-
no, írok a tegnapi trancel classicról röviden, hátha valakit érdekel. meg kíváncsi lennék kik voltak még ott a fórumról, mert én sikeresen nem futottam össze innen senkivel :D
ez valószínűleg köszönhető volt annak is, h a hely nem túl nagy, és az alapterületéhez képest borzalmasan sokan voltunk. a dj pult előtt nagyjából 20 ember/m2 volt a népsűrűség, ott igen jó volt a hangulat, általában akik oda felmerészkedtek tényleg végigtáncolták/ugrálták az egészet. a 30 centis "piedesztált" azért sikerült pár különböző okokból egyensúlyzavaros egyénnek érdekes körülmények között elhagynia. az emelvény szélén amúgy szerintem mondjuk borzalmasan idegesítő volt a mintegy díszítősorban felálló, közönség felé forduló, idétlen világítórúd-szerűséggel hadonászó, nem kivétel nélkül esztétikus csajok vonaglása. a folyamatosan ki-be mászkáló emberek természetesen itt is jelen voltak, különös örömünkre szolgált 2-3 legalább 150 kilós egyén állandó vándorlása a folyosó és a tánctér között. voltak 150 centis kis cigány zsebesek is, csak h örüljünk nekik is.
a személyzet jófej volt, a pénztáros, a kidobó, a ruhatáros, a pultos egyaránt. az itallap meglehetősen rövid volt, de legalább a környékhez képest elviselhető árakkal. maga a hely tehát összességében nem rossz, kivéve ha valaki a zene miatt megy oda. a hang katasztrofális, nem tudom, h csak most ehhez a zenéhez/alkalomhoz, vagy mindig ilyen, de borzalmasan rosszul szólt. ami nagyon furcsa, h ezzel az állítással mint kiderült legalább annyian értenek egyet, mint ahányan az ellenkezőjét állítják. a mély legalább 2szer annyi volt mint kellett volna, cserébe torz is volt. kellemetlen érzés volt a fülnek, jópáran panaszkodtak másnak fülcsengésre, sokszor a zene dallama alig hallatszott a mélytől. az egész táncteret bejártuk, talán az emelvényen, a dj pult előtt volt elviselhető egyedül, de az egy minimális tér, és ott sem volt jó, csak nem volt elviselhetetlenül szar :D
direkt korán mentünk, épp egy szett végére értünk be (antoos és tebron), az utolsó két számot hallottuk, de... ha valaki nézi a skins című sorozatot, akkor elmondom, h olyan érzésem volt, mintha annak egyik partijelenetébe csöppentünk volna. fabian szettje egyikőnknek sem tetszett, sokszor már zavaróan rosszul is volt keverve, pedig én nem is szoktam figyelni ilyesmire. polepositiont mentette meg nekünk valamennyire a bulit, benne személy szerint én eddig nem csalódtam, abban a picit több mint 1 órában elég jót buliztunk. utána jött n-tony, az ő szettjének közepén döntöttünk úgy (fél 3 után picivel), h nekünk ez a buli ennyi volt.
lényegében tehát én nagyon csalódtam ebben a buliban, ennél sokkal-sokkal jobb is lehetett volna. érdekes kettős érzésem van a hellyel kapcsolatban, ami amúgy egész hangulatos lehet, nem vészesen drága, korrekt személyzettel, de ilyen jellegű buli, ilyen zenei stílusú parti minőségi lebonyolítására szerintem alkalmatlan. az utolsó két óráról, gabriel millerékről nagyon sajnáltam, h így lemaradtunk, láttam azóta a tracklistet is, nagy eséllyel az volt a buli legjobb része, de mi nem bírtuk ki, sajnos.
arra meg tényleg baromi kíváncsi lennék, h a többiek merre voltak, remélem legközelebb összefutunk, talán majd 14-én :P