Fenjoy#155
ÜberLoL az egész:) de mivel "pár" gazdag "ember" támogatja ezeket a foszöldeket, ez így lesz... sok fontoskodo ingyenélő ráérő ember... egyszer megkérdeztem egy Globalizmus ellen tüntető "punk" gyereket hogy mi az anyjáért használ mobil telefont?! csak nézzem rám buntán... nem értette... ezek ahol lehet alátesznek a társadalomnak, lásd M0 -ás, lásd Szélkerek Magyarországon, ilyen indokok, hogy a madarak "ölnek" meg...ÜberLoL, érdekesek ezek a "magyar" madarak, a világon mindenhol békésen eltudnak repülni a szélkerekek "roppant gyors" forgásu lapátai közt, csak itt NEM:) Az is érdekes, hogy Ausztriában fujj a szél, nálunk már nem annyira...meg zajosak, bazd meg, bazd meg:) a városi forgalom sokkal zajosabb, senki nem lakik egy Szélerőmű közelében... ezek a "hivatalos" indokok, szoval eddig csak ártottak, és ártani fognak, nem tudom a magyar GreenSpace kik pénzelik, de elbeszélgetnék velük én és a tomfám... mert már nagyon unnom őket, elnézést csak megidegesdtem a "hírtől", szívem szerint a szodával együtt ezeket is kilőném... beszélnek a környezetvédelemről... és a "tüntetés" végén, mindegyik beszállt a terepjároban és elment haza... férgek:)