Battlefield 2 : Euroforce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

badsec
Ha már itt tartunk, valójában Unmanned Aerial Vehicle/kb. személyzet nélküli repülõ jármû/. Akit esetleg bõvebben is érdekelne...

Horda Maki!:D

Unnamed = névnélküli
Unarmed = fegyvernélüli
<#hehe>

Hysteria
UAV = Unnamed Aerial Vehicle

Joebacsi csak irigy vagy mert nem a tied a topic.. 😛

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

mesor
Én eddig nem láttam ezért értetlenkedtem! Köszi a felvilágosítást!
Ezt a gépet hívják Predatornak igaz?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
amúgy tényleg baromság ennek megin külön topik...csak hiszti gyerköc megint tulbuzgo kicsit...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
csak neked 😊:

kell valaminek lennie, ami kibocsájtja azokat a radarhullámokat, ésazt ki lehet löni 😊
(UAV: pilota nelkuli repulogep)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mesor
Na várjál ezt nem igazán értem, nem kevered véletlenül az UAV-ot a Supplies-al?
Mert a radar hullámokat elég nehéz lenne észrevenni, lelõni meg pláne!<#idiota>

Pyotr
<#eplus2>

&#9608;&#9608;

Danee
Camping biztos 😊

littleNorbi
Lesz benne campaing ?

Hysteria
😄

schrank
fölszeded a haverod c4-ét aztán amikor megnyomja a gombot kicsit átrendezi a testfelépítésedet <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hysteria
ok akko nem kell ide jonni foruumozni 😊

Cobra.
Másik Spec Ops fel tudja szedni a C4-et, aknához lehet ezután nem kell elõvenni a villáskulcsot, de a Claymore-t gondolom nem lehet felszedni (bár hátulról elvileg oda lehetne érte menni).
Az utolsó bejegyzés elvileg azt jelenti, hogy nem érintkezéskor robban a gránátvetõ lövedéke, hanem mint a sima gránát kell egy kis idõ neki (bár biztos kevesebb, mint a gránátnak)
Az is jó dolog, hogy megint nem lehet felrobbantani lövéssel az aknát, ez elég nagy baromság volt idáig.

Egyébként szerintem semmi értelme nem volt ennek az új topicnak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

badsec
Én igazából arra leszek kiváncsi, hogyan fogják "integrálni" ezt a kieget a bf2- be. Ez a 3 új pálya felkerül a többi 10 alapmap mellé a szerverekre? Nem hinném, hogy 3 maphoz külön szervert is indítani bárki, mint az SF-hez! És mi van azokkal, akik nem veszik meg? Ha ez a map jön, kivágja õket a szerver? Errõl van valami hír?
A másik meg az 1.2-es patch."minden fajta aknát, c4-et fel lehet szedni ugyanazzal a classal, amivel le lehet rakni (G gomb)". Na, ezt nem igazán értem! Az aknát tudtommal eddig is felszedhette egy másik engineer. Ha meg lerakaom a C4-et valahová és ott várok hogy jöjjön pl. egy tank, kicsit nem figyelek és valamelyik idióta felszedheti?! Kicsit zavaros ez a dolog számomra, de majd kiderül. Viszont, hogy az UAV látható és le is lõhetõ, szerintem nagyon jó ötlet. Remélem azért nem lesz olyan nehéz leszedni, mint a heliket/repülõket!

Horda Maki!:D

Remélem a tankos mapra nem raknak repcsiket...

ERykk
Most akkor lesz bóti vezió?

schrank
sniper AT új unlock <#ravasz1> az AT kap vésõt meg kalapácsot a sniper meg egy fuvócsövet <#zavart2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ERykk
<#taps>

Hysteria

mesor
Eurofighterrõl nincs kép?

