Star Trek: Legacy
  • bgabor
    Eljutottam én is a romulán inváziós- hajtóműkilövős küldetésig.
    Ez a játék flusztrálóan szar. Már a hadjáratok. A nehézség szivatósan nehézre lett belőve. Már a korábbi pályákon is ez volt a helyzet.
    A rosszul megtervezett küldetésekhez jönnek még a mindig homályos feladatok, a rossz leírások. És az egész frusztrálóan nehéz.

Most is már a transzporthajók hajtóműveit lőttem volna, de a transzporthajókat vagy 6 erős romulán hajó védi. Tehát nem figyelhetek a transzportokra. Lelőttem a kísérőhajókat, erre végre próbálnék a hajtóműtüzelésre figyelni, erre szétrobban a védendő űrállomás. Azt mégis hogyan kellene megvédenem ha a transzporthajókat lövöm?
    Meg magyaráztak nukleáris EMP robbanásról is, ami majd elpusztít egy csomó romulán hajót, abból se lett semmi.

Ehhez még jön az, hogy nem lehet pálya közben menteni. Hát, ezt a játékot sem fogom innen tovább játszani.
    Szerintem ez a játék olyan mértékben van elcseszve, hogy patchekkel se lehetne sokkal jobbá varázsolni. Na nem mintha bármilyen jel arra utalna, hogy a fejlesztők patchet készítenének hozzá. A már elérhető
    1.1-es patch a leírás szerint kizárólag a Gamespy multiplayer hibákat orvosolja. A lényegi problémákkal nem foglalkozik.
    Emellett a muliplayer sem nagy szám, nem lehet rendesen beállítani, ki mennyi control pointból vásárolhat (irrálisan nagy összegeket lehet csak beállítani), így mindenki veszi négyet a legerősebb hajóból azt kész.
    Roppant változatos.