna, egyszerűen szánalmas, a pozsonyi közönség messze udvariasabb volt...
A másik idegesítő dolog nekem még pl. az volt, hogy mi a f...-nak kellett LEGELŐL nagy magyar zászlót más nyakában lengetni úgy, hogy aki mögötte volt pár száz ember gyakorlatilag semmit nem látott... vegyen fel az ilyen magyar mezt vagy tudja tököm mit, de nem ide való az ilyen jellegű nemzeti öntudat külső megjelenítése...tényleg már majdnem egy Headshot jutott eszembe a kólás üveggel, csak féltem, hogy akkor Armin találom el :) Pozsonyban bezzeg nem merték volna elő venni :D
Na mindegy Armin legalább bizonyított, hogy a következő dj Mag szavazásra miért csináljak vagy 15 e-mail címet és szavazzak rá :) Remélem elhozzák már egyszer a Syma-ba is, mert hatalmasat alkotott megint :)