CFOS Speed – azaz, hogyan kell okosan programot írni
-
szokolof #203 Nincs mit uninstallálni! Mikor az 5.0-t akartam felrakni és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a drivert nem tudja telepíteni, feltett egy kérdést hogy folytatom-e a telepítést, de erősen ajánlott, hogy ne folytassam.
Ekkor én nem folytattam. Ezt követően a cfosspeed könyvtárba csak néhány 0 byte-os fájl maradt, amit kitöröltem. A "Programok telepítése és eltávolítása" listában nincs is ot a cfosspeed.
Ezt követően vissza akartam rakni a 4.5-öt, de itt is driver hibát jelzett. Itt most azt választottam hogy nem állok le a telepítéssel. A telepítés tovább ment, de a folyamat végén újra hibaüzenetet kaptam, hogy a telepítés nem sikerült. Ekkor a "Programok telepítése és eltávolítása" listában már ott volt a cfosspeed. Rákattintottam, hogy távolítsa el. Az eltávolítás el is indult, de egy ponton driver hibával leállt. Ekkor a cfosspeed könyvtárban már ott volt egy csomó fájl, amit manuálisan töröltem. Ezt követően a regisztrációs adatbázisból eltüntettem minden "cfosspeed" nevű bejegyzést, majd gép restart.
Újra megpróbáltam a 4.5-öt felrakni, de sajnos a korábbi hibaüzenet újból előjött.
Itt tartok most. Egyre inkább útálom a Vistát, de sajnos a DELL nem ad XP drivert az XPS 1530 notebookomhoz.
Szóval, más ötlet, segítség?