honved_banner_felso.png\"honved_banner_also.png\"
  • geo91
    #404
    öt új játékossal erősítettünk. :)

    Sadjo Haman: A 25 éves kameruni védő 2007-ben vette kezébe a vándorbotot és meg sem állt Diósgyőrig. Fél év után Újpestre került, majd a szerződés lejárta után a lila-fehéreket kupameccsen megtréfáló FC Vaduzhoz igazolt. 2010 elején visszatért Diósgyőrbe, innen igazoltuk 3 évre. Sadjo 2008-ban egy alkalommal hazája válogatottjában is pályára lépett..

    Jovica Stokiæ: A 24 éves bosnyák középpályás hazája U21-es válogatottjában többször is szerepelt. A bosnyák FK Modrièa csapatától került hozzánk. A felkészülési mérkőzéseken jó benyomást tett a szakvezetésre. Képes helyzetbe hozni a társai, és a kapu előtt sem jön zavarba, amire a DAC és a Panionosz hálójába lőtt gólja a bizonyíték. Két évre írt alá szerződést.

    Danilo Cirino de Oliveira: A brazil támadó 2006-ban a lengyel Pogoñ Szczecin csapatánál kezdte európai pályafutását, majd a cseh FK Pribram, tavaly pedig a szlovák Spartak Trnava gárdáját erősítette. Danilo nem ismeretlen Morales mester számára, mert a nyurga csatár a cseh csapatnál már dolgozott együtt a brazil légióssal. A csatár 3 évre kötelezte el magát a Honvédhoz.

    Alfi Lacalle Conteh: A sierra leonei apától, és spanyol anyától származó játékos Barcelonában született. Tiz éven át játszott a Barca különböző utánpótlás csapataiban. Többszörös spanyol és katalán utánpótlás válogatott. A Barcelona B csapatától családi okok miatt Sierra Leoneba ment, majd másfél év után a hellén Kavala csapatához igazolt. A jól induló görög karriert egy sérülés törte ketté. Sérüléséből felépülve Magyarországra vezetett az útja. Nyíregyházán eltöltött fél év után érkezett próbajátékra a Honvédhoz. A ballábas játékosra csatárként számíthat Massimo Morales edző. A légióssal 2 éves szerződést kötött a Honvéd.

    Karim Rouani: A marokkói származású labdarúgó a francia Lille városában született. A francia és belga alacsonyabb ligákban edződött játékos 2009-től volt a portugál GD Chaves játékosa. Előző csapataiban két alkalommal is 20 gól felett teljesített egy szezonban.
    A 28 éves csatárral 3 éves szerződést kötött a klub.