Mi volt a leg durvább dolog amit valaha tettél ? :D
  • Ted Beneky
    #154
    Szóval mi úgy gondoltuk, ha nem is lehetünk ott a bulin, azért még lehetünk pártoló tagok - vagyis lessük meg a dolgot a ház mögötti fáról. Elhatározásunkat tett követte, felmásztunk a fára és elhelyezkedtünk a megfelelő pozícióba. Ezután a hangulat lassan a tetőfokára hágott : a kártyásoknál jól fogyott a pia, mi új oldalukról ismertük meg osztálytársainkat, a meccs pedig egyre jobb lett, a góloknál pedig jött üdvrivalgás. Nagy volt a ricsaj. Azután eljött a pillanat amikor az alkoholisták úgy döntöttek, hogy távpisilő versenyt rendeznek az ablakukból. Nálunk a különdíjat Laca vitte el, aki MÁR megkezdte gyakorlatát, de az alsónadrágját MÉG nem húzta le .
    A győztes tiszteletére pedig fellőtték a tűzijátékot ! Talán ezt nem kellett volna, mert alattunk a sötétben egyszer csak megjelent a gondnok és elkezdett ordítani mint a fába szorult féreg, hogy mit képzel ez a csűrhe, ez egy nemzetközi kemping, nem tudnak tőlünk aludni, stb-stb, megy szól az Oszifőnek, lessz nemulass ! Mi eközben lassan átmásztunk a fa túloldalára, hogy meg ne lásson minket a fazon. Mikor eltünt lemásztunk, riasztottuk a népet és a szobánkban gyorsan megágyaztunk-levetkőztünk. A fülünkbe látványos füldugót készítettünk papírzsebkendőből a tervünk részeként. Mikor a mi ajtónkon dörömbölt a végrehajtó bizottság, akkor nagy álmosan kinyitottuk az ajtót, hogy mi van már megint, nem tudunk aludni az állandó zajtól, mikor hagyják már abba, növésben lévő szervezetek vagyunk, kell a pihenés.
    Másnap a renitenseknek nagytakarítást rendeztek a kempingben ami egy nagyon élvezetes dolog, bár mi hárman sajnos nem próbálhattuk ki, mert jól viselkedtünk !