• lmisi
    1:350 esély több mint veszélyes. Kiáltoan magas!!!
    Pl. vegyük az atomreaktorok előzetes biztonsági statisztikáit ezek szerint az eddigi balesetek több mint 1 millió évre kimerítették a keretet.
    Magyarul amikor 1:100 000 vagy kissebb esélyt adnak, az 10-20 évet jelent max. 1:350 akár holnap is lehet balhé.
    Higgyétek el amikor a ti nyakatokba zuhog a rádiaktív trutyi, akkor villámgyorsan elfelejtitek a mindent a tudományért hozzáállást. Ja és sosincs teljes körő kárpótlás. Áldozatokat hozni addíg könnyű amík azt mások hozzák. Azok nagymamák biztos megtapasztalták milyen elveszíteni valakit mások hibájából. Ha balhé van eltünnek a felelősök és a kutatók is kussba vannak. Elkezdődik én aztat nem mondtam, nem így mondtam és ez az irói munkásságom része.... Jah és a helikopterek is felszívódnak...
    Egyébként meg a radioaktív szennyezés hosszú távú következményeiről igazándiból fogalmunk sincs, mivel csak 30 éves hatásokról vannak adatok. Ha véletlenül az érintettek genetikai állománya súlyosan roncsolódik, értsd nem képes kijavítani magát a kód több generáción keresztül. Ez az érintett populáció súlyos degenerációjához kihalásához vezethet. Felejstsétek el az X-ment és a scifiket! A mutáció álltalában életképtelenséget eredményez, semmilyen extra tulajdonság nincs. Inkább az önmagukról még felnött korban is aktív gondoskodásra szorulók száma fog drámaian megemelkedni, nem kis társadalmi feszültséget generálva. Egyre több kutató feltételezi, hogy a globális környezetszennyezés nem várt hatásaként nemzőképtelenné válik az emberiség, ez lehet túlzás, viszont ha 1:350 esélye van, már akkor rohadt komolyan kéne venni.
    Egyszerűen halálosan felelőtlenek vagyunk, szó szerint. Lehetnek idétlenek a Greenpacesok ezzel nem sokat ártanak, de ez még mindíg jobb mint a felelőtlen, de iszonyat lelkes nyomi kutatók-befektetők-kormányok csapata!