• Tinman #32
    Köszi a help-et, 2 apró gondom már megoldódott. IE alatt olyan könnyen megtaláltam ezeket a dolgokat, de FF alatt nem akarta a szemem meglátni :-)

Az 5-ös pontra amit írtál : "Download", ennyi eszem azért még nekem is van, de a streaming videókat nem tudom lementeni. IE alatt sem. Néztem már a temp files között, de nem direkt video fájlok, hanem egy dat fájl amit semmivel sem tudok lejátszani.

DJ Faustus: Köszi neked is a helpet! Becs szó nem flame akart lenni. Egyszerűen csak leírtam, hogy "new" FF userként mi az ami nem jött be. Ettől függetlenül most is FF alatt netezek, mert már lassan megszokom.

A trójaiakkal kapcsolatban -ezek hivatkoztak FF-ra-:

*Advertising.com;
    *Aornum;
    *DoubleClick;
    *FastClick;
    *HitBox;
    *TargetNet;
    - ez mind tracking cookie (nyomkövető süti) Firefox Default megjegyzéssel.
    Ez nem éppen jó dolog?

A letöltésről még annyit, hogy nagy monitoron elfér egyszerre 3-4 ablak bőven ha töltök le, tehát IE alatt nagyon szerettem, hogy amivel végzett annak az ablaka eltünt. FF igaz, hogy szól, de több kattintás :-) Az ember meg lusta ;-)
    Természetesen ha 5-nél több fájlt töltenék -ami elég ritka- akkor Flashgetet használok.

Még egy kérdés:
    FF sokkal biztonságosabb -alapból-, mint IE a mindenféle updetejeivel együtt?