Budapest Honvéd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hemingway(így írják?) ha van esze és jó csapatot akar 2 jó kk-t kel vennie
engem épp ez zavar, nem játszott a Hamburg teljes gázon, elég szellõsen védekeztek, (elsõ félidõt látva), mégis esélyünk sem volt egyáltalán komolyan vehetõ ellenfélnek lenni, de semmi az égvilágon, elejétõl fogva . És ez szomorú

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GanXstaZoleeWrk
Ennyi, közép pálya nélkül nehéz játszani, remélem repülnek hamarosan mint Tomic.

GanXstaZolee#2709

Bárányos meg Vincze baszta el a legtöbbet
Kaplan
Lehet, hogy a Hamburg tízszer nagyobb erõvel játszott most mint a Szuszában, de az is biztos, hogy a mieink sem csinálták azt amit az elsõ meccsen tettek, sehol egy labdatartás, egy letámadás semmi. Be voltunk szarva, ez az igazság.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szerintem itt sokan el vannak tévedve.Nem a Honvéd nem tudta ugyanazt csinálni,hanem a Hamburg csinált teljessen mást.Nekik itt a 0-0 tökéletes volt,otthon meg egyszerüen bedarálták a magyar csapatot.
Abban is biztos vagyok a Hamburg ennél még sokkal nagyobb iramot és koncentrációt fog mutatni hétvégén a Bayern ellen.
Itt tartunk,fél gõz és egy meccs elég egy magyar csapat ellen ma már egy Bundesliga középcsapatnak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rockynhooo
azért más 40ezer ember elõtt játszani külföldön mint itthon!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Kaplan
Nyílvánvaló, hogy nem azt játszották amit itthon.. Nem értem miért nem lehet két meccsen megcsinálni ugyanazt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasCar16
lélektelen játékkal ennyi volt, köszönjük! így lehet reménykedni

#acm

Kaplan
Ennyi 😞 Good bye Honvéd!

Rockynhooo
mikor kezdik a meccseT?

banok
Sport1 adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

www.port.hu

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Kaplan
Nem mert Sport 2-m nincs.. Kurtára nem baromira mindegy 😊

banok
most nem baromira mindegy? Valamelyiken lesz és kész.

Kaplan
Azért ez számomra igazán érthetetlen. A mai Nemzeti Sport azt közölte le, hogy a Sport 2-n lesz a meccs. Viszont a Sport TV a reklámban az egyes számú csatornájára írja a holnapi találkozót és az internetes újságuk is.

banok
NDR. ez is FTA az Astra mûholdon

Kaplan
A Sport 1 adja a meccset.

premiere world ..kódolt..

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

én se egy német adó se adja ?
Kurva Sport2... Nem tudom fogni...

vmvr
A Sport2 TV csütörtökön 20 óra 30 perctõl élõben közvetíti a Hamburger SV - Budapest Honvéd UEFA-kupa mérkõzést.

ez áll a Honvéd honlapján

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Szerintem valamelyik nemet állani ado adja a meccset...ARD, ZDF, vagy a nemet RTL, SAT1, vagy akar a DSF? errõl mit tudtok?

A fejekben volt a gond sajnos, azért lehetett a szidás..

Kaplan
E yo men.

"Azért megemlítem, nehogy bután hajl meg. Jó csapattal lehet jó meccset játszani." Én ezt egyáltalán nem vitatom. Faterom nagy Honvéd szurkoló, én csak annyit mondtam, hogy sokkal szürkébb volt most a Kispest mint a Hamburg ellen és ezt Supka is észrevette. Az ivószünetben nem gyengén pörölt a játékosokkal, pont azért mert kevés volt az ütközés. Amíg a Hamburg ellen ahogy megkapta egy vendégjátékos a labdát rögtön ott volt két Honvéd player. Itt lassabb volt a tempó, sokkal, sajnos.

😊
Bemutatkoztál mint szakedzõ 😊

Azért megemlítem, nehogy bután hajl meg. Jó csapattal lehet jó meccset játszani.

Kaplan
Amilyen jó volt a Honvéd a Hamburg ellen, olyan szarul játszott most a Diósgyõr ellen. Ezt hívják a mezõnybe szürkülésnek. Ez a magyar futball fõ gondja.

banok
az nem hinném, hogy mégegyszer ezt a párosítást választaná.

GanXstaZoleeWrk
póker azért jó 😊

remélem eurosport adja megint.

GanXstaZolee#2709

banok
van még addig 1 hét, várjuk ki a végét.

galmat
(bocs az elõbb visszavágót akartam írni.)

galmat
Most olvastam, hogy a visszavágórót nem adja egyik adó sem itthon.. (honvedfc.hu)

Hát ezt a suttyó országot... Röhej az egész média.. de persze a retek klub gyorsan lecsapott az olasz meccsre...
Egyszerûen felháborító!!!Egyetlen magyar csapat aki talpon maradt nemzetközi téren.
Gratulálok Sport TV!Adjatok csak pókert,dartsot,salakmotort, meg sakkot... ez kell a népnek mi?... inkább szünjettek meg!

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20070820-ujpesti-oromunnep-kispesten.html

Nézzetek a táblára, menjetek a pi**ába 😊

Nem egészen. Egy hónap alatt a Honvédnak 10 tétmecs volt már ... ez volt a 11. úgy hogy egy hét alatt a harmadik. Míg a lilákoknak az évbwen ez volt az ötödik meccs a szezonban, hetente egyel számolva, szóval más világ. De ez nem kifogás, csak megjegyzés.

GanXstaZoleeWrk
hát el de rendesen most kiderult hogy 2 komoly meccs 2 nap szunettel nem magyar csapatnak való.

GanXstaZolee#2709

totti10
honvéd-ujpest 1-4

Gól: Bárányos (45., 11-es), ill. Korcsmár (42.), Sándor Gy. (52.), Foxi (71.), Sadjo (78. - 11-es)

Piros: Smiljanic (44.), Mogyorósi (62.), ill. Rajczi (44.)

elkentük a szátokat:pp

hajrá,lilák!

banok

nono84
Nem a szívem csücske ez a csapat. De gratulálnom kell a csapatnak, mert nagyot játszott.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

fsgh
hamár álmodoznk akkor 1-1 és idegenben õtt góllal nyernek😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplartom
gratula! a visszavágón akár nyerhettek is , vagy egy x, és 11-esekkel nyertek 😊

gercse
thx

Zsolti9014
Hatalmas gratula a Honvédnak!

Attól függetlenül, hogy mi lesz a visszavágó, becsületesen helytálltak, ezt már kijelenthetjük!

Hajrá Magyarország!

jbal
11:55,15:55,23:55 Eurosport

gercse
A fenébe, nem láttam....
remélem ismétlik majd

kéne még egy európai szintû csatár meg Jobbhátvéd nektek és korrektlenne a team de grat az eredményért )
Rockynhooo
4 éve nem nézek magyar érdekeltségû meccset, most ezt megnéztem, és focit láttam! tiszteletem a Kispesté! szép volt amit véghez vittek!

Nem eszik azt olyan forrón!
Ebben a meccsben benne volt a gyõzelem, pedig nem hittem volna...

fsgh
respect a csapatnak nem emmi az a 0-0 de tartok tõle hogy agyonverik a Honvédet odakint...ez szokott lenni..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
Uramisten! Maximális tiszteletem minden Honvéd játékosnak! S a legfontosabb, nem kaptunk otthon gólt. Egy idegenbeli gól.. Csak egy bármi lehet még 😊