21632
-
#12648 hogy hihetnék neked? csak markus-ba hiszek xD -
#12647 Myon & Shane 54 feat. Aruna pres. Velvetine - Safe -
#12646 ami lazán kezdődik hidd el nekem felfog pörögni:D -
#12645 nem tetszős nekem :( -
#12644 jaja de ez ami most megy arról hasonló a véleményem:D -
#12643 Susana -
#12642 Nem rossz kezdés -
#12641 Jó estét mindenkinek!!!
-
#12640 folyt köv. -
#12639 enjoy -
#12638 Streamlined Budapest with Leon Bolier & Cliff Coenraad @ Kameleon Club (2010.03.14.) ~ PROMO
-
#12637 Hááááát ez az Alex M.O.R.P.H. remix nagyon kegyetlen !!!
Remélem vki nyomni fogja Pozsonyban... teljesen upliftinges érzés fog el ha ezt meghallom!!! 100%-os ez a remix le a kalappal !!!
Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun in the Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix) -
#12636 Cosmic Gate - Barra (Official Music Video)
-
#12635 nem a Faitlessnek kell tetszenie neked hanem majd a remixnek:D
-
viizo #12634 sosem szerettem Faithlesst, fuejj :[ -
#12633 huhhh azt naon várom !!! kiváncsi leszek melyik számát fogja remixelni...
remélem nem fogok csalódni (amúgy nem hiszem hogy fogok) -
#12632 csütörtökön Faithless remix premier... -
#12631 Ez már csak azért is jó tracklist, mert van benne RMB is. :) -
#12630 Remélem megint fülesnél zenélnek majd^^ ahogy szokták :( -
#12629 Myon and shane54 !!!!!!!!!!!!
Isteni látni hogy a srácok elérnek valamit, nemzetközileg is.:) -
#12628 Szintén nem voltam ott végül de ezek szerint olyan sokat nem vesztettem?!
Bár Gabriel Miller settje tracklist alapján azért ott volt. Na meg Pole -ék akik nem szoktak szar zenét játszani.
Viszont 14.-én tényleg lehetne szervezni valamit mert arra gondolom többen elmászunk másnap amúgy is ünnep na meg még is csak Leon Bolier :)
Blaus Papa b2b Gabriel Miller
Underworld - Born Slippy
Tiesto - Lethal Industry (Richard Durand Remix)
Cascada - Altitude
Veracocha - Carte Blanche (Original Mix)
E-Craig vs. Axwell - Call it a sunrise (Amnetic mashup)
RMB - Redemption 2.0 (Extended Mix)
Avanto - The Flute
Southside Spinners - Luvstruck
Rank 1 - Awakening
Carl B Feat. Breaking Benjamin - The Diary of Jane (Carl B Mix)
Liquid - Orlando Dawn (Space Brothers Remix)
Bedrock - Heaven Scent
Lost Tribe - Gamemaster (Signum Remix)
Jaron Inc - Nothing To Lose (Airbase Mix)
Energy 52 - Cafe Del Mar (Nalin & Kane Remix)
Three Drives on a Vinyl - Greece 2000 -
#12627 Ez nem hangzott túl jól.
Hangminőséget több helyen is írták,hogy ratyi. -
#12626 más fórumo(ko)n sorban ömlengenek az emberek, h milyen baromi jó buli volt, de ott amúgy sem szokás ennek ellenkezőjét írni, főleg h a szervezők meg a dj-k is fórumoznak ott :D
az most csak így a partifotókat nézegetve jutott eszembe, h amúgy jó pár 18 alatt nem csak 1-2 évvel lévő arc is ropta bent; valamint, h a közönségnek bevett szokása volt, h ha valami hordozóból (legyen az félliteres üveg, pohár, bármi) akkor hanyag mozdulattal baszta földhöz, amit előbb utóbb a pincér srác mindig megpróbált összeszedegetni, kisebb-nagyobb sikerrel, tekintve h addigra már rég széttaposták/rugdosták az emberek.
14-én leon bolier, cliff coenraad buli lesz (tebron és poleposition(!) warm-uppal) -
#12625 Sajnos nekem védkre kellett utaznom ami az utoló pillantban derült ki ...... de ezek szerint nem volt olyan hűde nagyon jó party :/. 14-én mi lesz ? -
#12624 no, írok a tegnapi trancel classicról röviden, hátha valakit érdekel. meg kíváncsi lennék kik voltak még ott a fórumról, mert én sikeresen nem futottam össze innen senkivel :D
ez valószínűleg köszönhető volt annak is, h a hely nem túl nagy, és az alapterületéhez képest borzalmasan sokan voltunk. a dj pult előtt nagyjából 20 ember/m2 volt a népsűrűség, ott igen jó volt a hangulat, általában akik oda felmerészkedtek tényleg végigtáncolták/ugrálták az egészet. a 30 centis "piedesztált" azért sikerült pár különböző okokból egyensúlyzavaros egyénnek érdekes körülmények között elhagynia. az emelvény szélén amúgy szerintem mondjuk borzalmasan idegesítő volt a mintegy díszítősorban felálló, közönség felé forduló, idétlen világítórúd-szerűséggel hadonászó, nem kivétel nélkül esztétikus csajok vonaglása. a folyamatosan ki-be mászkáló emberek természetesen itt is jelen voltak, különös örömünkre szolgált 2-3 legalább 150 kilós egyén állandó vándorlása a folyosó és a tánctér között. voltak 150 centis kis cigány zsebesek is, csak h örüljünk nekik is.
