Equ#178
"Support, sebesség, biztonság? Linux az élen:)"
Láttuk a suse siralmas teljesitményénél... Fele annyi ramos xp is csúnyán odaverte
"bá megveszi a legolcsóbb Vistát, mondjuk 20 ropiért, aztán rájön, hogy ami neki kell, akkor megveszi a jóval drágábbat?"
Te biztos ezt tennéd. Akinek esze van, eleve elolvassa, hogy melyik mit tartalmaz és aszerint választ. Ha rosszul választ, akkor upgradel fele annyiért. De érdekes, hogy több évtizede így van és még így se kell a kutyának se a linux...
"Röhögj csak, még most is 18K körül árulnak win 98-at ami már semit sem ér. "
Hogy a boltok az évek óta rohadó készletüket mennyiért adják az az ő dolguk. A ms már nem árul ilyen rendszereket.
"Várnék pár linket, mert eléggé fukarul bántál velük"
Én irjak linket, te szerencsétlen? Te irtad a backdoorok kapcsán, hogy mondjam meg a kinaiaknak, hogy nincs benne backdoor, ennek alátámasztására belinkeltél, beidéztél egy szöveget, ahol a userek magas illegális win használátaról beszélnek...
"A homokozóból lehet hogy így tűnik, de talán le kéne tenni vlgre a lapátot "
Ja, hogy most van elterjedve a linux, csak én nem látom. Értem... De akkor hova ez a nagy hittérítés? Mégsincs úgy elterjedve?
"Miért is kéne objektumokkal felvenni egy felhasználót, vagy elindítani egy szolgáltatást?"
Winen egy "picit" bonyolultabb scriptelési lehetőségeid vannak...
Amikor visszakapod pl. egy távoli gépen futó process objektumot, akkor igen kényelmes a tulajdonságai viszgálatai után (remproc.imagepath, remproc.cputime stb) kiadni egy remproc.kill utasitást, ahelyett, hogy újra meg kéne keresni a távoli gépet, a processzeit, kikeresni melyik is volt ez stb-stb. Logikusabb, gyorsabb, kisebb a hibalehetőség, mint struktúrálatlan streamekben kotorászni.
De ha már userfelvételt említed, vannak tulajdonságok, amik csak felvétel után jönnek létre (triggerrel) ezeket is létrehozás után azonnal eléréd az objektumreferencián keresztül, ahelyett, hogy újra nekiállni kipipe-ozni őket.
"Kösz, soktam ilyen tanfolyamokra járni:)
Tudod, én tartom őket :)"