BlackRose#35
"Jacques Chirac claims France is prepared to use nuclear weapons against any country that carried out a state-sponsored terrorist attack against it."
Tudom, hogy off topic, de ha már az USA mindenkit terroristának nyilvánítása (ami egyébként még véletlenül sem igaz) jött be akkor beírnák valamit ide röviden...
tehát amint látjuk, most a Francia barátaink (akik egyébként a legnagyobb sajtói kergetést idézték elő az USA ellen az IRAQ-i háború előtt is és később is), most amikor a "másféle" emberek akik egyébként teljessen egyenjogúak a fehér franciákkal (persze csak a hivatalos papírokon) felgyújtottak egy pár gépkocsit és miattuk az egéssz Franciaország, hát enyhén szólva félelemben élt, elhatározták, hogy nem is akárhogyan, de atombombával bombáznák a "terrorista" államokat... és az a sok sok gyerek meg ártatlan ember ezekben az országokban már nem is fontos... tegyétek fel a kérdést, mit tennének a MO-i politikusok és jómagatok is ha mondjuk rá 2 Boeing nekimenne a Parlamentnek és a lánchídnak, vagy ha valakik azzal veszélyeztetnék mindennapi életeteket, hogy gyújtogatnák az autókat az Andrássy úton, mert az USA ezt megérte New York-ban és Washingtonban, az angolok Londonban a franciák meg Párizsban és most már úgy látszik közeledtek az álláspontjaik. Na de mégis én nem fogadom el egyikét sem, szerintem a józan ész és a 21 század embere nem így kellene gondolkodjon, viszont a törvényeket mindenesetre be kell tartani, és Bush elnök megpróbálhatja, de nem hiszem, hogy sikerrel jár, mert ha a Google elutasítja (és már úgy halottam, hogy igen) akkor max bíróságra kerül a dolog, és mivel ez alkotmányellenes és törvényellenes (még a PATRIOT Act sem ad hozzá legális mechanizmust), a döntés 99% ott lesz, hogy nem lesz a dologból semmi. Úgyhogy jobb lenne felcseperedni és ettől a gyerekes "USA egy rodhadt szar meg stb." végleg megválni, mert a valóság egésszen más, törvényes keretek között lehet jót is meg rosszat is csinálni, ami jót tesznek az megy a dícsőségükre ami rosszat az pedig a lelkükre, de nem hinném, hogy ennek köze lenne az USA leköpéséhez vagy éltetéséhez, ez csupán annak a teljes kristálytiszta bizonyítéka, hogy olyan dolgokról okoskodunk aminek az árnyékát sem tudjuk sem megérteni sem elképzelni. Remélem, hogy az USA lakóssága a következő választásokon bölcsebb lesz mint a múltkor, de ugyanezt szeretném itt az EU-ban is, mert az itteni politikusok is ugyanannyira tudnak jót is meg rosszat is. Na jó éjszakát mindenkinek, mert lenne egy pár dolog amin lehetne elkondolkodni legalább egy picit, különössen ott ahol nemsokára választások lesznek...