275
Mikor szeditek le a Karácsonyfát?
-
donoki #115 Aham...
Az szar dolog..mármint a tetanusz :) -
Jane Eyre #114 Hát én még olyan hálós kiszerelésű fát nem is láttam!
Mi madzagolunk...:)
De amúgy nem lenne rossz ötlet:)
-
Dodo55 #113 Igen, korházba is ment, kapott tetanusz oltást is. -
Jhon Balu #112 mielött a fát beállítod a helyére alá teszel egy nejlont,a hálót amibe becsomagolták teljesen lehuzod az aljára ugyse látszik,vége a karácsonynak diszeket leszed hálót visszahúzod rá nejlonnal összefogod és viheted is le minimális a szemét utánna. -
donoki #111 És...Vérzett? -
#110 Na az a meleg... jó a téma... fejbe darts -
Dodo55 #109 Dehogynem. -
donoki #108 De nem fájt a darts nyíl h a fejébe ment? -
Dodo55 #107 Inkább túl merész. 1000X mondtam neki, a szúrós izés esetnél, hogy óvatosabban szúrkodja a földbe. Meg amikor a dartsot a fejébe dobták akkor is mondta aki a fejébe dobta, hogy rosszul céloz, de a barátomat nem érdekelte, ott mászkált előtte. -
donoki #106 Hát a haverod elég szerencsétlen, mit ne mondjak -
Jane Eyre #105 Ja, nincs megtiltva, de most gondold el mekkora bunkónak is néznek...:D
Bár ha mindenki ekkora "bunkó" lenne mint én akkor pár szakma kihalna, pl utcaseprők, meg parkőr stb. ja és a szomszéd bérházat sem pisálnák körbe a részeg embernek titulált állatok és még sorolhatnám...:)
Khm, kicsit eltértem a témától:)
-
Jane Eyre #104 Háát kérlek, nyugodtan, ha gondolod, de felelősséget nem vállalok érte!!!:D
-
Dodo55 #103 Valahol lentebb mondtam már, hogy a barátom néha túloz. Talán most is túlzott, de olyan dolgok történtek már vele, amit ha nem láttam volna el sem hittem volna. Mondok párat:
-Darts állt a fejébe
-Karácsony előtt 1 nappal egy megapetárda robbant a kezében, és a mutatóujjáról levitte a bőrt, meg egyéb ujjai sérültek.
-Volt egy ilyen hegyes izé, amire ilyen útlezáró szalagokat kötnek, és rohadt hegyes a vége, olyan mint egy lándzsa. Le akarta szúrni a földbe, de véletlenül a saját lábába szúrta.
-Egyik nyáron egy hét alatt 3-szor ütötték el(nem gyalog volt, hanem biciklivel). -
donoki #102 ........ -
#101 mért, netántán próbáltad már :@ -
donoki #100 Hát ez igaz :) -
#99 az egész óriási kamu. persze, ment, hallott vmi süvítő hangot (mire felnéz, már le is ér a fa), felnéz, látja, hogy a fa esik lefele (már rég lent van a fa amúgy, de mind1, leblokkol, arrébb se tud ugrani) és ő ezeek után kicsit arréb lép. hülyeség lásd be! Mégis milyen sebességgel esik az a fa? Ha lassan akkor nem ad ki süvítő hangot, ha gyorsan, akkor meg már rég fejbekapta. -
donoki #98 Hehhe...
Nekünk műfenyőnk van:)
szal nekünk nem hullik :)
Csak karácsonyfa illatosítót,sprét kell venni(nem mindig) -
#97 hogyne tehetnéd meg...nincs megtiltva... -
Impi #96 Jövőre kipróbáljam? :DDDD -
Jane Eyre #95 Én csak a másodikon lakom, akkor megtehetem?
amúgy mint írtam ehhez 2 ember szükségeltetik, és jól kell figyelnie mindkettőnek, és gondolkodni sem árt közben:)
Hát olyan magasból valószínű elég gázos lenne, hogy hova ér le:)
-
Jane Eyre #94 hát igen,nem rossz ötlet egyszerűbb lenne az biztos ha fűrész vagy nyesőolló lenne a háznál, de olyanunk nincs így maradt ez az egyszerőbb, de nem épp gáláns megoldása a dolognak, egyszer megléptem, hogy a kádba beleráztam az összes levelet, ami még rajta maradt, levittem a maradék fát, hát útközben megszólítottak nem kissé gúnyosan, hogy remélik majd jól felsöpröm magamután a szemetet, na azóta nuku fa sétáltatás, maradt a dobálás és seprés, így a tűlevelet sem kell szedegetnem 1 hétig a szobában mert akkor az volt, sajna nehéz kibányászni ebből a szőnyegpadlóból a tűleveleket még porszívóval is
amúgy amikor először láttam ilyet, kicsit meglepődtem, kicsit humoros volt,de bunkóságnak nem tartottam mint inkább leleményesnek, ha eltakarítja maga után az ember a szemetet, nem dob fejbe senkit, és úgy csinálja hogy lehetőleg ne lássa senki, tehát nem fényes nappal akkor az kit zavar? a lényeg hogy takarítson el maga után, ne hagyjon szemetet, mert az bunkóság ott hagyni, mindent mint eb a szaharát, na az tényleg bunkóság, ja mielőtt esetleg bárki is azt hinné, hogy az egyébb szeméttől is így szabadulok meg, az téved, annak is megvan megvan a maga jól bevált útja:)
-
Impi #93 Kidobni az emeletről kb. a 3.-tól még eltudom képzelni, hogy földet ér ott ahol szeretné az ember.
