865
Windows Xp 154megás változata
-
#545 nálam megy, rev05el, nemtom mi lehet a gondod -
Mihail #544 Tiny xp rev 5 csínál egy furcsa dolgot. A start menüben amikor egy parancsikonon a jobb klikk tulajdonságokra megyek és a "find target"-re nyomok, nem történik semmi, tehát nem nyitja meg az exe fájlt tartalmazó mappát, márpedig ez elég hasznos tulajdonsága a windowsnak. Vmilyen regisrty beállítással lehet-e ezen segíteni? -
Kérdez #543 már próbáltam, akkor is azt használja :)
valamit a regitryben kell átirni, de nem tudom hol olvastam hogy mit? -
#542 próbáld meg kitörölni angol billkiosztást -
Kérdez #541 Hi valaki meg tudná mondani hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy már a jelszókérésnél is magyar billentyűzetkiosztást használjon ne angolt? -
#540 dc++ nem megy? te miről beszélsz? simán töltök le StrongDC++al jelen pillanatban is, és nagyjából soha nem volt gondom semmi fájlcserélgető programmal, sőt, konkrétan semmivel, Rev04ben nem volt netmegosztás, de Rev05re az is van újra... -
csepelball #539 megjött a harmadik gondom,bocsi h ilyen sokat írtam be.. ez az xp nem nekem való...
sem midi
sem dc++ nem megy...
sajnos a midire nem találtam lehetőséget meg a dc-re sem.. asszem visszatérek..tanulság: tiny olyan gépre kell amin csak neteznek pl könyvtár vagy office-ra..
legyetek jók!
DUDU -
csepelball #538 nos 2. gondom:) a midi nem megy.. hogy tudom megoldani? sehogy nem játsza próbáltam hk drivereket azthittem az a gond aztán sem játékban sehol nem megy:) kiírja h mpu 401em van mint eddig de hangja nincs.. ötlet? -
csepelball #537 helloka mindenki..elolvastam jónéhány oldalt..hatás: most már rev05ös tinyxpről íok, egy gondom van -->az advancednél a nyelvet nem engedi magyarra, mert aztmondja beszéljek az adminnal, angolul persze:)
amúgy nagyon tetszik,elején féltem h nem ismerte a monitorom, a 2. újrainditás utána már ment..amúgy nagyon gyors és tényleg kevés ramot és hdd-t eszik..Mindenkinek ajánlom..
ha tudtok segíteni nyelvel kapcsban várom--
plus még 1kérdés.. 64bites tinyxp van? mert tinyVista-val már találkoztam az 10giga vagy nemtudom mennyi helyett 1et rak fel azt írják,,bratyó gépe miatt kérdem mert neki 64es amdje van és akar egy 64es próbát de sima xp-t nem akar feltenni..szóval végülis 2kérdés és soksok fölös magyarázat
TINYXP REV05 RULEZ -
#536 magyar billenytyü:
Start -> Control Panel -> Regional and Language options -> Languages -> Details
Majd itt Add ungarische billenytyü és kész! Meg regionális cuccokat át magyarra...
-
7alvoo #535 - billenyű magyar kalibráció
- E1394 támogatás
- lemzkezelő -
fawcet #534 Esetleg mi hiányzik a tinyxp 5-nél? -
bajusza #533 Köszi a választ, akkor maradok a rendes XP-nél. -
fawcet #532 Én nem csináltam ilyet, de nlitéval leszedheted a tinyxp-t is és utána megnézheted hogy hogy épül fel. Vagy hozzáadsz magyar cuccokat, de ebben nincs tapasztalatom. -
bajusza #531 A TinyXP Rev05-ös verziója is nagyon király lett. Néhány napig nyúztam, nem fagyott le egyszer se.
Ma leszedtem a netről egy magyar Windows XP Professional SP2-t, abból próbálok TinyXP-t kreálni. Van nLite-om (1.0.1-es verzió, ez a legfrissebb).