Hát ez a euroforce sokkal értelmesebb ötlet mint a special forces.Az a kieg egy szar.
tigeroo
sims kiegészítõ(k) után szabadon (EA üzletpolitika, a sok hülye amcsi meg veszi)
ERykk
Szted?<#hehe>

Hysteria
ja kell

ea nem hulye h cd kulcs nelkul adja ki oket 😊

Jancsik
és ezekhez is kell cdkulcs?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Laky
Battlefield 2: Euro Force

Fogytán lehet a pénzmag az EA háza táján, ugyanis már nem csak kiegészítõ formában kínálnak fizetõs tartalmat a játékosok számára a Battlefield 2-höz, hanem Booster Packeket (BP) adnak ki. Ebbõl kettõ van a láthatáron (9.99 USD/db), és elsõ látásra soványka újdonságokat kínálnak. Az elsõ, az Euro Force egy új, európai koalíciót ad a választható oldalakhoz néhány új fegyverrel és jármûvel. Extraként három új pályát kínál az Euro Force, megjelenés február 8-án.
A második, az Armored Fury újabb három pályát és két új jármûosztályt kínál. Az alábbi screenshotok az Euro Force-ból származnak.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Jancsik
csõ laky, szoktál még bfezni? freddy vagyok

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Laky
nem ezek azok a bizonyos "Tuning csomagok"?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ERykk
Uccsó azt jelenti, hogy kell egy kis idõ amíg beélesedik a gránátvetõ.

Hysteria
Patch 1.2 javítások listája:

Helik 8 rakéta 14 helyett
A tv rakétának csökken a hatótávolsága
Csökkentik a légijármûvek páncélzatát
AA-t javítják
Supportos fegyverének pontosságán javítottak
Sznájperén is
Antitankén is
"Dolphin Diving" nincs többé (ez az amikor csak azt látod, hogy valaki hasravetõdés közben már le is lõtt)
nincs bunnyhopping (nem lehet lõni ugrálás közben KIRÁLY)
"Prone Spamming" –et kijavítják (nem tudom ez mi)
"Sprint exploit" kijavítják (ezt se tudom milyen hiba volt)
The Sa80 weapon fejlesztik
The G3A3 weapon fejlesztik
lehet tölteni sprint közben
kínai és arab apc át tuggya lõni az átlõhetõ anyagokat
az M134 sebzését csökkentették
medic „kisüt”-je töltõdik akkor is, ha elrakod
serverkeresõt javították
minden fajta aknát, c4-et fel lehet szedni ugyanazzal a classal, amivel le lehet rakni (G gomb)
aknát nem lehet másik robbanócuccal eltávolítani
flesbeng hatótávolságát csökkentik
új unlock a sznájpernek és antitanknak (!!!!!)
javítják a NV goggle képét, ahol még így is sötét maradt
Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded. –ezt nem tudom mire van
kijavítják azt a bugot, amikor egy nem kieges mod nem tuggya használni a kieg shadereit
kijavítják a havoc heli tv rakétájának bugját (ez az amelyik beakad és csak fegyverváltással lehet kiakasztani???)
MP7 hibája kijavítva. lõszer mennyiséget növelik, de kevesebb tárat és kisebb sebzést kap(???).
APC Update – szóval javítják magukat is a fiúk: egyik apc sem fog ezentúl keresztüllõni keresztülõhetõ anyagokat (LOL?)
jármûvek nem fognak a HUD-ról eltûnni, ha egy másik jármûben vagy éppen (ilyen is volt??)
valami renderelési dolgot is javítanak
A gránátvetõ robbanási hatókörét csökkentik
Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.: ezt nem értem pontosan: szó szerint a gránátvetõ lövedékeinek most már minimum ideje lesz célzás elõtt. (kevesebb átállás fegyverrõl gránátra???)

Thx😛rothor

Hysteria

Hysteria
Az EA GAMES 2 új kiegészítõ lemezt jelentett be. A Battlefield 2: Euroforce megjelenése 2006. február 8., a Battlefield 2: Armored Fury pedig 2006. március 28-án várható. Részletekért katt a tovább gombra!

Battlefield 2 : Euroforce
Megjelenés: 2006. február 8.

3 új pálya:
Operation Smoke Screen
The Great Wall of China
Taraba Quarry
4 új jármû köztük a híres EUROFIGHTER-rel.
Új fegyverek a FNP90-tõl kezdve a Benelli Taktikai Shotgun-ig.

Battlefield 2 : Armored Fury
Megjelenés: 2006. március 28.

3 új pálya:

Operation Harvest
Operation Road Rage
Midnight Sun
2 új jármû
Új fegyverek

Mindkét kiegészítõ letölthetõ lesz az EA DOWNLOADER nevû programmal 2000 Ft ellenében. Várhatóan a bolti verzió is 2000 Ft lesz.