Mást is hívta már?
  • akyyy
    Nemtudom, hogy hova lehetne írni ezzel a témával, szerintem sehova ezért nyitottam neki egy topikot!

A következő a problémám:

Régebben felhívott egy szám, 06707001270(nem írnám ki, de lentebb írom hogy miért adom meg). Én egyből felvettem, mert úgy vagyok, ha már kijelzi a számot, az egy fokkal nagyobb prioritású nálam. Nem szólt bele senki, majd furcsa hangok jöttek a vonal másik végén.... Olyna, mintha valaki a másik oldalt odatett volna valami hangszórót és lejátszott volna egy olyasmit hogy "veddmárfelazt a k****telefont" szerű hangot.

Néhány nappal ezelőtt, karácsony előtt muter kapott egy új telót, nemtudom fejből milyet, ilyen tipikus női telefon. A lényeg, hogy őt is egyszer megcsörgette ez a szám, felvette, erre elkezdett olyan hangot adni , mintha anyám hívna vaakit. Egyből letette.

Ma újra ez a különös szám hívta fel órán havert........ Furcsa volt hogy csöngött a mobilja, mikor sztem (bár nem biztos) le volt némítva. nem vette fel, de megnézte a számot, ez volt az....

Én már akkor megnéztem hogy kié ez a szám mikor engem hívott, és a vodafone ügyfélszolgálatát hozta ki!!!???? Kérdésem h előfordult e már valakivel vmi hasonló, hívta már ez a szám és mi történt.