Ismeretlen mobilszám

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
de nem heggeszteni hív,vagy lehet,hogy le kell dolgoznod 😄
Tufa
nem lehet hogy számlaelmaradásotok van?
A t-com is szokott olyat csinálni hogy csörög a teló, majd amikor felvetted, elkezdi tárcsázni az ügyfélszolgálatot(mondjuk számlaelmaradás esetén, a számlázási részleget)

geri15
Nem vagy Jauzsi??? <#wow2><#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Palinko
Józsi,hál Istennek megtaláltalak,mikor jössz már heggeszteni?
mila69en
<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

szerintem ez a lelkiismereted

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ha elsõre nem hajlandó megérteni hogy téves akkor simán rá szoktam hagyni, "persze oké, ne nyúljatok semmihez mindjárt ott vagyok" <#hehe>

Taranov
Büdös a munka, mi? A Gyõzike show meg a seggvakarás megy, a hegesztés meg már nem, mi? <#idiota>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mila69en
lehet pont engem hívott<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Én meg mentem wc-re az auchanben, és a telefonok ott vannak a wc bejárata elõtt, és egy kína nõ telefonált, és hangosan kínaiul orditozott a telefonba.
DJ Skyline
nekem is 3x elkellett mondani,hogy nem Józsi vagyok,és nem tudok heggeszteni..."de nekem ezt a számot adták meg"...de még mindíg nem Józsi vagyok!😄

A barátom testvére vodafone-os és az õ telefonjáról szokott csörgetni a barátom. Megkérdeztem, hogy miért van az, hogy ha felveszem, akkor mindig megszakad. Mondta, hogy nincs elég pénz a kártyán, és csak csörgetni tud, és ha felveszem megszakad, de ha én is vodafone-os lennék, akkor... és itt asszem valami olyasmit mondott(pontosan nem emlékszem), hogy csörögne a telefonom, és automatikusan visszahívnám õt. Erre én asszem még mondtam is, hogy szemétség a vodafonetól ilyen szolgáltatás, mert õ akar hívni, de az én pénzemen hívna.

Nem biztos, hogy ezt mondta, de valami ilyesmi rémlik, és az, hogy kicsöngõ hangot adott a telefon eléggé visszahívásra utal.
mila69en
engem meg japánból van kína mitom én nem értettem semmit:SS

Rage47
<#idiota><#idiota>😄DD
akyyy
engem is hívtak már fel, hogy "Heló LAci, mi usjág, rég hatlottam a hangodat😄"
az volt a szívás mikor eg yidõben rengeteg iylenhívásom volt, aztán hívott az autós iskola, és arra is azt hittem téves😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
engem hívtak már fel Svédországból (magyarul!!!!),hogy én a Józsi vagyok-e,és,hogy mikor megyek heggeszteni!<#idiota>

artschi
Hát, az ügyfélszolgálatot (1270) hívtam már pár alkalommal, de ilyen még nem volt.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

akyyy
Nemtudom, hogy hova lehetne írni ezzel a témával, szerintem sehova ezért nyitottam neki egy topikot!

A következõ a problémám:

Régebben felhívott egy szám, 06707001270(nem írnám ki, de lentebb írom hogy miért adom meg). Én egybõl felvettem, mert úgy vagyok, ha már kijelzi a számot, az egy fokkal nagyobb prioritású nálam. Nem szólt bele senki, majd furcsa hangok jöttek a vonal másik végén.... Olyna, mintha valaki a másik oldalt odatett volna valami hangszórót és lejátszott volna egy olyasmit hogy "veddmárfelazt a k****telefont" szerû hangot.

Néhány nappal ezelõtt, karácsony elõtt muter kapott egy új telót, nemtudom fejbõl milyet, ilyen tipikus nõi telefon. A lényeg, hogy õt is egyszer megcsörgette ez a szám, felvette, erre elkezdett olyan hangot adni , mintha anyám hívna vaakit. Egybõl letette.

Ma újra ez a különös szám hívta fel órán havert........ Furcsa volt hogy csöngött a mobilja, mikor sztem (bár nem biztos) le volt némítva. nem vette fel, de megnézte a számot, ez volt az....

Én már akkor megnéztem hogy kié ez a szám mikor engem hívott, és a vodafone ügyfélszolgálatát hozta ki!!!???? Kérdésem h elõfordult e már valakivel vmi hasonló, hívta már ez a szám és mi történt.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

← ElőzőOldal 2 / 2