• Nandor1988
    #808
    A Steam Special Edition három exkluzív pályát, és Steam teljesítményeket tartalmaz

    Három Steam-exkluzív kiegészítő pálya egyjátékos és helycserés módhoz: The Fall of Londeron, Secret Knowledge, Borderlands
    Több mint 50 elnyerhető Steam teljesítmény

    A játékról:

    A Disciples III: Renaissance a díjnyertes Disciples sorozat következő tagja, és nagy előrelépést jelent a körökre osztott stratégiai RPG műfaj evolúciójában. Az első két játék elsöprő sikerére építve a Disciples III: Renaissance egy sor új funkciót tartalmaz, és rendelkezik azzal a lebilincselő játékmenettel mely olyan népszerűvé tette az előző részeket.

    Három játszható faj - a Birodalom, az Átkozottak Légiói, és a Tündeszövetség harcol Nevendar fantasy világának uralmáért. Mindegyik faj egyedi képzettségekkel és stílussal rendelkezik.
    Gyönyörű 3D grafika – új játékmotor kínál buja 3D-s világokat, ami ritkaság a körökre osztott stratégia műfajában.
    Válj hőssé – hozz létre egyedi hőst és vezess csatába egy csapatot lények széles választéka ellen. Szereld fel hősöd a több mint 450 fegyver, varázslat és ereklye közül válogatva.
    Egyedi karakterek és osztályok – vegyél fel csapattagokat, hogy segítsenek a harcban. Paplovagok, mágusok, gyógyítók, és sok más osztály, egyedi és látványos varázslatokkal és képességekkel.
    Hatalmas felfedezhető világ - három hadjáratban összesen 19 küldetés, bámulatos részletességgel megjelenített fantasy világban.
    Kiterjedt egyjátékos játékmenet – több mint 70 órányi hadjárat-játékidő 19 küldetésen át.
    Helyi többjátékos játék

    Ennyit tartalmazz ebben még nincsenek benne az undeadek.