a személyzet jófej volt, a pénztáros, a kidobó, a ruhatáros, a pultos egyaránt. az itallap meglehetősen rövid volt, de legalább a környékhez képest elviselhető árakkal. maga a hely tehát összességében nem rossz, kivéve ha valaki a zene miatt megy oda. a hang katasztrofális, nem tudom, h csak most ehhez a zenéhez/alkalomhoz, vagy mindig ilyen, de borzalmasan rosszul szólt. ami nagyon furcsa, h ezzel az állítással mint kiderült legalább annyian értenek egyet, mint ahányan az ellenkezőjét állítják. a mély legalább 2szer annyi volt mint kellett volna, cserébe torz is volt. kellemetlen érzés volt a fülnek, jópáran panaszkodtak másnak fülcsengésre, sokszor a zene dallama alig hallatszott a mélytől. az egész táncteret bejártuk, talán az emelvényen, a dj pult előtt volt elviselhető egyedül, de az egy minimális tér, és ott sem volt jó, csak nem volt elviselhetetlenül szar :D
direkt korán mentünk, épp egy szett végére értünk be (antoos és tebron), az utolsó két számot hallottuk, de... ha valaki nézi a skins című sorozatot, akkor elmondom, h olyan érzésem volt, mintha annak egyik partijelenetébe csöppentünk volna. fabian szettje egyikőnknek sem tetszett, sokszor már zavaróan rosszul is volt keverve, pedig én nem is szoktam figyelni ilyesmire. polepositiont mentette meg nekünk valamennyire a bulit, benne személy szerint én eddig nem csalódtam, abban a picit több mint 1 órában elég jót buliztunk. utána jött n-tony, az ő szettjének közepén döntöttünk úgy (fél 3 után picivel), h nekünk ez a buli ennyi volt.
lényegében tehát én nagyon csalódtam ebben a buliban, ennél sokkal-sokkal jobb is lehetett volna. érdekes kettős érzésem van a hellyel kapcsolatban, ami amúgy egész hangulatos lehet, nem vészesen drága, korrekt személyzettel, de ilyen jellegű buli, ilyen zenei stílusú parti minőségi lebonyolítására szerintem alkalmatlan. az utolsó két óráról, gabriel millerékről nagyon sajnáltam, h így lemaradtunk, láttam azóta a tracklistet is, nagy eséllyel az volt a buli legjobb része, de mi nem bírtuk ki, sajnos.
arra meg tényleg baromi kíváncsi lennék, h a többiek merre voltak, remélem legközelebb összefutunk, talán majd 14-én :P -
#12623 nice -
#12622 ASOT 450 @ Incheba Expo, Bratislava (2010.04.09)
09pm - 10pm - Ashley Wallbridge
10pm - 11pm - Myon & Shane 54
11pm - 00am - Dash Berlin
00am - 01am - Gareth Emery
01am - 03am - Armin van Buuren
03am - 04am - Daniel Kandi
04am - 05am - W&W
05am - 06am - Marcus Schossow -
#12621 -
#12620 Köszi! (: -
#12619 mi sztem 11nél előbb tuti nem érünk oda, sőt. még pestre is fel kell jutnom :P holnap még írok ide, aztán legfeljebb telón is egyeztetünk. remélem mindenki jön, aki tud :)
estét! -
#12618 sajna én nem tudok menni de nektek jó bulizást ! -
#12617 Akkor holnapi buli előtt vmi tali esetleg még ha érkezés bizonytalan is :D
Kezdés amúgy asszem 22:00 de jó magyar szokás szerint éjfél előtt alig lesz valaki szerintem :D -
#12616 A State Of Trance 444 with Armin van Buuren (ASOT 444)
18 February 2010
Tracklist
1. Beat Service feat. Emma Lock - Hiding To Nothing [In Trance We Trust]
2. Yuri Kane - Right Back [Aleph]
3. Ali Wilson - Pandora [In Charge] [Future Favourite]
4. Dresden and Johnston feat. Nadia Ali & Mikael Johnston - That Day (Tritonal Air Up There Mix)
5. Activa & Giuseppe Ottaviani - Long Way Back (Giuseppe Ottaviani Mix) [Discover]
6. Adam Nickey pres Blue8 - Eleventh Street (Suncatcher Remix) [Enhanced]
7. Rafael Frost - Flashback [Flashover]
8. Max Graham feat. Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Coldharbour]
9. Activa - Don't Leave Me (Club Edit) [Discover]
10. Signum - First Strike (Sebastian Brandt Remix) [A State Of Trance]
Armin van Buuren live from Club Sirena, Maresias (Brazil) [14.02.2010]
1. BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix) [Black Hole]
2. Arnej - They Need Us [Coldharbour]
3. Rank 1 vs. Jochen Miller - The Great Escape [High Contrast]
4. Myon & Shane 54 feat. Aruna pres. Velvetine - Safe (Rank1 Remix) [Anjunabeats] [Tune Of The Week]
5. Cosmic Gate - Barra (Extended Mix) [Black Hole]
6. System F - Out of the blue (Laidback Luke Remix) [Flashover]
7. Evol Waves - Name is the answer (Original Mix) [Oxygen]
8. Ellrich and Plaice - ****ing society (Ellrich & Plaice Mix) [Doorn Recordings]
9. Jerome Isma-Ae - Hold That Sucker Down (Original Mix) [Pilot 6]
10. Oryon - V2 -
#12615 korrekt nagyon a második óra
50 nap múlva már toporzékolni fogunk a bejáratnál ! -
#12614 06. System F - Out Of The Blue (Laidback Luke Remix)
érdekes rmx :D
Original Violin akkor is visz mindent :P -
#12613 brutál tekerős rmx -
#12612 OUT OF THE BLUE -
#12611 Myon & Shane 54 feat. Aruna pres. Velvetine - Safe (Rank1 Remix) [Anjunabeats] [Tune Of The Week] -
#12610 komoly eddig -
#12609 Rank 1 vs. Jochen Miller - The Great Escape