Mikor szeditek le a Karácsonyfát?
  • Jane Eyre
    hát igen,nem rossz ötlet egyszerűbb lenne az biztos ha fűrész vagy nyesőolló lenne a háznál, de olyanunk nincs így maradt ez az egyszerőbb, de nem épp gáláns megoldása a dolognak, egyszer megléptem, hogy a kádba beleráztam az összes levelet, ami még rajta maradt, levittem a maradék fát, hát útközben megszólítottak nem kissé gúnyosan, hogy remélik majd jól felsöpröm magamután a szemetet, na azóta nuku fa sétáltatás, maradt a dobálás és seprés, így a tűlevelet sem kell szedegetnem 1 hétig a szobában mert akkor az volt, sajna nehéz kibányászni ebből a szőnyegpadlóból a tűleveleket még porszívóval is

amúgy amikor először láttam ilyet, kicsit meglepődtem, kicsit humoros volt,de bunkóságnak nem tartottam mint inkább leleményesnek, ha eltakarítja maga után az ember a szemetet, nem dob fejbe senkit, és úgy csinálja hogy lehetőleg ne lássa senki, tehát nem fényes nappal akkor az kit zavar? a lényeg hogy takarítson el maga után, ne hagyjon szemetet, mert az bunkóság ott hagyni, mindent mint eb a szaharát, na az tényleg bunkóság, ja mielőtt esetleg bárki is azt hinné, hogy az egyébb szeméttől is így szabadulok meg, az téved, annak is megvan megvan a maga jól bevált útja:)