De pl. én ha a 11.-ről kitenném, biztos beköszönne vagy 5 emelettel lejjebb és akkor sem dícsérnének meg ha egy parkoló autóból állna ki. -
Impi #92 Ide nem ötlet kell, hanem elv :)
1. Fáról díszek leszed. (még az üres szaloncukor papír is)
2. Fafűrésszel az ágak eltávolítása (alsó ágaktól kezdve)
3. Fóliazsákba kb.3 ág betesz, taposás, újra ág betesz, tapos (nem mezítláb :D)
4. Aprólékot söpör, zsákba betesz.
5. Főág és zsákok liftel, vagy hiányában gyalog levisz.
6. A fatárolásra kijelölt helyen letesz, mert ezt komposztálják és nem a kukásautó viszi.
7. Lakás poszittyó, esetleges elszóródások felsöprése (lift stb....)
8. Díszek elpakol, szaloncukor megesz :) -
#91 Shep: Arra még nem godnoltál, hogy a hajléktalanok eszik ki belőle?
Jane: Jogod a kérdésed... Kiváncsi vagyok, mit válaszolnak rá
Amíg panelba laktunk, mi is az ablakon dobtuk, pedig csak a fölcsszinten laktunk... Mégse akartunk áthúzni a fát a nappalin, az étkezőn és az előszobán keresztül... -
Jane Eyre #90 Na végre teljesen Lköszönhettünk a fától...
Úgy látom van itt pár okos ember, akik biztos emeletes házban élnek és nem mőfenyőkkel villantanak, ezért mondhatnak lesújtó véleményt ama városi "népszokásról", hogy ki az ablakon a fenyővel, ha már szerencsétlen pompáját vesztette..., szóval főleg eme okos emberkéktől várok ötletet, hogy Ők hogyan szabadulnak meg a már nem kívánatos fenyőktől, a lehető legkisebb idő, szemét, és fájdalom árán.
Én már több módszert kipróbáltam, de ez jött be leginkább.
Szóval a lesujtó vélemények mellé ezután ötleteket is várok.
Lehetne a topik címben az is hogy ki honnan és hogy és hogy szabadul meg tőle.
Na ez is egy ötlet volt:) -
donoki #89 Én is eltudnám képzelni :)) -
#88 Egyébként nekem mindig az tetszett a legjobban, hogy a szaloncukros papír mindig ott lógott a kidobált fákon, a csokit meg kiették belőle, elképzelem mikor a család odaált a fa köré, gyorsan kizabálták a csokit belőle aztán együtt kéz a kézben kidobták az utcára, és még a falusiak a bunkók. -
#87 Akkor aranyos kicsikutyus lehet...
De végre, van olyan, aki még 2-2.5 méteres fát vesz! Egyre ritkább az ilyen... -
donoki #86 nem kell leszedni??
a cucokat a fáról vagy az emeletről? :)) -
Jhon Balu #84 mi már leszedtük 7-én.jobb is legalább minden visszakerült a helyére mert megint hatalmas fa volt és átkellett rendezni érte az egész lakást. -
donoki #83 Hát mi 4es társas házba lakunk...
A másodikon...
Max az erkélyen bírnánk kidobni :)) -
#82 majd ha hullik (még nem) de szerintem hétvégén megkapja a kutya játszani kedvenc hobbija a 2-2,5 méteres fát hurcolászni az udvaron :) -
#81 elvi okokból nem állítunk karácsonyfát (SIC), úgyhogy leszedni se kell.. :Ð -
#80 ma szedjük le, és megy ki az ablakon...kár hogy a fölszinten lakunk..:D -
Goth #79 Dehogy június! A nevében is benne van hogy május ^^ -
Goth #78 honnan? :D -
Cat 02 #77 régen mi csak ledobtuk az emeletről :D -
#76 elégetem geciek ;@@@ -
#75 Vasárnap szedtem le!(tegnap)