FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
A tegnap végre saját szememmel hányhattam el magam. :D
Naszóval. Hát hót lol. Nem is tudom hol kezdjem...
A előzetes véleményemmel ellentétben - miszerint végre egy formahű Extrát kapunk - meg kell állapítsam, a kinézete úgy szar ahogy van. Még mindíg kiba..t torz. Szegény pájlot úgy ül benne mintha valaki hátulról megszekszuálta volna jól... :D Egyedül a VC durvánjó, habár az meg egy kissé rövidnek tűnik. De álleesős módon tetszik azért a belseje. A repüléséről nem nyilatkozom - azt ti is tudjátok nagyon jól mennyire gáz. :D
A sárgányjepüjjő pilcsijének a keze nem animálódik, csak a kézfeje megy a trapézzal együtt. :D (Mondjuk ezt már a demónál is megfigyeltem - de ott néha (faßomtuggyamér) ment az egész keze, néha meg csak a kézfej) Szal' LOL. A repüléséről megintcsak no comment. Pedig első kézből származó viszonyítási alapom van. :D Bár a "nyitópályán" leszálltam vele a mólóra a hajók közé. :) Ami kissé meg is lepett - aszittem el fogok süllyedni, át fogok menni rajta egyszerüen. De nem.
Hja, nekem is a légből indult a játék... :/ Meg ami még suxx, hogy a reptérválasztásnál a menübe nem lehet pályát vagy állóhelyet választani, csak kirak az active runwayre! :O
A Bójing belseje nekem nagyon tecc, végre van 2D meg normális 3D (VC) overhead is, méghacsak kezdetleges is. Ferihegyen nem akarta elkapni a 31L ILS-t, csak az irányt a hülye robot. :O A siklópályára egyszerűen nem nyomott rá, mikor kellett vóna! Aztán meg olyan 5-6NM-en belül égnek húzta a orrát olyan 25-35 fokos állásszögig, de becsületére legyen mondva, gázzal megtámasztotta időben, így helyre állt a rend egyszercsak. Ezt vagy 2x megcsinálta a fájnelen... hogy miért...who knows...
Ellenben a crossfeed kapcsoló fordítva animálódik a 2D panelhez képest a VC-ben, ugyanígy a lendinglájc kapcsolói is...LÓL. Ez a hajtóműforgás-teljesgáz hanghatás nekem is megvolt, de nemcsak a Bójingnél, hanem az összes általam kipróbált repülőnél... :/ Igaz, csak a Extrát, a Bójingot meg a sárgányt próbáltam csak.
A Érbusznak csak a VC-jét néztem meg, nem repültem vele. Az tetszik.
Kiváncsiságból föltettem az autogent űbermaxra Ferihegyen, haddlám micsinál. Hátbamme' majleestem a székről, mikor megláttam a reptér közvetlen tőszomszédságában a toronyházakat, meg azokat a futurisztikus kinézetű kacsalábon forgó éttermeket(?)... Autogen nélkül még csak-csak ráismertem hunyorítva hogy ez LHBP akarna lenni, nade ezzel a autogennel... hát szakattam a röhögéstől! Vagy inkább a szomorúságtól...? Az hogy Duna nyema, meg csak a hab a tortán. Azért nem olyan kicsi folyó az, hogy így lefelejtsék a boozie M$-ék... Érdekes, az összes eddigi efesben valamilyen szinten legalább ott volt...
A Action Replay meg maga a LOLság űberszukszossága! Sokkalta szarabb mint a 2004ben!!! Úgy ugrál minden spot view-ban, hogy totál élvezhetetlen az egész, megfájdul az ember szeme tőle! :/
A 'no rain effect @ VC' is nagyon gáz! Ezt miért kellett vajh' kihagyni??? Fel nem foghatom...
A vitorlázást ismétcsak nem minősítem a maga repülés közbeni animálatlan, lefele hajlott DéGé-szárnyával, a koppig balra kiarretálódott csűrőjével, a hányás vontatókötelével, a törpe pilótájával, a gány termik-lemodellezésével, mert csk összeszorul tőle a gyomrom.
Összességében legalább még így is ezerszer rondább mint a 2004, ha elfogadható fps-re húzom a grafikát.
A multinál elég gáz ez a gémszpáj izé. Ezek szerint a spec fícsörök csak azon keresztül jönnek majd elő? Mert ha csak simán egy másik IP-címhez konnektálsz, ott szerintem nem fogja felajánlani, vagy igen? Ezt le kellene tesztelni.
Összegezve:
Sok-sok hibája ellenére legalább televan ezernyi buggal, örülhetünk. Aláírom, hogy biztos rengeteget dolgozott vele a fejlesztőcsapat, de akkoris elmehetnek a csába ilyen szennyet kiadni...
Na ennyi egyelőre.