Mit kell a "rendes" XP-ből kiszedni, hogy ugyanilyen legyen, mint pl. a Rev04-es vagy a Rev05-ös verzió.
Aki csinált már ilyet, írja meg, hogyan kell.
Üdv.
Attila -
gabor1968 #530 Sziasztok! Próbáltam telepíteni a TinyXP két verzióját is a gépemre! De nem sikerült! Mindent úgy csinált a gépem mint a rendes XP-nél az első újraindulásig! No ott mindenféle színes kockák jelentek meg, és kiirta valamit! Etenkívűl kiirta hogy mivel tudom újraindítani a gépet! (Ctrl-Alt-Del) Mi okozhatta ezt? -
7alvoo #529 Külföldi fórumon találtam, az alábbi figyelmeztetést a TinyXP_Rev05 -ben több helyen alkalmazott 'cmdow.exe' mely egyébként elvileg ártatlanúl csak annyit tesz, hogy eltünteti a háttérbe a futó dos ablakokat több antivírus progi is vírusos fájlnak titulálja végtére is jogosan elvégre a későbbiekben is eltünteti a dos ablakokat így valóban képes esetleg viírusok 'kezére játszani'.
Az iso -ban az alábbi könyvtárakban található meg:
TinyXP_Rev05\OEM\bin\cmdow.exe
TinyXP_Rev05\OPTION_2\ROOT\2ma06w8q\$OEM$\$$\system32\cmdow.exe
TinyXP_Rev05\OPTION_2\ROOT\2ma06w8q\OEM\bin\cmdow.exe
Ultra iso -val vagy egyébb iso szerkesztővel simán kipreparálható és hiány mindössze a látható dos ablakokban jelentkezik. -
Programvadász #528 Nem ismerem a Tiny XP-t ha nem itt akkor bocs!(Rendszer tulajdonságoknál pl.) -
Programvadász #527 PL:Vezérlőpult--->Automatikus frissítések!De ez kizárólag csak EREDETI XP-nél működik! -
asterix256 #526 Sziasztok!
Problémáim az új videókártyám megvétele után kezdődtek. Minden játékom el kezdett akadozni (memória miatt). Nem akartam kapásból a kártyámra fogni, és körülnéztem egy kicsit neten is. Ekkor akadtam rá a Tiny XP rev02-re. Bár kicsit "fapados" volt, nekem mindenképpen bejött, mert minden problémámat egyszerre megoldotta. Azóta a rev04-et használom (persze, mióta kijött - thx to eXPerience), és semmi gondom nincs vele, meg is tudtam magyarítani, tehát műxik, ahogy kell neki. ÉS most jönne a kérdésem: Miért van az , hogy bármilyen XP-t próbálok (TinyXP Vista Edition; Windows XP PRO SP2 HUN; vagy akár az általam "megenlájtolt"-:D- WindowsXP-t) használni, a problémám újból jelentkezik?
(Gépem:Abit NF7-S alaplap(nForce2 Ultra400); 2x512 mb DDR400 Hynix memória;2x80 GB P-ATA Maxtor winyó (8MB cache);Club3D GeForce 6600 GT 128MB DDR3 VMRAM AGP8X (régi kari: Sapphire RADEON 9600 ATLANTIS; 128MB DDR VRAM AGP8X);AMD Athlon (TM) XP 3200+ (200*11.0; Barton magos) proci; 400 W-os tápegység)
A TinyXP rev05-ről meg annyit, hogy a rev04 vagy a Beast Editionnál jobb rendszer nem kell.
Ha valaki meg az SATA winyója vagy a frissítések miatt aggódik, akkor csak annyit tudok ajánlani, hogy nLite csodákra képes:)).
Én speciel megcsináltam a magam "nlite-TinyXP rev04" verziómat:D. Minden benne van: Hálózati beállítások, CD kulcs (működőképes (WGA-val is)), spec. drivereim saját konfigomra). Boot CD-ről, és mire kész van, ott a gépem 1280*1024-en, driverekkel és beállítot hálózattal (a magyar billentyűzet-kiosztásról nem is beszélve) együtt:).Csak magyarítás meg a szokásos progik kellenek...
