Budapest Honvéd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
GanXstaZolee#2709
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Abban is biztos vagyok a Hamburg ennél még sokkal nagyobb iramot és koncentrációt fog mutatni hétvégén a Bayern ellen.
Itt tartunk,fél gõz és egy meccs elég egy magyar csapat ellen ma már egy Bundesliga középcsapatnak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
ez áll a Honvéd honlapján
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
"Azért megemlítem, nehogy bután hajl meg. Jó csapattal lehet jó meccset játszani." Én ezt egyáltalán nem vitatom. Faterom nagy Honvéd szurkoló, én csak annyit mondtam, hogy sokkal szürkébb volt most a Kispest mint a Hamburg ellen és ezt Supka is észrevette. Az ivószünetben nem gyengén pörölt a játékosokkal, pont azért mert kevés volt az ütközés. Amíg a Hamburg ellen ahogy megkapta egy vendégjátékos a labdát rögtön ott volt két Honvéd player. Itt lassabb volt a tempó, sokkal, sajnos.
Bemutatkoztál mint szakedzõ 😊
Azért megemlítem, nehogy bután hajl meg. Jó csapattal lehet jó meccset játszani.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hát ezt a suttyó országot... Röhej az egész média.. de persze a retek klub gyorsan lecsapott az olasz meccsre...
Egyszerûen felháborító!!!Egyetlen magyar csapat aki talpon maradt nemzetközi téren.
Gratulálok Sport TV!Adjatok csak pókert,dartsot,salakmotort, meg sakkot... ez kell a népnek mi?... inkább szünjettek meg!
GanXstaZolee#2709
Gól: Bárányos (45., 11-es), ill. Korcsmár (42.), Sándor Gy. (52.), Foxi (71.), Sadjo (78. - 11-es)
Piros: Smiljanic (44.), Mogyorósi (62.), ill. Rajczi (44.)
elkentük a szátokat:pp
hajrá,lilák!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Attól függetlenül, hogy mi lesz a visszavágó, becsületesen helytálltak, ezt már kijelenthetjük!
Hajrá Magyarország!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ebben a meccsben benne volt a gyõzelem, pedig nem hittem volna...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!