• tomo
    #371
    0/21 azt jelenti semnkihez sem kapcsolodsz a 21 jelenleg ismert kliensbol. (deloi rosszul tudja/osszekeveri a torrent kliensevel )
    varj kicsit. ( lenyeges hogy a kis foldgolyon (jobb also sarok )mindket nyil zold legyen.vagyis mind a kad mind a edsk rendszeren aktiv legyel )


    azt hogy 100% ban megvan e a file valakinek a jobb klikk a fileon es details , general part: xx available xx 100% jelzesbol latod. ha nem 100% akkor jelenleg nem ismersz olyat akinek megvan.
    ha nem akarsz ennyit nyomogatni a letoltesi sav szine is jelzi.

    egyebkent , amikor a kereso kidobja, akkor pirossal jeloli azt amelyiknel nem lat 100% os klienst a szerver. de ez nem mervado, mert az egyes ed2k szerverek nagyon keves klienst latnak. erdemes elinditani ers ugy ellonerizni, van e 100% os kliens.

    (( az alatalad emlietett file sajna valoban jelenleg senkinek nincs meg , sot a 21 kliensnek ugyanaz a 10% ( ranezesre 10%) van meg. meglehetosen kicsi az eselye , hogy ezt leszedd. de! nekem is volt olyan fileom amit tobb mint 1 evig szedtem, hasonlo korulmenyek kozt.))

    azt meg hogy melyik filet osztod vissza, a megosztott konyvataraid atrendezesevel allithatod be,de! az xtreme mod megfigyeleseim szerint eleg jol menedzseli a letolteseket, igy erre nincs szukseg. persze azt csinalsz amit akarsz.)

    miert lenne a p2p lenyege, hogy a toltes alatt levo feilok megosztodnak?
    es mi van pl a dc vel az nem p2p mert nem osztodik meg toltes alatt levo file? ( dc++ klienel pl )