• greywolf
    "Az idézőjeleket azért ismered?
    Ez a te statisztikádhoz szólt..."

Jah, csak tudod elég nehéz a sok szakmai tévedésed között rendet rakni :)

"Nem, a teljes piacról beszélünk. A vállalatok mindig is lomhábban váltanak, mint a userek, ezért is alakult úgy a részesedés, hogy a teljes piacon 90% váltott xp-re, a vállaltoknak meg a fele. Ez elég szép eredmény, tekintve, hogy a 2000 is elég stabil rendszer."

Ja, az más :)
    Akkor mit tippelsz: a vállalatok körében 15% lesz az elterjedtsége, a felhasználók között meg 50%?

"Van ahol szükséges van ahol nem... Semmivel nem kell több erőforrás neki, mint az xp-nek."

HIHI, olvasgass Vista hardver követelményeket a Microsoft.com-on :)

"Windows Vista Product Overview for IT Professionals"

Hmm, képzeld el olvastam:)
    Igazándiból nem találtam benne semi újat: Vagy már régen egvalósították más oprendszerben, programban, vagy third party productokkal jelenleg is megvalósítható XP-n

"Különös tekintettel a DIMS, TPM, WIM(!), WSM-re."
    "Pár évtized és a linuxban is lesznek ilyen technológiák, igaz szokás szerint gyengébb kivitelben..."

Képzeld el, már régen vannak :)
    Mondok néhány kulcsszót, keress ra a weben:

nagios, kerberos, LDAP (esetleg Novell NDS és eDirectory), partimage, partimagessl
    TPM-et meg nem szeretnénk :)

"Tudod, akiknél fontos a biztonság, azok belelátnak a forráskódba, köztük mi is :)
    nagyvállalatok, nemzetbiztonság, egyetem stb..."

Jahh, ahogy te hiszed:)
    Mégis hány százalékához fértek hozzá?

"hackerek kezében van az összes biztonsági lyuk"

Ahham, szóval az MS agymosáson azt tanítják, hogy
    a pl. Novell az egy hacker cég ? :)

"(lásd münchen ahol félidőben kifutottak a teljes költségvetésből, be kellett vásárolnuk vmware-ből"

Link? Cikk? Legyünk tárgyilagosak :)

"Neked ott a helyed, az ám a szép világ, diktatúra és állami elnyomás, kiváló talaja lesz a linux terjedésének, kár, hogy az emberek még a számítástechnikát is megutálják tőle..."

Diktatúrát én sem szeretem, de azt becsülöm a kínaikaban, hogy hatalmas a jó értelemben vett nemzeti önérzetük. És ha azt akarják, hogy a Microsoft nekik ne diktáljon, akkor nem fog.

"Azaz, lehet irni 5 sorban generálást és 500 sorban is valódi véletlenszámokkal, külső hardveres generátorral összekapcsolva stb-stb..."

Node mégis, van olyan wndows api függvény (könyvtár) mivel jelszót lehet generálni?

"Minek kéne fogadni, amikor te sms-ben akartál kiküldeni vállalati jelszvakat? (hogy ez mekkora szakmai baklövés az már egy másik kérdés, de tőled ezen már nem lepődünk meg...)"

Lamerkám, pl. azért, mert csak akkor élesítem a jelszót ha a user elolvasta az üzenetet :)

"Egyetértünk, lemarháztad a saját idézetedet, tényleg nagyon benézted"

Jah, egy sorral elnéztem :) lényegen nem vátoztat:), windows scripting=nulla, sok láma adminnak marad a kattintatás (tisztelet a kivételnek)

uff, greywolf voltam.