Windows Xp 154megás változata
  • asterix256
    Sziasztok!
    Problémáim az új videókártyám megvétele után kezdődtek. Minden játékom el kezdett akadozni (memória miatt). Nem akartam kapásból a kártyámra fogni, és körülnéztem egy kicsit neten is. Ekkor akadtam rá a Tiny XP rev02-re. Bár kicsit "fapados" volt, nekem mindenképpen bejött, mert minden problémámat egyszerre megoldotta. Azóta a rev04-et használom (persze, mióta kijött - thx to eXPerience), és semmi gondom nincs vele, meg is tudtam magyarítani, tehát műxik, ahogy kell neki. ÉS most jönne a kérdésem: Miért van az , hogy bármilyen XP-t próbálok (TinyXP Vista Edition; Windows XP PRO SP2 HUN; vagy akár az általam "megenlájtolt"-:D- WindowsXP-t) használni, a problémám újból jelentkezik?

(Gépem:Abit NF7-S alaplap(nForce2 Ultra400); 2x512 mb DDR400 Hynix memória;2x80 GB P-ATA Maxtor winyó (8MB cache);Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 VMRAM AGP8X (régi kari: Sapphire RADEON 9600 ATLANTIS; 128MB DDR VRAM AGP8X);AMD Athlon (TM) XP 3200+ (200*11.0; Barton magos) proci; 400 W-os tápegység)

A TinyXP rev05-ről meg annyit, hogy a rev04 vagy a Beast Editionnál jobb rendszer nem kell.
    Ha valaki meg az SATA winyója vagy a frissítések miatt aggódik, akkor csak annyit tudok ajánlani, hogy nLite csodákra képes:)).
    Én speciel megcsináltam a magam "nlite-TinyXP rev04" verziómat:D. Minden benne van: Hálózati beállítások, CD kulcs (működőképes (WGA-val is)), spec. drivereim saját konfigomra). Boot CD-ről, és mire kész van, ott a gépem 1280*1024-en, driverekkel és beállítot hálózattal (a magyar billentyűzet-kiosztásról nem is beszélve) együtt:).Csak magyarítás meg a szokásos progik kellenek...

Tiny XP rev04 Rúlz!!!