Sinking Island - Beniot Sokal
  • keeroy
    #267
    Sziasztok.

    Még gondoltam visszanézek, miután én már végeztem a játékkal. Látom, hogy nektek is sok gondotok akadt...nekem is volt de nagyon rendesen, jöttem is segítségért mindig. De hadd mondjak egy általános tanácsot, ami nagyon sokat segít az összerakások során...pontosan ezzel a módszerrel elsőre kiraktam hiba nélkül az utolsó 4 feladatot. Még azt is ahova vagy 6 darab vallomás kellett.

    Az a lényeg, hogy a játék közepe-vége felé több puzzlén is fogtok egyszerre dolgozni. Itt már nem árt valami hatékonyabb megoldással összerakni őket, különben rengeteg órát el lehet ezzel szívni ami a játék rövid úton való megunását eredményezi.

    Azt kell csinálni hogy az összerakós képernyőn mindig figyelni kell a piros csíkot. Eleinte csak azt néztem, hogy mikor van már meg végre mindenem ami kell a megoldáshoz, de nem így kell csinálni. Bármilyen tárgyat szereztek, bárkivel beszéltek, és utána villogni kezd a táska ikonja, akkor nézzetek bele, és vizsgáljátok meg, hogy a csík továbbment-e. Ha igen, akkor az a vallomás, tárgy, vagy print nyilvánvalóan kell a megoldáshoz. Így szépen útközben össze lehet rakni az egészet anélkül, hogy különösebben megerőltetnétek magatokat. Ez nekem nagyon hasznosnak bizonyult és a játék 2. felét elég hamar abszolválni tudtam, minimális szívózással.