Star Trek: Legacy
  • Kornan
    Nem kell minden darabot kilőni csak amelyik meg van jelölve,igaz fenn áll a lehetőség,hogy amit otthagytál később meg lessz jelölve.Én azt csináltam,hogy bevitem két hajót a közepébe,amíg sűrűn vannak gyorsan ki lehet lőni egy csomót,akár 1 perc alatt 8-10 darabot is.A másik két hajót a 2 szélére vittem,én a stargazerrel nyomultam a bal oldalon,de folyton váltogattam,ha ugyláttam hogy egyet kihagyott.Az a baj,hogy a kijelölő rendszer szar,gyakran előfordult ,hogy nem bírtam kijelölni semmit targetnak,ezt a bugot írták is a bethesda oldalán,meg a sok célpont közül nem biztos ,hogy a neked jot jelöli ki,ezért f-et használva kell,arra vigyázni kell ha nem célpontra nyomod akkor elmegy a fenébe a hajó.Mivel egy kicsit akad meg szar a kijelölő én ezt ugy kompenzáltam,hogy többször pauséra nyomtam,ha nem a megfelelőt jelölte ki,meg amíg a térképen parancsokat adtam a hajóknak.A térkép is akad nekem igy nehéz egy pontot kijelölni,össze-vissza ugrál a cursor.Pirossal jelöli a legközelebb álló veszélyes darabot,szal ami már előtte van az valszeg nem lessz piros és azt hagyhatod.Mondjuk attól még elviheti a senzor arrayt.NEm árt vigyázni a sensor arrayokra ,mert akkor nem fogod látni hol vannak.Jah és kicsit érdemes feljebbvenni a fegyver energiáját.
    Amikor felkinalja azt a lehetőséget,hogy turreteken vontass ,vigyél egy vagy két hajot oda és fogd meg tractor tractor beammal,minden energiát vegél a hajtómuvekre,célszerű a leggyorsabb hajót vinni.Térképet erősen ajánlott használni,szal amíg ráállitod,hogy odavontassa,addig te tudsz az aszteroidákkal foglalkozni.Ha odaért a célhoz akkor nem kikapcsolni kell a tractor beamot hanem pontosan odaállni a fehér négyzethez éss akkor elengedi magától,ezt célszerű neked csinálnod.HA már beállt a turret utána nem kell foglalkozni az arra menő aszteroidákkal.HA mindegyikhez odavitted akkor jön a nagy darab.Itt is célszerű a leggyorsabb hajót használni és gyorsan nekivontatni három aszteroidát,a többi hajót küld el a fenébe nehogy ellőjjék előled az aszteroidákat.Aztán mikor levitted az életét vagy odaküldöd az összes hajót és szarrá torpedózod vagy nekiviszel még1et.Én így csináltam meg másodszorra.