• Tinman #12
    Öööö nem egy cégről beszélünk szerintem.

Saját példa:
    2 éve egyik akciójukban vettem egy hívószámkijelző telót és mellé ingyen járt 30 sms, és ingyen hívószámkijelzés.
    Majd ISDN vonalra volt szükségem. A csomag kis módosítással ugyan de maradt -naná, hisz többet fizettem/hó.
    Nem olyan rég ISDN-ről visszaváltottam analógra, erre kiszámláznak 4900 Ft-ot, hogy új vonal miatt ennyit tejeljek ja és bocsi, de elveszett a 30 ingyen sms/hó, és az ingyen hívószámkijelzés is.
    Mondom: WTF?
    Erre az volt a válasz, hogy mivel ISDN-ről visszaváltottam analógra ezért ők ezt úgy veszik, hogy új vonalunk van, ki is baszták nekem az új vonalra a szerződést és most +200 Ft-ot fizetek azért, hogy legyen a 2 éve megvett telóhoz hívószámkijelzés.
    Az összes művelet alatt u.a. volt a telefonszám és a szerelő csak az ISDN dobozt vitte el.

Ez fair? Szerintem ez a lehúzás/átbaszás tipikus példája.

Apropó: Beszélt már valaki T-Mobilos ügyfélszolgálatos EMBERREL telón keresztül valaki? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy Westelről-T-Mobilra váltás óta NINCS mobil ügyfélszolgálat a "gépen" kívül.
    Ez főleg akkor jó amikor DNS címek iránt érdeklődsz a géptől mobiltelós nethez... na nem mindtha az IQ betyár régi Westeles hölygikék ezt tudták volna. "Kapcsolom a műszakis kollegát. Kapcsolom a szervízes kollegát... jajjj."
    Még jó hogy már csak egy oldalról húznak, de onnan sem sokáig.