Galactic Civilizations 2 : Dread Lords
  • [Jakuza]
    #39
    Na akkor egy kis FAQ a torrentes verzio telepitesehez.

    1) Telepitsuk a Stardock Central-t. Nincs szukseges a Stardock Central-t regisztralni vagy beirni a szeriaszamot, csak az Archiv fajlok kellenek a telepiteshez.Tehat amikor a program keri, valasszuk a "Enter My information Later" opciot.

    2) Miutan telepitettuk a Stardock Central-t, inditsuk el majd klikkeljunk a File menure es valasszuk ki a "Restore Archive" opciot, majd a browse gombnal (mivel a fajlok *.sdc kiterjesztesuek, nem pedig Zip fajlok, alul a fajltipusoknal valasszuk ki az osszes fajltipus lehetoseget "select All files") telepitsuk az archiv fajlokat.

    3) 4 Archiv fajl talalhato itt, eloszor mindenkeppen a 'Galactic Civilizations II_1.0.005_02.14.2006.sdc' fajlt telepitsuk, csak utana a maradek fajlokat.

    4) Telepites utan a jatek a "C:\Program Files\Stardock\Totalgaming\Galciv2" mappaba kerul, ha a Stardock Central beallitasi menujeben nem allitottuk at a telepites helyet.

    5)A jatek igy meg nem indul el, ugyanis updatelni akarja magat.
    Ehhez fellepne a Stardock szerverere, viszont ide eredeti szeriaszamra lenne szukseg.Ezert kezzel kell updatelnunk.

    6) Toltsuk le a http://stardock.cachefly.net/GalCiv2_10D1_BonusPack_022406.exe
    fajlt.
    Nevezzuk at a "C:\Program Files\Stardock\Totalgaming\Galciv2" konyvtarban (ha mashova telepitettuk a jatekot ertelemszeruen a jatek konyvtaraban) talalhato "GC2Launch.exe" fajlt "GalCiv2.exe" nevre.
    Csak ezutan tudjuk a GalCiv2_10D1_BonusPack_022406.exe fajlal patchelni a jatekunkat.
    Ha mindent a leiras szerint csinaltunk, akkor az indito menuben mar megkell jelennie a Play Game opcionak is.