• Tinman #140
    Mike at Home: Köszönöm az értékes és epítő jellegű kritikád.
    A 4 csillagodból egy 490 Ft-os jegyre is remélem futja majd (összes Cinema city termenkénti első előadás: 490 Ft -nem a premier-).

A Csocso névről: Nagyon örülök annak is, hogy Csocso egy filmes guru ezt is megtudtuk hurrá, de nagyon nem erről volt szó, olvass. Az más kérdés, hogy neki személy szerint a Kontroll "szar" volt, mely mellesleg talán az eddig elkészült legjobb magyar film és nem véletlen a 40. Chicago-i Nemzetközi Filmfesztivál fődíja: Az Arany Hugo Díj
    , Varsói Nemzetközi Filmfesztivál közönségdíja,
    , Aubagne-i ALCIME Filmfesztivál: legjobb zene, legjobb forgatókönyv stb.
    De biztos nem értek a filmekhez.
    Azért egy kicsit értékelni kellene a magyar színészeink munkáját, mert ahogy elnézem itt a legtöbben le se ****ják a munkájukat.

Norti, Tudatlanka:

1. Nem kell Mercedesszel járni ha nem teheti meg az ember. Én is keleti autóval járok. Ha nem tellik egy zsigulira akkor valamit nagyon rosszul csináltok.

2.Ha ide írtok feltételezem van gépetek, sőt szélessávú net mellé. Ha ezt megengedhetitek magatoknak, akkor már csak hozzáállás kérdése, hogy sajnáljátok-e a mozira azt a 490 Ft-ot vagy sem.

Én senkinek sem akarom megmondani, hogy ki mire költse a 490 Ft-ját, mert skh, de, hogy minden filmhez ez a "letöltős" hozzáállás van az azért eléggé jellemzi a magyar "lopjuk mindent ami mozdítható" szemléletet.
    Persze itt biztos mindenkinek megvan már a DVD-n kiadott Üvegtigris 2 és csak biztonsági másolatként töltötte le. De ha ez így van akkor, kérnék egy url-t ahol megtudom venni a DVD-n mert érdekel.

Norti: "És azt ki dönti el, hogy ez "ilyen név"? LOL Nem mondod, hogy azért, mert ekkora a felhajtás körülötte, meg az első rész siker volt, már rögtön a második is világklasszis?"

Én biztos nem. A netes közösség egyszerűen kultfilmként kezeli, aki nem tetszik annak más az ízlése ez van. Van aki elmegy rá, van aki nem mindenkinek szíve joga. De a lewarezolás az más kérdés.

Nem írok ebbe a topickba többet, mert a szemléletváltás eléréséhez kevés vagyok. Mindenki számoljon el saját magával, amint épp "Sanyikirály" zsebéből emeli el a pénzt az esetleges letöltésével.

Ja és nem az ASVA-tól voltam... olyan egyszerű netes/filmes/játékos vagyok, mint bárki itt, keleti autóval, kevés havi beosztandóval.