Mi volt a leg durvább dolog amit valaha tettél ? :D
  • FtranX
    #48
    Pár éve a Balcsin nyaraltunk a sulival. Este 9 fele a társaság nagy része része elindult a legközelebbi kocsma felé, én meg haverom vagy három csajjal a szállás erkélyén maradtunk még egy "kicsit" iszogatni. Sikerült is elég jól beállni.
    Egyzsercsak hírtelen ötlettől vezérelve felvettem az egyik lány ott száradó rugalmas nadrágját. Erre a jött a közös ötlet: Öltözzünk be nőnek!! :DD A csajok adtak felsőt, melltartót, miniszoknyát és tangát(!!).
    Szépen felöltöztünk és csináltunk pár "erotikus" képet a szobában az asztalon hagyott digitfényképezővel. :) Ezután pedig úgy ahogy voltunk elindultunk mi is a kocsma felé...Balatonfüred központján keresztül.
    Az úton hála az égnek csak egy csapat emberrel találkoztunk, de ők annál érdekesebb fejet vágtak. Mivel nem voltunk teljesen hülyék, a célhoz közeledve, egy sötét helyen visszaöltöztünk.
    Nagyjából ennyi lenne a történet, ha a fényképezőgépet a képekkel együtt nem lopták volna el a vonaton. Egy ideig aggódtunk, hogy a képek a szanalmas.hu-n vagy valamelyik viccoldalon bukkannak fel, de eddig semmi. :)