Sinking Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ha valaki most kezdené:
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
Kolio és Baina kunyhoja elõtt nagyito a pocsolyába, itt lábnyomok.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
"Elvileg:
- Olaj
- Kesztyû blokkja
- Kondom blokkja
- Valamelyik repülõjegy
- Kesztyû összehasonlítva az olajos papírral
- Christina azt mondja hogy a kesztyû Marco-é"
Nem sokat kellett visszaolvasni. 😊 Amugy utolso kérdésnél több megoldás is van.(természetesen ez nem változtat semmit a finálén)
vmi nem jó így...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
steam, origin: ACE_hun
Sinking Island mentéseim
Még gondoltam visszanézek, miután én már végeztem a játékkal. Látom, hogy nektek is sok gondotok akadt...nekem is volt de nagyon rendesen, jöttem is segítségért mindig. De hadd mondjak egy általános tanácsot, ami nagyon sokat segít az összerakások során...pontosan ezzel a módszerrel elsõre kiraktam hiba nélkül az utolsó 4 feladatot. Még azt is ahova vagy 6 darab vallomás kellett.
Az a lényeg, hogy a játék közepe-vége felé több puzzlén is fogtok egyszerre dolgozni. Itt már nem árt valami hatékonyabb megoldással összerakni õket, különben rengeteg órát el lehet ezzel szívni ami a játék rövid úton való megunását eredményezi.
Azt kell csinálni hogy az összerakós képernyõn mindig figyelni kell a piros csíkot. Eleinte csak azt néztem, hogy mikor van már meg végre mindenem ami kell a megoldáshoz, de nem így kell csinálni. Bármilyen tárgyat szereztek, bárkivel beszéltek, és utána villogni kezd a táska ikonja, akkor nézzetek bele, és vizsgáljátok meg, hogy a csík továbbment-e. Ha igen, akkor az a vallomás, tárgy, vagy print nyilvánvalóan kell a megoldáshoz. Így szépen útközben össze lehet rakni az egészet anélkül, hogy különösebben megerõltetnétek magatokat. Ez nekem nagyon hasznosnak bizonyult és a játék 2. felét elég hamar abszolválni tudtam, minimális szívózással.
- Olaj
- Kesztyû blokkja
- Kondom blokkja
- Valamelyik repülõjegy
- Kesztyû összehasonlítva az olajos papírral
- Christina azt mondja hogy a kesztyû Marco-é
Mivel hivatalosan is nyomozók vagyunk, ezért a torony bármelyik kis lyukába is benézhetünk. Kezdjük avval, hogy elkérjük Nolent ujjlenyomatát(lehet,hogy még nem kéri el elsõre), utána megnézzük a könyvtárban a könyveket, fõleg a spanyol nyelvûeket. Ha készen vagyunk, akkor lépjünk be WJ dolgozó szobájába. Fényképezzük le a képet a falon. A képen látszik, hogy WJ aranyláncán egy kulcs található. Induljunk el a szekrények felé. Találunk itt mindenféle vadászpuskát. A halottkém jelentése szerint 7.3-as kaliberû töltény volt WJ-ben. Nyissuk ki a fiókot, és nézzük meg a bal oldalon található töltényes dobozkát. 7.3-as töltények vannak benne. Még az is rajta van hogy 270-es Winchester Short Magnumhoz van. Nyissuk ki a Szekrény felsõ részét. 2 Winchester van, az egyik fölül, a másik alul. A fiókból vegyük ki a ruhadarabot. Használjuk a ruhadarabot mindkettõn, a felsõt nem rég használták. Fényképezzük le, majd nézzük meg alaposan. Rakjunk rá grafitot. Megvan az ujjlenyomat, hasonlítsuk össze Nolent ujjlenyomatával. Megegyezik. Nézzük meg az asztalát. Vegyük el a képet a safariról. Nyisuuk ki a fiókokat a jobb oldalon és olvassunk el mindent. A bal oldalon valamiért viszont nem nyílik az ajtó. Most jön az a rész hogy mindenkivel beszélünk szép sorba. Miután készen vagyunk menjünk Nolent szobájába. Vegyük fel a kesztyût és a szemüveget és a lángvágóval nyissuk ki Nolent széfjét. Rakjunk rá grafitot és fényképezzük le. Hasonlítsuk össze Nolent ujjlenyomatával, megegyezik. Nyissuk ki Nolent ajtaját a kulccsal majd a széfet. Üres. Tegyük be a kérdés alá a bizonyítékokat:
-Lánc
-Halottkém jelentése
- Sonia azt mondja hogy WJ-n rajta volt a nyaklánc.
- Lorenzo azt mondja hogy WJ mindig viseli a nyakláncát.
- Lorenzo azt mondja hogy WJ-n rajta volt a nyaklánc aznap este.
- Nolent bevallja, hogy elvette a kulcsot.
- Nolent ujjlenyomata a kulcson.
Ha nem erre gondolsz akkor bocs, biztos félreértettem amit mondtál.
© Bakos1988: Lorenzo azt a kódot kéri, amivel meg tudja nézni, hogy kinek a kártyájával mentek be utoljára aznap a könyvtárba. Az asztalban nem az lesz, a kódot úgy kapod meg hogy miután meghalt Nolent kiveszed a zsebébõl a tolókocsinak a hiányzó részét (a távirányítót), bemész WJ dolgozó szobájába és a távirányítót használód a piros lámpán.Ekkor kinyílik az egyik szobornak az eleje, és tádámm ott a kód. Vidd vissza Lorenzonak aztán. Úgyanígy a szobába is az Anna festmény alatt a piros lámpán használód a távirányítót. És találsz majd egy újabb helyiséget.
wolfi0 epekedve várom végigjátszásod következõ részeit<#beka2>#beka2>
Kirol én már néztem, de nem találtam megfelelõ programot hozzá <#confused>#confused>
Legalábbbis ahoz amire én gondolok. Mert sztem az opl könyvtáron belül levõ GUI_ elõtaggal kezdõdõ opl kiterjesztésû fájlok rejtik a játék szövegeit.
Nem ugyan az a fájlszerkezete, mint a Paradise -nak?
Mert utóbbit lehetett fordítani.
És szerintem megoldható lenne!
ott meg van a széf, meg a papírok, de a kép alatti valamivel nem tudok mit csinálni, beszélni sem tudok senkivel mert mindenkinél distracted. Most akkor micsi?
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Elõbb írta le wolfi...3 hozzászolással ezelõtt. 😊 Ha ez megvan, csak beszélsz Nolennel, és megcsinálja a fényképet...aztán compare.