honved_banner_felso.png\"honved_banner_also.png\"
  • geo91
    #264
    Vukmir interjú:

    Három évet írtál alá, ezek szerint jól érzed itt magad!
    Nem volt könnyű ez a fél év, de megszereztük a kupát, ez nagy dolog!

    Voltak más ajánlataid?
    Igen, voltak megkeresések, de semmi komoly. A bajnokság végén szólt a Tréner és a tulajdonos, hogy szeretnének velem a folytatásról, szerződéshosszabbításról beszélni. Elmentem szabadságra, és miután visszajöttem, megbeszéltük, hogy is legyen tovább.

    Kispesten megint bővült az éremtárad. Milyen eredményeid vannak Magyarországon?
    Háromszor voltam bajnok, négyszer kupagyőztes, nyertem Szuperkupát többet is, és Ligakupát. Szerencsésnek érzem magam, mert ilyen eredményei jelenleg Magyarországon csak kevés embernek vannak.

    Mit vársz az előttünk álló idénytől?
    Tavaly nyertünk egy kupát, szép volt. De most egy teljesen más bajnokság jön, teljesen más csapat lesz, és fiatal is! Sok játékos jött, sok játékos elment. A Trénernek is nehéz dolga van, mert keresi a kezdő tizenegyet, de megpróbál mindenki száz százalékon pörögni.
    Tiszta lappal indulunk, jó lenne az első háromban lenni, vagy ismét kupát nyerni. És van is erre esély! Fiatal játékosaink vannak, mindenki bizonyítani akar és éhes a sikerre. Én pedig szinte a legrutinosabb játékos lettem. Jó csapatot fogunk alkotni! Most türelemmel kell várni, hogy a csapat jól játsszon.

    Milyen formában érzed magad?
    Még alapozás van, ezért egy kicsit későbbre várom a formajavulást. Keményen dolgoztam, szerintem jó leszek két hét múlva, amikor kezdődnek a meccsek. Igazából akkor tudom mondani, hogy jó formában vagyok, ha folyamatosan játszom.

    Mit jelent neked, egy külföldi futballistának, hogy a Bp. Honvéd 100 éves?
    Nagyon-nagy dolognak tartom, hogy itt játszhatok! Bármelyik csapatnál futballoztam, mindenki tudta, hogy a Kispestnek milyen eredményei voltak a múltban, vagy milyen híres futballisták játszottak itt. Sőt, a nyolcvanas években például a legjobb csapat volt a Honvéd Magyarországon!

    55-ös mezben játszottál az elmúlt idényben, honnan jött ez a szám?
    A kislányom szereti az ötös számot, most kettőt választottam belőle, így lett ötvenötös a mezem. Egyébként én a huszonegyesben játszanék a legszívesebben, de ez a szám idáig mindig foglalt volt. Most, hogy Hercegfalvi Zoli eligazolt, szabad lett, jövőre én leszek a huszonegyes!

    Hol voltál szabadságon? Sikerült feltöltődni a centenáriumi évre?
    Montenegróban voltunk a családommal egy hetet. Nehéz szezon volt, jólesett a pihenés. Szerintem rendben vagyok, készen állok az új feladatokra!