#13.-#14. Ha visszafelé kopatibilis akkor azt mindenképpen külső meghajtóval teszik,mert a bluréj az nem támogassa a dvd-t, a cd-t azt nemtom de szerintem asse.Bizonyára hallottatok már a Nintendo nagy dobásáról a Revolutionról.Az is kompatibilis visszafelé az összes nintendo géppel,de nem hinném,hogy mindnek a meghajtója,kártyaolvasója benne lesz.A kulcsszó jelen esetben a NET. Majd onnan tölthetsz ha kell valamilyen game.
#15. Nekem is vannak lemezeim 3db. Egyiket sem karcolta még. De nem azt mondom,hogy nincs így csak azt,szerintem nem minden gép egyforma.
#16. Ja, az a probléma,hogy most van rá kereslet de nincsen gép.
#17.Az a baj veled,hogy most igazad van:)
Mert anyagilag valóban bukta az x,de mint konzol szerintem rendkívüli volt.És igen médicenterként a legolcsóbb megoldás jelenleg a piacon.
Bocs a szófosásért.Összegezve: én nem vagyok "fan"
nem fikázom egyik vagy másik konzolt azért mert nekem nem olyan van éppen. Mindenféle konzol megfordult már nálam amiga cd32-től kezdve a sega multimegán át a nomadig a psp-ig minden de soha nem néztem azt,hogy ki gyártotta én JÁTSZANI szeretek. Nem érdekel min konzolon,pc-n ha a játék jó akkor végigtolom.