21632
-
#14370 Jó volt a buli :) A parkolós találkozót majd csütörtökön is megejthetnénk ;) Ahogy írtátok tényleg sok bunkó volt, és a tömeget is néha már nehezen bírtam. Amikor Armin kezdett akkor bal elől voltunk és a nyomorgás elég sokat rontott az élményen :/ Blake szettje szerintem nagyon rendben volt, és volt boracay original és reach out is \o/ Ahogy bementünk a rioba sajnos elkeveredtünk, és nem is láttam több fórumost az este. Markust már nagyon várom :) -
#14369 no comment inkább :P
Várjuk a csütörtököt. -
#14368 Nekem nem zúg érdekes módon Reggel sem csak még mindig tompán hallok. Mintha füldugó lenen a fülembe. -
#14367 Na felkeltem :D
Na ez nem is rémlett :D Ott sem esett le pedig tipikus Bolier szám. Leon Bolier feat Marcus Schossow - 2099
+1 pár track a listába
Solarstone - Seven Cities (ID Remix)
Binary Finary - 1998 (Alex M.O.R.P.H Remix)
Jochen Miller - Humanoid (Original MIx)
Swedish House Mafia - One (John Hunzjee Remix)
------------
Amúgy igen a magyar zászlós csapat trancetream -es.
Én egész végig első pár sorban toltam kibírtuk. Bár voltak hülyék akik gondolták korsó sörrel ugrálnak mondjuk szerencsére azt nem kaptam a nyakamba. Viszont jó ideig mögöttünk volt egy testesebb csaj aki azt se tudta hol van már szerintem viszont 5x5méter tánctér kellett volna neki... Csaj létére mindenkit lökdösött maga körül engem is aztán meguntam és arrébb mentem.
Tényleg jó volt a hangulat, hogy ennyien ott voltunk "esgé" -ről :) Markuson folyt. köv. -
#14366 partyphotos képek
ehh egy kép nincs Arminról :/
-
#14365 Csináltak ezek valaha saját szerzeményt? Vagy csak azért kiabálnak állandóan, mert még két számot sem tudnak összeilleszteni? :D
a pucsítós képen minimum egy felizgatott lovat uszítanék rá :D -
#14364 üdv
jah előtte pedig Leon Bolier & Marcus Schossow - 2099 -
MhatiasTR #14363 hi all :)
legutóbbi videón ha v.kinek nem ugrana be => Swedish House Mafia - One (Original Mix)-re tombol a közönség :)
-
#14362 jéééééézusom mindjárt hányok!!!!!
mi a fasz ez? komolyan ilyenek ezek a bulik? hát ez baszottul szánalmas!!!!
És az a buzernyák fogyatékos idióta barom állat aki a segge után nyúl? mekkora!!
Ez elképesztő
egy DJ nem viselkedhet így!!!
Hamvai-t és Báránykát!!! -
#14361 fúj basszameg -
#14360 Ők nevelik hétről hétre a fiatalokat az elektronikus modern tánczenére... -
#14359 szép... fostalicska emberek.... -
#14358 off
A magyar közönség viselkedését meg lehet köszönni ezeknek a majom,senki bohócoknak és társaiknak.
Lehet nézelődni youtubeon ,hogy mi megy hétről hétre a disco'shit és hasonló legalja bulikon.
hamvai pg
bárány attila
-
#14357 nah Markus sem fog sokat ácsorogni... -
#14356 amúgy érdekes a különbség a DJ-k közt például Blake abszolút nem pörgött a pult mögött meg nem ugrált... szal nem hergelte a közönséget, nem ugráltatta de Armin viszont alig volt olyan hogy a 3 óra alatt 1 percnél többet állt egy helyben... számomra ezért is szimpatikusabb DJ.
Azt szeretem ha egy DJ a közönséggel együtt bulizik:D -
#14355 jaja még 2008-ban a BS-on mikor odajött hozzám énis észrevettem hogy ez az ember mekkora!!!!:) -
#14354 fasza a videó meg a szám is:) -
#14353 Én nem akartam fotózkodni, csak mondtam Arminnak vmit meg kezet fogtam és ennyi... Meglepődtem Armin milyen magas... -
#14352 fülzúgás nektek is befigyel? :) -
#14351 jogos, ebben van igazság mondjuk. mindenesetre engem sokkal jobban idegesített sok más dolog :P -
#14350 -
#14349 amióta felkeltem ezt a két számot hallgatom felváltva
magasan best volt nekem éjjel
Jon O'Bir feat. Fisher - Found A Way
Max Graham Feat. Ana Criado - Nothing Else Matters -
#14348 a végén is ráértek volna bőven lengetni, nem tudom mit szóltak volna hozzá, ha betolakodok még eléjük és egy ugyanolyan zászlót nyomok az arcuk elé és végig nem látnak semmit se...
