Battlefield 2 : Euroforce
  • Hysteria
    Patch 1.2 javítások listája:

Helik 8 rakéta 14 helyett
    A tv rakétának csökken a hatótávolsága
    Csökkentik a légijárművek páncélzatát
    AA-t javítják
    Supportos fegyverének pontosságán javítottak
    Sznájperén is
    Antitankén is
    "Dolphin Diving" nincs többé (ez az amikor csak azt látod, hogy valaki hasravetődés közben már le is lőtt)
    nincs bunnyhopping (nem lehet lőni ugrálás közben KIRÁLY)
    "Prone Spamming" –et kijavítják (nem tudom ez mi)
    "Sprint exploit" kijavítják (ezt se tudom milyen hiba volt)
    The Sa80 weapon fejlesztik
    The G3A3 weapon fejlesztik
    lehet tölteni sprint közben
    kínai és arab apc át tuggya lőni az átlőhető anyagokat
    az M134 sebzését csökkentették
    medic „kisüt”-je töltődik akkor is, ha elrakod
    serverkeresőt javították
    minden fajta aknát, c4-et fel lehet szedni ugyanazzal a classal, amivel le lehet rakni (G gomb)
    aknát nem lehet másik robbanócuccal eltávolítani
    flesbeng hatótávolságát csökkentik
    új unlock a sznájpernek és antitanknak (!!!!!)
    javítják a NV goggle képét, ahol még így is sötét maradt
    Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded. –ezt nem tudom mire van
    kijavítják azt a bugot, amikor egy nem kieges mod nem tuggya használni a kieg shadereit
    kijavítják a havoc heli tv rakétájának bugját (ez az amelyik beakad és csak fegyverváltással lehet kiakasztani???)
    MP7 hibája kijavítva. lőszer mennyiséget növelik, de kevesebb tárat és kisebb sebzést kap(???).
    APC Update – szóval javítják magukat is a fiúk: egyik apc sem fog ezentúl keresztüllőni keresztülőhető anyagokat (LOL?)
    járművek nem fognak a HUD-ról eltűnni, ha egy másik járműben vagy éppen (ilyen is volt??)
    valami renderelési dolgot is javítanak
    A gránátvető robbanási hatókörét csökkentik
    Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.: ezt nem értem pontosan: szó szerint a gránátvető lövedékeinek most már minimum ideje lesz célzás előtt. (kevesebb átállás fegyverről gránátra???)

Thx:Prothor