norti#136
Arra még nem gondoltál, a hobbijaid űzése közben - és amit már páran elmondtunk itt -, hogy nem azt kéne bűnösnek tartani aki letölti a filmet, hanem azt aki kilopta?
Én lassan 6 éve dolgozok aktívan, elég jó pozícióm van, de egyelőre mégsem engedhetem meg magamnak, hogy akár autóm legyen, vagy elmenjek valahova nyaralni. Ami pénzem van, azt nem szórom, érdekes módon nem mondhatom azt, hogy halmokba kéne lapátolnom. Manapság a filmek nagyon kis százalékát tartom arra érdemesnek, hogy talán mozian megnézzem, de inkább dvdn veszem meg, ha kijön. Ergo nem járok moziba, és azért meg főleg nem fogok elmenni, hogy megnézzem egy film jó vagy rossz. Letöltöm, megnézem (vagy meg se nézem végig) és letörlöm. Ha tetszett beleinvesztálok. De ahogy mondtam, ez nagyon ritka mostanában.
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy minden egyes filmért be kell menni ide + oda, vagy meg kell venni, mert az csak úgy törvényes... de ilyen neveknél azért legyen már természetes a "sakálkodás" ténye.
És azt ki dönti el, hogy ez "ilyen név"? LOL Nem mondod, hogy azért, mert ekkora a felhajtás körülötte, meg az első rész siker volt, már rögtön a második is világklasszis? :D Nevetséges.