Sinking Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ujjlenyomatát? Ujjlenyomatot akkor kaphatsz ha lefényképezted a tolószék-en az ujjlenyomatot. Az ujjelnyomatot úgy mutatod ki hogy a grafitport rárakod, amit Lorenzo stúdiójában a 22. emeleten tudsz megszerezni a ceruza lehegyezésével. Utána lefényképezed az ujjlenyomatot és beszélsz Baina-val.
Nekem még kéne segítség. Még csak a második kérdésnél járok(Ki volt a parton Walter Jones halála estéjén?). Már szinte minden meg van, de az õslakos lány, Baina ujjlenyomatát nem tudom levenni. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.
Na úgy látszik már senkinek sem kell segítség, mindenki végigvitte. 😄
Bár ha valaki most kezdené:
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Bocs,hülye vagyok, igazad van! 😄 Látszik hogy öregszem napról napra 😄
trmn
Köszi, megtaláltam

Jobb felsõ sarok, de mondtam, olvass vissza. A lényeg, hogy bizonyitékokat ha összeszedted egy adott kérdéshez, ki kell raknod a puzzle-t. Hogy melyik bizonyitékok kellenek. A tutorial elmond nagyjából mindent, de a középsõ gombot ha megnyomod miután beléptél a táskába, bal oldalt van a kérdés, és hogy mi kell hozzá(kép, document, lenyomat, vallomás, tárgyi biz. ), és ezt kell kiraknod, utána lenn OK gomb. Ha jó, akkor kapsz 1 kis lejátszást és mész tovább.

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

Most az egyszer tévedsz wolfi. 😊

Kolio és Baina kunyhoja elõtt nagyito a pocsolyába, itt lábnyomok.

bogyoka
Halihü😊) MOst kezdtem a játékot, lefényépeztem a hullát, de azután nem tudok csinálni semmit, beszélgettem a társammal de mit tegyek? Hiába keresélek semmi nyomot nem találok.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Miután megtaláltad a lábnyomokat, egyszerûen mintha beszélni akarnál velük, és beszéd elõtt elkéri.
hogyan tudok láblenyomatot venni:Koilo's Bainától?
Nem-nem, elöször engem is megtévesztett de nem két blokk van a kesztyûhöz. A bolt neve vmilyen Gloves. Olvasd végig a blokkot.
k3nGu
és hol van a kondom blokkja?van 2 repcsijegy, 2 blokk a kesztyûhöz és ennyi...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Hát, mostanában nincs sok idõm, de angol már van, feltéve ha tudsz angolul...
Wolf azt irta, hogy kesztyû blokkja, és kondom blokkja. Nem 1 blokk.

"Elvileg:
- Olaj
- Kesztyû blokkja
- Kondom blokkja
- Valamelyik repülõjegy
- Kesztyû összehasonlítva az olajos papírral

- Christina azt mondja hogy a kesztyû Marco-é"

Nem sokat kellett visszaolvasni. 😊 Amugy utolso kérdésnél több megoldás is van.(természetesen ez nem változtat semmit a finálén)

trmn
Lesz további végigjátszás ?

k3nGu

vmi nem jó így...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

szotyimutyi
Onnan sem nyitja. <#fejvakaras>

Ráállsz arra a vas részre a földön és úgy használod a távirányítot a piros gombon.
szotyimutyi
Én elég érdekesen állok. Az utolsó puzzle fullos, csak az ok gombra kellene mennem. De nem teszem, mert még nem tudtam kinyitni távirányítóval az irodában a festmény alatt a piros gombot. Senki nem mond már semmit. Mi hiányozhat?

Jaja, az a legjobb ha az ember a monitoron húz egy csíkot alkoholos filccel, így tuti nem kerüli el még véleltlenül sem a változásokat 😊

steam, origin: ACE_hun

Aki pedig véglegesen elakadt és sehogy sem megy tovább, annak itt van pár mentés, egészen a játék végéig:

Sinking Island mentéseim

Sziasztok.

Még gondoltam visszanézek, miután én már végeztem a játékkal. Látom, hogy nektek is sok gondotok akadt...nekem is volt de nagyon rendesen, jöttem is segítségért mindig. De hadd mondjak egy általános tanácsot, ami nagyon sokat segít az összerakások során...pontosan ezzel a módszerrel elsõre kiraktam hiba nélkül az utolsó 4 feladatot. Még azt is ahova vagy 6 darab vallomás kellett.