-
#14347 nagyon jó helyen volt az a magyar zászló, az egész buli legjobb pillanata volt, (sokaknak egyáltalán ez mentetette meg az egész estét), mikor Armin felemelte. akik a zászló körül voltak, ők a magyar trance szcéna egyik magja, és most elérték, h Markus aláírása mellé felkerüljön Arminé is :) -
#14346 nem sokkal lehettem mögötted és engem őszintén nem zavart a magyar zászló:D de arra legalább jó volt hogy Armin lengesse a végén:)
Amúgy pozsonyban az argentínok lengették a nagy zászlajukat na az viszont tényleg eléggé takart jóval mögötte se naon láttam semmit:) -
#14345 talán jövőre egy Asot 500 :) vagy megtisztel minket egy most induló Armin only bulival :) -
#14344 Gaia - Aisha micsoda kezdés volt abban a melegben még a hideg is kirázott :)
plusz benyomta a Solar Stone - Seven Cities Ehren Stowers & Bostock remixet is, nálam hatalmas meglepetést okozott.
Végig bent nyomtam középen elől, és igen a magyarok nem tudnak bulizni, azért mert Bárányon, meg Hamvain az a szokás, hogy ki tud a legdrogosabban ugrálni és lökdösni, itt nem kell volna, egyszerűen szánalmas, a pozsonyi közönség messze udvariasabb volt...
A másik idegesítő dolog nekem még pl. az volt, hogy mi a f...-nak kellett LEGELŐL nagy magyar zászlót más nyakában lengetni úgy, hogy aki mögötte volt pár száz ember gyakorlatilag semmit nem látott... vegyen fel az ilyen magyar mezt vagy tudja tököm mit, de nem ide való az ilyen jellegű nemzeti öntudat külső megjelenítése...tényleg már majdnem egy Headshot jutott eszembe a kólás üveggel, csak féltem, hogy akkor Armin találom el :) Pozsonyban bezzeg nem merték volna elő venni :D
Na mindegy Armin legalább bizonyított, hogy a következő dj Mag szavazásra miért csináljak vagy 15 e-mail címet és szavazzak rá :) Remélem elhozzák már egyszer a Syma-ba is, mert hatalmasat alkotott megint :) -
#14343 Nah sziasztok mi is feltámadtunk:)
Blake eléggé warmupos szettet nyomott de ez sztem nem is volt gáz.
Nos nekem Armin szettje nagyon tetszett és örültem neki hogy jó formában volt.
Mi haveromékkal elől voltunk a tető alatt a tömegben középen és Armin 3 órás előadásából 2 órát bírtunk ott ki de nemtom hogyan:)
Elképesztő halljátok mennyire primitív emberek voltak ott...lökdösödés ezerrel, taposás, sörrel hátbaöntöttek mivel az idióta ember teli korsó sörrel akart a tömegen átjutni. Sorolhatnám mennyi attrocitás volt ott bennt de igazából nem törete kedvemet mert tényleg naon fasza zenék mentek.
Őszintén sajnáltam hogy Desigoékkal csak a végel fele találkoztunk (Még Viizo-ék is sok ideig őket keresték:))
De aztán szerencsére találkoztunk, ők sem bírták túl sokáig abban a tömegben (pozsonyi tömeg másabb volt 2x annyi ember volt ott mint itt és fele annyi nyomorék aki csak lökdösődni meg demoralizálni akarta a bulit)
Jobb oldalt a kordonnál találkoztunk, Extrem a mákos a közös fotót Arminnal el tudta intézni (Grat neki hozzá), de az a tömeg engem igazán megnevettetett amikor jött le Armin a lépcsőn... ott voltam a kordonnál és hirtelen kiszorítottak onnan kemény volt hogy Desi-t mellettem úgy kilökték hogy szinte repült!!! Ő is nevetett rajta dehát mondom esélyem se lett volna közös fotóra még Donnyy se kapta el pedig Extrem mellett állt... mind1 majd máskor:)
Bocsi srácok hogy nem köszöntünk el tényleg de a HÉV-hez naon siettünk... majd Markuson tali megint:)
Szóval összességében nekem tetszett a buli zeneileg elsőosztályú volt az emberek 1-est kapnak az árak meg túl nagyok.
