Star Trek: Legacy
  • akyyy
    #668
    úgy a legcélszerűbb, hogy letámadod a romulán hajókat az elején, majd a második hullámot is, és mikor szolnak h menj és nyirj ki annyit amennyit csak tudsz, feljavítod mindegyik hajódnál a sérüléseket, 3 hajót a legközelebbi emt-hez irányítod, és te a legtávolabbihoz mész, de csak akkor, ha látod a térképen, hogy már elég sokan vannak ott, és mikor odaérsz, gyorsan hívod azt a műholdat vagymik akarnka lenni, ettől felrobban, és kinyírja a közelben lévő romulá hajókat is. ugyanezt a töbivel is, az marad utolsónak, aminl várakoznak a hajóid. mikor odamész, ment egyet ( tedd fel a mentéses kiegészítőt klikk ), igy ha nem sikerül, akkor nem kell az elejéről kezdeni.
    Hívod az utolsó állomást, nem baj ha nincs ott egy romulán se, felrobban, ekkor jön a 3 szállíto hajó ( jah persze ha sérültél a hívás előtt javítsd mindegyiknél megint), mindegiyk hajóval a szállítóhajókhoz mész, shift+t, és ha látod a hajtóműikot, egérrel próbálj odacélozni, és addig lőd, amig piros nem lesz, a többit már lentebb leírtam.

    ezzel a mentéses dologgal meg az a baj, hogy nekem ezután a küldetés után betöltötte a következő pályát, de nem volt se feladat, semmi, ott voltak a hajóim, meg klingonok, és egyből lötték egymást. szal fogtam és átírtam egy fájba egy számot, igy szinte örök életem lett....
    merrt vagy százszor csináltma én is ezt a küldit, 50szer biztos sikerült, csak a köv. pálya hibásan jött be, ezért kénytelen voltma csaláshoz folyamodni:D ha érdekel, leírhatom mit írj át.