-
Nah sziasztok mi is feltámadtunk:)
Blake eléggé warmupos szettet nyomott de ez sztem nem is volt gáz.
Nos nekem Armin szettje nagyon tetszett és örültem neki hogy jó formában volt.
Mi haveromékkal elől voltunk a tető alatt a tömegben középen és Armin 3 órás előadásából 2 órát bírtunk ott ki de nemtom hogyan:)
Elképesztő halljátok mennyire primitív emberek voltak ott...lökdösödés ezerrel, taposás, sörrel hátbaöntöttek mivel az idióta ember teli korsó sörrel akart a tömegen átjutni. Sorolhatnám mennyi attrocitás volt ott bennt de igazából nem törete kedvemet mert tényleg naon fasza zenék mentek.
Őszintén sajnáltam hogy Desigoékkal csak a végel fele találkoztunk (Még Viizo-ék is sok ideig őket keresték:))
De aztán szerencsére találkoztunk, ők sem bírták túl sokáig abban a tömegben (pozsonyi tömeg másabb volt 2x annyi ember volt ott mint itt és fele annyi nyomorék aki csak lökdösődni meg demoralizálni akarta a bulit)
Jobb oldalt a kordonnál találkoztunk, Extrem a mákos a közös fotót Arminnal el tudta intézni (Grat neki hozzá), de az a tömeg engem igazán megnevettetett amikor jött le Armin a lépcsőn... ott voltam a kordonnál és hirtelen kiszorítottak onnan kemény volt hogy Desi-t mellettem úgy kilökték hogy szinte repült!!! Ő is nevetett rajta dehát mondom esélyem se lett volna közös fotóra még Donnyy se kapta el pedig Extrem mellett állt... mind1 majd máskor:)
Bocsi srácok hogy nem köszöntünk el tényleg de a HÉV-hez naon siettünk... majd Markuson tali megint:)
Szóval összességében nekem tetszett a buli zeneileg elsőosztályú volt az emberek 1-est kapnak az árak meg túl nagyok.
Arminnak is tetszett és az még jobb:)