Ti mikor szeditek le a Karácsonyfát?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
az már bõven Június:>

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Shep
Minek szeditek le? Jól be kell fújni vmi színtelen ragasztóval, akkor nem fog potyogni. Néha beállítani a kádba, hogy a port lemossátok róla, aztán vissza a helyére, így mindig karácsonyi hangulat lesz, ráadásul nem kell minden évben feldíszíteni <#nyes><#nevetes1>
Ja mi amúgy május negyvenedikén szoktuk leszedni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szanics
majd ha potyog.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

EmThor
tegnapelõtt. kivinni élvezet volt, fél lakást teleszórta a hamvaival :/

Ahhoj
😄DDDD

amúgy egyszerû, nem votl karácsonyfa 😛

12346
amíg le nem pállik. még mindig úgy néz ki, mint "új korában". szal marad egy darabig😊

zaki
olyan okos emberek vannak... mi is kib@sszuk az ablakon a fát, de elõtte legalább lemegy vki, hogy még véletlenül se dobjuk rá valakire<#shakehead>

Katze: persze le lehet vinni is, de most cibáljuk át az egész lakáson a szerencsétlen elszáradt fát? az egész lakás tele lenne fenyõfamaradványokkal 😄

1ébként mi tegnap bontottuk le

és lol topic 😄

RelakS
szombaton szétkaptam. Úgy néztem ki, mint egy sündisznó 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tegnap, de mar hullott mint az atom... 😊
Botond
január 6,vízkereszt napján.
immovable
tennap
Nos ezzel nem sok újat mondtál nekem😊

Én is itt városon láttam elõször ilyet, mivel a 70-es évek idején még javában kis falusi földszintes házikóban éltem és ugye onnan nehéz bármit is kidobni emeletrõl...!😊

Amúgy annak akinek nincs 1 emeletes házban baltája vagy nyesõollója annak így a legcélszerûbb megszabadulni szegény fától, ami jobban szúr és szemetel már mint illatozik.

Amúgy nagy körül tekintést igényel ez a mûvelet ezért célszerû ha 2 ember végzi.
Egy aki dobja, és nem akárhogy hanem minnél távolabbra, hogy ne egy másik erkélyen landoljon, és lehetõleg szélcsendes idõben, meg egy aki lent figyel a fára és esetleges gyalogokra, kocsikra, majd felszedi és elhurcolja biztonságos helyre a kukához úgy, hogy ne tudjon elszabadulni esetleges nagy szél alkalmával, mert akkor bizony okozhat nem kis meglepetéseket járókelõknek és autósoknak.
Ja és a helyszínen megszabadult leveleit sem árt összeseperni hogy nem maradjon ott a szemét...

Na szóval aki még sosem hallott ilyenrõl, és el képzelni sem tudja hogy is zajlik ez szakszerûen...😊

RaZoK
<#taps>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Brankley
aha, akkor értem, azért hívják a vidékieket parasztoknak <#wink><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Légy jó, légy hű Magyar!

Amikor panelba laktunk mindig tele voltak az ablakok alatti nagyobb fák fennakadt karácsonyfákkal
Super Mario
Amúgy mi január 6-án

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
<#nyes>

https://supermario4ever.wordpress.com

Rage47
Hát ilyet még sosem hallottam, h a lakótelepeken kidobálják az ablakon a fákat, tök joo😊)) Én is laktam lakótelepen kisebb koromban, de nem emlékszem ilyenre.
Snecie Smicie
Nos, tudod honnan terjedt el ez a szokás?
Mikor kezdõdött a Panelosítás a 70-es évek elején, vidékrõl felköltöztettek sok-sok embert, akiknek még nagyon új volt az, hogy van fürdõszoba, szemétledobó, lift..stb.
De ezek a szokványos jegyek, hogy kikúroma fát a xx emeletrõl, látom megmaradtak.
Na, ez abból az idõszakból terjedt el, és inkább nem minõsítek senkit ezen tettéért😞

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Mi tegnap szedtük le, de még ott van az erkélyen, mert a sok kocsitól nem lehet ledobni...

amúgy egyszerûbb ledobni egy hulló levelû fát, mint végigsöpörni a lépcsõházat utána, vagy nem?😊))

Brankley
Landor: menj már, APád nagyon érzi!
Vegas: Miért, nálatok hanuka van? <#nevetes1><#nevetes1><#nyes><#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

A szemben lévõ szomszéd is kihajította ma az emeletrõl a fát, ezt láttam a két szememmel. De hogy rádobjanak valakire egy fát, nem tudom (lehet nem volt rajta szemüveg amikor dobta a fát 😄).
péder
esemény után😄DD

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Brigicsaj
Én spec tegnap szedtem le...😄DD

xD

Snecie Smicie
azért nem kamu, mert egyes lakótelepeken bizony szokás kihajigálni a fát, miután nincs rá szükség.
Majd gondoljátok azok nem csinálnak ilyet, akik a szemétledobóba úgy ahogy van, moslékot öntenek? (zacskó vagy bármi nélkül)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Hát a mostani világba...Már nem leeht tudni...

Lehet, hogy kamu, mert néha kicsit túloz a barátom, de azért valami igazság lehet benne.
Már leszedtük...
Gladiator
kamu

Laky
ma szedtük le 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Rage47
nemtom mikor szedjük le. valszeg egy 7vége lesz.
<#idiota>

football without ultras is nothing

mucsácsó
mi pont tegnap szedtük le...
Snecie Smicie
szedem, bár 200kb/sec fölé nem igen kúszik😞(

ngcsnet
most a héten

jövõre megnyitom a "Ti mikor szeditek 2007"-et <#eplus2>

gnar killer
nekem ma kellett volna de hmmm....

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Rafaelo
én naponta kétszer szedem ja hogy a karácsonyfát 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Snecie Smicie
már szedem!😊

Akos 001
Mi pont most😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Én vissza dobtam volna nekik 😄DD

Csuhai G
a miénk is

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

miénk is

alph4
Már le van szedve...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

The FlashBack
hajrá fater😊

mi még fel se díszítettük <#wow2> Lekéstünk valamirõl? <#wow1><#wow2><#wow1>

OrioN the S
Nekem is v.mi iesmi jutott eszembe 😄

Katze:Ledobni egyszerûbb 😛 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Pharolas
Én is <#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

schrank
én hirtelen azt hittem egy buxa nyitott topikot a fogamzásgátló szedésérõl <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

katze
Ezt nem ertettem, ha egyszer a fat fel lehet vinni az x-edikre, akkor lehozni is lehetne, nem csak ledobni... :o

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...