honved_banner_felso.png\"honved_banner_also.png\"
  • geo91
    #378
    Megkezdődött a felkészülés

    Az utóbbi napok zord időjárásához képest kellemes idő fogadta ma reggel az edzésre igyekvő játékosokat. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az olasz származású, de német állampolgár Angelo Vaccaro nyárig a Honvédhoz szerződött. Ma Gary Tavars személyében újabb játékossal bővült a keret. A 26 éves francia védő decemberben próbajátékon járt a Bozsik-stadionban. Morales mester akkor meg volt elégedve a látottakkal, így a klub 2 éves szerződést írt alá a cseh FK Mosttól érkező légióssal. Némi meglepetésre távozik Kispestről Nagy Zoltán, aki nyáron kölcsönbe érkezett hozzánk. A védővel ugyan elégedett volt a szakvezetés, de a Debrecen váratlanul visszarendelte a játékost.

    Az edzői stáb ideiglenesen bővült egy fővel. Morales mester kérésére Ciro Zampella 2-3 héten keresztül segíti a csapat felkészülését.
    Fél éves kihagyás után újra edzésbe állt Tóth Zoltán, aki egy vírusfertőzés miatt kényszerül pihenőre. Zoli teljesen rendbe jött és már nagyon várta, hogy újra a csapattal edzhessen.

    A szezon legbalszerencsésebb játékosa címet minden bizonnyal Kunsági Roland nyerné el, aki sérülten érkezett az edzésre. Kunit ősszel műtötték a vállával és amint lehetett otthon edzésbe állt, hogy a felkészülés kezdetére jó erőben legyen. Sajnos egy rossz mozdulat után a kézfeje megsérült. A kapus edzés helyett orvoshoz ment.

    A légiósaink egy kivételével megérkeztek. A kivétel Benjamin, aki hazája válogatottjával az Afrika Kupára készül.

    Az edzés előtt Massimo Morales köszöntötte a játékosokat, majd ismertette a programot. A csapat napi két edzéssel készül a tavaszi feladatokra.
    Az első felkészülési mérkőzés a Dunaszerdahely ellen lesz (2010.01.13.) a Bozsik-stadionban 17 órai kezdettel. A jegy ára 500 forint.