Arminnak is tetszett és az még jobb:) -
#14342 Jó buli volt! Jobban szeretem a közvetlenebb Armin bulikat... Csütörtök este majd Markus kimossa az agyunkat és el is felejtjük ezt a bulit...
Fórumos arcokkal vigyázni kell mert isznak xD -
#14341 Azért milyen jó fej:) Látszik, hogy imádja a közönségét. Kár, hogy most nekem ez kimaradt:( -
#14340 460-as asot adás nagyon hasonlít a tegnap bulira :) -
#14339 Örülök,hogy ennyi fórumos összejött.Jól éreztem magamat veletek!
Már a parkolóban az alapozás megadta az egész buli jó hangulatát.
Armin ahhoz képest,hogy ezt a tortúrát minden este végigcsinálja teljesen korrekt szettet rakott össze.Sok új,sok saját és a végén pár classic zenével.
Szerencsére élvezte a bulit mert a szemüveges managere? türelmetlenkedése ellenére nem kevés időt ráhúzott a három órára,nem úgy mint a szigeten ahol percre kiszámoltan fejezte be a kötelezőt.
Jó volt látni és pár mondatot hallani Ericától is.Ő is énekelgetett pár számot amíg várta az urát xD
Remélem,hogy csütörtökön hasonlóan jó hangulat lesz.
-
#14338 Markus Schulz feat. Justine Suissa - Perception
Ali Wilson vs. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Shakedown (Armin van Buuren Mashup) -
#14337 Ja és legalább 2 de inkább három ID a Mirage -ról szerintem. Volt aminél csak lestem :D Jó lesz ez az album.
Fine Without You -t elírtam természetesen original volt.
Armin Van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You (Original mix)
Végén a Broken Tonight - Fine Without You átkeverés vicces volt xD Nézegette is utána a lemezt... -
#14336 Gyors tracklist amíg még emléxem rá :D Hazafelé a vonaton beugrott jó pár szám de persze, hogy lusta voltam beírni telóba :D
Szóval párat azóta tuti elfelejtettem
Gaia - Aisha (Intro mix)
Shogun feat. Emma Lock - Save Me (Original Mix)
Rank 1 & Jochen Miller vs. Yuri Kane - The Right Escape (Armin van Buuren Mashup)
Faithless - Not Going Home (Armin van Buuren Remix)
Armin van Buuren - Full Focus
Gaia - Tuvan (Original Mix)
Faithless - Tweak Your Nipple (Tiesto Remix)
Dustin Zahn - Stranger to Stability (Len Faki Podium Mix)
Cirez D vs. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - On Off Love (Armin van Buuren Mashup)
Max Graham feat. Ana Criado - Nothing Else Matters (Aly & Fila Remix)
Sophie Sugar vs. Sunlounger feat. Zara - Lost Together (Armin van Buuren Mashup)
Masoud feat. Laurie - Blinded (Sebastian Brandt Remix)
Max Graham feat Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin You Acapella + ID (Valami uplifting nótára volt rádobva a vokál. Szerint óriási.)
Armin Van Buuren - Communication Part 3(Coldwave Cold Remix??)
Armin van Buuren feat. Van Velzen - Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Remix)
Armin Van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You (Sied van Riel Remix)
Na erre nem esküdnék: Nacho Chapado & SMAZ feat. Sue McLaren - Between Heaven & Earth (Aly & Fila Remix)
Viszont tuti volt még valami A&F téma. Hirtelen ennyi ami beugrott. -
#14335 -
#14334 a buli előtt: Looking forward to play Bar Rio in Budapest tonight! Kinda nervous actually. Really great crowdz here. Showtime 1.30am. Requests anyone?
a buli után :) :
#TranceFamily Budapest Hungary was insane tonight! Thanks for such a massive reaction. Makes me feel humble... http://twitpic.com/26ceth -
#14333 Múlt szombaton engem leráncigáltak a földre és fejbe rúgtak, haveromnak meg lebasztak egyet, fel is borult tőle! (Nem adtuk át a helyet Rió előtt egy részeg csajnak, és ez nem tetszett a kidoboknak...) Szerdán megyünk Axwellra, reméljük addigra már elfelejtenek! -
#14332 én is fél óra múlva :) -
#14331 nah go...