Tegyétek ti is fel kérdéseiteket és ha valaki találkozott már ilyesmivel próbáljon meg segíteni! Semmi szükség itt a 14 alattiak beszólásaira! Arra ott a Gumi vagy a játszótér! Köszi!
  • Max7
    #88
    Ha szeretnéd rendezni menj be abba az okmányirodába ahonann a felszólítást kaptad hogy a hátralékot rendezd (nálunk az okmány iroda foglalkozik ilyesmivel)tedd meg a panaszod hogy te befizetted az elmaradt adót mégis a végrehajtó zaklat téged. Két lehetőség van az okmányiroda elintézi hogy a végrehajtó ne zaklasson hiszen téves adatokat adtak át nekik vagy ad egy igazolást hogy neked semmi féle hátralékod nincsen és rendezted azt amivel mehetsz a végrehajtóhoz panaszkodni hogy hogy képzelik ezt!

    Elégtételt nem fogsz kapni vagy ha akarsz nagyon sokat kell rá várnod és nagyon sokat kell rá költened (ügyvéd) a pert felejtsd el mert ha mindenki perelne mindenért aminek jogalapja van akkor az egész ország átalakulhatna egy nagy bírósággá!

    Tudom ez nem vigasztal mert zaklattak és 1 teljes napod rá fog menni az ügyintézésre, de legyél te az okosabb és hagyd rájuk! Ha minden magyar így gondolkozna akkor nem lenne annyi ember a pszihiátrián! Görcs nélkül old meg a problémát ez a legjobb neked is szerintem :)