• mellon
    #383
    Hello.
    A napokban elkezdtem ismerkedni a edonkeyval és az eMulelal. Nagyon tetszik a rendszer, és amire én használom (szeretném használni), arra talán ez a legjobb. Próbáltam itt-ott utánna olvasgatni, hogy szerezzek egy kis infót, de pl a torrenthez képest jóval kevesebb van.
    Jelenleg az eMule 0.48a klienst használom.
    A topikot elolvastam, és az Mp3 portálra is benéztem. Láttam, hogy többször felmerült a kérdés, hogy mi történik akkor ha újrarakja valaki a windowst, vagy másik klienst rak fel, hogy maradjanak meg az adatok? Ha lecserélném a jelenlegi klienst pl a Morphra akkor mely fájlokat kéne kimásolnom, mert gondolom az egész mappa nem jó ötlet.
    A jelenlegi arányom több mint 3:1. Ha feljavítanám 5:1 hez akkor előrébbkerülnék a sorban (gondolom a feltöltött adat is beszámít), vagy jó ha csak 1:1 felett vagyok.
    Rákattintok 2x a letöltés közben lévő fájlra, és nem látom a nevem. Ott kell nézni, hogy hanyadik vagyok a sorba?

    Kicsit csodálkozok, hogy ilyen kevesen írnak a topikba (az eDonkeyben sincs sokkal több hozzászólás), pedig tényleg jó a rendszer. Én torrent után kezdtem el kipróbálni az eDonkeyt, és a kezdeti idegenkedés, így 3-4 nap után már nincs is.