Az a lényeg, hogy a játék közepe-vége felé több puzzlén is fogtok egyszerre dolgozni. Itt már nem árt valami hatékonyabb megoldással összerakni õket, különben rengeteg órát el lehet ezzel szívni ami a játék rövid úton való megunását eredményezi.

Azt kell csinálni hogy az összerakós képernyõn mindig figyelni kell a piros csíkot. Eleinte csak azt néztem, hogy mikor van már meg végre mindenem ami kell a megoldáshoz, de nem így kell csinálni. Bármilyen tárgyat szereztek, bárkivel beszéltek, és utána villogni kezd a táska ikonja, akkor nézzetek bele, és vizsgáljátok meg, hogy a csík továbbment-e. Ha igen, akkor az a vallomás, tárgy, vagy print nyilvánvalóan kell a megoldáshoz. Így szépen útközben össze lehet rakni az egészet anélkül, hogy különösebben megerõltetnétek magatokat. Ez nekem nagyon hasznosnak bizonyult és a játék 2. felét elég hamar abszolválni tudtam, minimális szívózással.

Igen, közben megtaláltam a leírásban, na ez az a momentum amikor nem tetszik a game, mert kurvára el vannak dugva a dolgok...

Sztem az a Marcos dokumentum, hogy katona volt. Le kell csavarni a WJ dolgozószobájában levõ asztal hátulját és ott lesz a harmadik vagy a második fiókban.
Na én a 9.-nél megakadtam, már mindenkivel dumáltam de a csík még nem ért végig, tehát valami még hiányzik. A leírás alapján csak a Marco egyik dumája, meg valami olyan nincs meg, hogy: "Press kit of Marco". Ez egy "D" tehát Document. Fingom nincs hol lehet... HELP!!!

Elvileg:
- Olaj
- Kesztyû blokkja
- Kondom blokkja
- Valamelyik repülõjegy
- Kesztyû összehasonlítva az olajos papírral

- Christina azt mondja hogy a kesztyû Marco-é
Hát lol már, ezt nem hiszem el... Újból nekifutottam, és ugyanarra a kombinációra, ami az elõbb még nem volt jó, most megadta a választ. Hm, ez most vmi bug volt?
"honnan lõtték le Walter Jones-t?" - megvan minden bizonyíték, mégse tudom jól összerakni õket a válaszhoz. Most elõször akadtam el, ezt vhogy nagyon nem értem hogy van...
k3nGu
na jó pár napos nem játszás után visszatérnék rá, az utolsónál járok😉

5. Walter Jones láncát ellopták, ha igen akkor ki?

Mivel hivatalosan is nyomozók vagyunk, ezért a torony bármelyik kis lyukába is benézhetünk. Kezdjük avval, hogy elkérjük Nolent ujjlenyomatát(lehet,hogy még nem kéri el elsõre), utána megnézzük a könyvtárban a könyveket, fõleg a spanyol nyelvûeket. Ha készen vagyunk, akkor lépjünk be WJ dolgozó szobájába. Fényképezzük le a képet a falon. A képen látszik, hogy WJ aranyláncán egy kulcs található. Induljunk el a szekrények felé. Találunk itt mindenféle vadászpuskát. A halottkém jelentése szerint 7.3-as kaliberû töltény volt WJ-ben. Nyissuk ki a fiókot, és nézzük meg a bal oldalon található töltényes dobozkát. 7.3-as töltények vannak benne. Még az is rajta van hogy 270-es Winchester Short Magnumhoz van. Nyissuk ki a Szekrény felsõ részét. 2 Winchester van, az egyik fölül, a másik alul. A fiókból vegyük ki a ruhadarabot. Használjuk a ruhadarabot mindkettõn, a felsõt nem rég használták. Fényképezzük le, majd nézzük meg alaposan. Rakjunk rá grafitot. Megvan az ujjlenyomat, hasonlítsuk össze Nolent ujjlenyomatával. Megegyezik. Nézzük meg az asztalát. Vegyük el a képet a safariról. Nyisuuk ki a fiókokat a jobb oldalon és olvassunk el mindent. A bal oldalon valamiért viszont nem nyílik az ajtó. Most jön az a rész hogy mindenkivel beszélünk szép sorba. Miután készen vagyunk menjünk Nolent szobájába. Vegyük fel a kesztyût és a szemüveget és a lángvágóval nyissuk ki Nolent széfjét. Rakjunk rá grafitot és fényképezzük le. Hasonlítsuk össze Nolent ujjlenyomatával, megegyezik. Nyissuk ki Nolent ajtaját a kulccsal majd a széfet. Üres. Tegyük be a kérdés alá a bizonyítékokat:
-Lánc

-Halottkém jelentése

- Sonia azt mondja hogy WJ-n rajta volt a nyaklánc.
- Lorenzo azt mondja hogy WJ mindig viseli a nyakláncát.
- Lorenzo azt mondja hogy WJ-n rajta volt a nyaklánc aznap este.
- Nolent bevallja, hogy elvette a kulcsot.

