Basszus! Én meg azt hittem bekaptam valami trójait amit semmi nem talál meg. Mit idegeskedtem, hogy fontos levelek nem érkeznek meg (és itt tényleg fontos levelekről beszélek nem holmi fun képekről.)
Ó, hát a spammek azok szépen rendben jöttek minden nap, csak van olyan levél amit EGY HETE KÜLDTEM EL és a címzett szerint azóta sem érkezett meg!
Még, hogy nem vesznek el a mailek, de igen!
Ugyanis amit 2 napja küldtem el azt megkapták: ma! Bmeg ezek lassabbak, mint a Magyar Posta... ennyi erővel füstjelekkel is kommunikálhatunk.
2 gondolat ötlött fel még bennem:
A, Először azt állították a cikk szerint, hogy nem tudtak róla, aztán -gondolom utánalestek a dolognak- és most azt állítják tudnak a dologról és intézkednek. Milyen biztonságtechnikája van egy ekkora cégnek, ha még azt is csak feltételezik, hogy valószínű valami gonosz hacker játszik velük. Ez szánalmas. És igen én most itt flamelem őket, mert qrvára megérdemlik.
B,Lehet, hogy így próbálják rávenni az ügyfeleket arra, hogy legyenek már olyan jók és állítsák át a POP3, SMTP címeket mail.t-online.hu-ra? Ezektől még ez is kitellik.
Feburárban jár le a hűségnyilatkozatom náluk, erősen érzékeny búcsút veszünk mélyen letisztelt Tö-Köm.