"90% szever, 3,6% desktop esetén minimális"
"90% szerver? Link kiscsillag?"
"Még webserveren sincs 60%-os részesedése se (az összes apache 67%-on áll)"
HIHI, najó, bevallom ez egyszer dikrekt csináltam belőled hülyét. Ma már nem is tudom hányadszor :)
Tudod olyan jó PONT TŐLED hallani, hogy ez "bugos, hackerek által tákolt" rendszer a piac egyik szemensében piacvezető :)
Szóval akkor ismét csaknm értesz hozzá?:9 IGEN :)
"szerver piacnak, ahol épp most vette át a windows a vezetést"
For one thing, Windows has always outsold Linux in the server market. It appears that Dubey is confused about the difference between the Unix market and the Linux market. If he had the barest beginning of a clue about the market, he would be concerned about Windows Server's sales flatlining, not the sales of Linux.
"Mondjuk arról a 100.000 vírusról ami minden nap több száz zer ember életét keseríti meg"
"Nálunk nincs ilyen probléma... Lehet, azért mert értünk hozzá."
Ezt magyarázd a több százezer embernek :)
"BAROMARCÚ, TE LINKELTED BE EZT A BLOGOT"
"Mivan? Kattints már a saját linked re ember"
"Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted?"
"Az első mondatban ott a link az eredeti star-os cikkre, de mint mondtam korábban - csak gyenge agyakapcitásoddal úgytűnik nem sikerül felfogni - az eredeti cikk fizetős, ezért linkeltem egy másikat, ahol írnak róla..."
Ehhem, akkor összefoglalhatom a dolgot ?:)
Kértem, hogy támaszd alá a müncheni linux migráció állítólagos problémáit, melyre te belinkelsz egy blogot, mely pozitívan szól a migrációról, ám a szerepel benne az ezen viccelődő Ballmer videója, melyet viszont nem lehet letölteni, mert fizetős :)
Saját magad alatt vágod a fát, vagy csak szimplán ilyen NAGYON hülye vagy ?:)
Mivel ezt buktad, még mindig várom a bizonyítékokat:)
"Én elhúztam a csíkot win 2000 szervert migrálni Debianra"
"Nem lennék a userek helyében...
Egyáltalán be tudsz jelentkezni rajta?"
Jaa, tudod én windows szervert addig látok, amíg lementem és letörlöm :)
Amíg itt vered a nyálad (vagy valami mást) nyugodtan lehúzhatsz két windows szervert a statistikából és hozzáírhatsz két debiant :)