- Nolent ujjlenyomata a kulcson.
Ha arra gondolsz hogy a lábnyomok és a keréknyomok egy képen vannak akkor nem, mivel két ugyanolyan kép van, csak az egyiknek az a lényege hogy lábnyomok vannak rajta, míg a másikon hogy furán viselkedett a tolószék.

Ha nem erre gondolsz akkor bocs, biztos félreértettem amit mondtál.

© Bakos1988: Lorenzo azt a kódot kéri, amivel meg tudja nézni, hogy kinek a kártyájával mentek be utoljára aznap a könyvtárba. Az asztalban nem az lesz, a kódot úgy kapod meg hogy miután meghalt Nolent kiveszed a zsebébõl a tolókocsinak a hiányzó részét (a távirányítót), bemész WJ dolgozó szobájába és a távirányítót használód a piros lámpán.Ekkor kinyílik az egyik szobornak az eleje, és tádámm ott a kód. Vidd vissza Lorenzonak aztán. Úgyanígy a szobába is az Anna festmény alatt a piros lámpán használód a távirányítót. És találsz majd egy újabb helyiséget.
urobee
Üdv mindenkinek!
wolfi0 epekedve várom végigjátszásod következõ részeit<#beka2>
Kirol én már néztem, de nem találtam megfelelõ programot hozzá <#confused>
Legalábbbis ahoz amire én gondolok. Mert sztem az opl könyvtáron belül levõ GUI_ elõtaggal kezdõdõ opl kiterjesztésû fájlok rejtik a játék szövegeit.

kirol
A Sinking Island -et lehet magyarítani valahogy?

Nem ugyan az a fájlszerkezete, mint a Paradise -nak?
Mert utóbbit lehetett fordítani.

És szerintem megoldható lenne!

bazza
dettó.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jah és lorenzo valami kódot kér, ami gondolom az asztalban van, de azzal sem tudok semmi csinálni
Én ott akadtam el de nagyon, hogy kolioval bementünk a WJ lakásába
ott meg van a széf, meg a papírok, de a kép alatti valamivel nem tudok mit csinálni, beszélni sem tudok senkivel mert mindenkinél distracted. Most akkor micsi?
Valami nem stimmel, mert csak egy "PIC"-et lehet berakni, és a köröm összehasonlítása az arccal, meg a Nolen láblenyomata a kerekek mellett összehasonlítása Nolen láblenyomatával is egy "PIC"-ben van...

bazza
Köszi, sikerült. 😊

Olvass kicsit vissza. Azt részletesen leirtuk, még ha több hozzászólásban is.

bazza
a láncos küldiben segítene vki?

Kulccsal? 😄 A szobába, hogy jutottál be? 😄

bazza
a széfcuccba hogy lehet belemászni?<#vigyor>

Vinsanity15
nah bejutottam a szobájába a 20. emeleten de ott is van egy széf és nemtom h nyissam ki.

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
jah a másik 2 meg a gyilkos fegyver (azis megvan vmennyire) és h honnét lõttek.nemtom melyikkel kezdjem , de sztem a láncos abban van meg a legtöbb.

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Szasztok ott akadtam el h most van 3 db puzzlem , az eksõ már majdnem megvan, a láncos csak 1 vmi hiányzik de nemtudom mi ? esetleg tudnátok segiteni annál a résznél ?

Vinsanity is back!!

k3nGu
én meg az uccsó puzzlenál akadtam el, kevés bizonyíték kell már csak, de megvolt a kápolnás téma, az olajos kendõ, most tanácstalan vagyok😊

bazza
nekem csak egy dokumentumot kér...

bazza
elnézést, ritka vak vagyok! 😊)

"A beton út elõtt szintén találunk lábnyomokat. Fényképezzük le majd menjünk tovább. "

Elõbb írta le wolfi...3 hozzászolással ezelõtt. 😊 Ha ez megvan, csak beszélsz Nolennel, és megcsinálja a fényképet...aztán compare.

bazza
Hogy lehet megszerezni nolent lábnyomát? Dumálni már nem tudok vele és elileg csak ez hiányzik a bizonyítékok közül.