Tiny XP rev04 Rúlz!!! -
bajusza #525 Rákattintasz a My Computer ikonra a jobb egérgombbal és bejön a menü, annak a legalján van egy Properties név (magyarán: Sajátgép/Rendszer tulajdonságok)
Ott kell lennie a Rev05-ös feliratnak.
A Rev05-ben tűzfal és automatic update is van. -
STFU #524 azt hol kell megnezni rev hanyas? na de feltettem ilyen auto updete progit utana mostmar magatol is toltott jobboldalt alul a kis sarga pajzs vmi-t -
bajusza #523 Nálam van automatic update, Tiny XP Rev05 van fenn a gépen most -
STFU #522 ebben nincs automatic update azt gondoltam vmi mast kell itt allitani -
#521 Úgy is olyan jártas vagy a torrentben, majd megtalálod... -
bajusza #520 Settings menü/Control Panel/Automatic Updates menüpont.
Ott Automatic (recommended)-re kattints, és beállíthatod, hogy mikor töltse le az aktuális frissítéseket. -
#519 tombol az intelligencia itt is látom... -
STFU #518 nem tolti le a windows os frissiteseket hol lehet azt beallitani?? -
pusztito15 #517 win xp tiny rev05-re gondoltam...
-
pusztito15 #516 honnan lehet megszerezni a 05-t milyen revisiok vannak még? -
#515 Rev05-el próbáltad? mert az tuti h Rev04-el nem megy, de Rev05nél nem írtak semmi ilyet... -
#514 Használj Ashampoo Burning Studio 5-öt! Magyar, kicsi, okos és még jó is. -
DJviolin #513 A nero 7 nekem is elbakszott sok cd-t. Pedig nem módosított xp-t használok. A hiba, nem a TinyXP-ben van, hanem a nero7-ben. Hazsnálj nero 6-ot. -
#512 Oops, a NERO7-el elbaxtam 2 CD-t is, nem zárja le őket.
Lehet hogy van összefüggés? -
DJviolin #511 Én kipróbáltam a TinyXp Rev05-öt. A verdikt az, hogy zavar, hogy nincs magyar billentyűzet, zavar, hogy angol, és zavar, hogy a Vezérlőpult teljesen eltünt, és zavar, hogy kézileg kell beállítani az IP-et.
A Tiny Xp-t is csak nLite-tal csinálták. Leszedtem az nLite-ot, és megcsináltam a saját módosított xp-met, amely gyakorlatilag teljesértékű xp, és a megkötések száma már-már teljesen minimális. A telepítőcsomag mérete 330 mega, és feltelepítve 900 mega. WInXp Pro SP2 Hun alapján csináltam. Összes nyelv, és billentyűzet benne van, és a Windows update is benne van. a Memóriából alapból 73 megát eszik. Tudom, hogy ez rosszabb, mint a a TinyXp 48 megája, de jobb, mint a rendes xp 90-100 megás memóriaigénye. -
7alvoo #510 TinyXp Rev05 - gáz, hogy nincs benne lemezkezelő pedig ez fontos lehet ...
a win2003server experience -ből meg lazán kimaradtak a nyelvek, így még a magyar billenyűzetet sem lehet belőni. :( -
#509 az attól függ... ha tinyxp-s a server akkor arról nem tudod megosztani, viszont ha routered van akkor sima ügy -
#508 ha valaki felrakta TinyXp Rev05-t nézze már meg megy-e alatta netmegosztás... -
#507 Nem kell azota megcsinaltam -
#506 Na én nem vok egy zseni szal neszidjatok ha valamit rosszul írok:
Szal kiírom képfájlból cd-re a dolgokat aztán ugyanúgy lepartícionálom a rendszert felrá a tinyxp-t és megy?
Help me